www.sudzibas.lv Māris Kalvāns-krāpnieks-zaglis Izkrāpj cilvēkiem īpašumus

Māris Kalvāns-krāpnieks-zaglis - Izkrāpj cilvēkiem īpašumus

Ir tāda persona kas dzīvo zvejniekciemā,kura dzīvo no tā ka braukā ar baltu iveco busiņu un krāpjas,zog dažādas ceļa zīmes-kas ir pašvaldības īpašums,utt.
Vistrakākais atgadījums ir tas ka viņš apkrāpa vienu kungu kuram itkā palīdzēja izkārtot mantojuma īpašuma pārrakstīšanu. sanāca tā ka viens onkulis pie Vēja raga krodziņa vēlējās vienam onkulim atstāt mantojumā īpašumu,jo viņam šis onkulis regulāri palīdzēja finansiāli,un draudzējās. te pēkšņi to uzzinājis ieradās rajona krāpnieks Māris Kalvāns,un uzdevās par draugu,un sāka draudzēties,līdz tas cilvēks kuram vajadzēja iegūt to īpašumu saņēma par to kapeikas-savukārt krāpnieks ticis pie laba piķa.
Ja ziniet šādu personu,tad ejiet šim cilvēkam ar līkumu!
Un ja neticat man pabraukājiet turpat pa Zvejniekciemu un Saulkrastiem un pajautājiet cilvēkiem vai pazīst tādu-viņi teiks to pašu,esmu pārliecināts!

UZMANIIETIES un nevienam neuzticaties,un slēdzat līgumus pie notāriem.

M

Komentāri (3)

K killyou 26.08.2014

Mīļais cilvēk, nojaušu arī kas to raksta, bet gribēju tikai jautāt, Jums visi mājās? Pirmkārt, ja rakstat ko šādu, pierādat, ka tā ir bijis, nevis baumojat kautkādu sviestu! Ak šie vecie, aprobežotie, bezdzīves radījumi..smiekli nāk

svetitais_Juris 26.08.2014

Māris Kalvāns nesen bija kļuvis par mūku manā baznīcā. Dažas dienas bija priekšzīmīgs māceklis, līdz pazuda līdz ar visām baznīcas relikvijām un manu iphone un ipad

svetitais_Juris 26.08.2014

Lai Dievs viņam piedod, bet es to nevaru

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes