Mapuche Rīga - Nemaksa algu

Darba devējs- Mārtiņs Adukonis, jā, tieši viņš un neviens cits, nemaksā algu, ieskaita uz konta minimumu un sola ka "rīt" iedos pārējo. Un aizmirst pēc 5 minūtēm par pateikto, par virsstundām un tējas naudu nemaz nerunājot. Parādā gandrīz visiem darbiniekiem. Uzņēmumam ir normāli ienākumi, bet algu viņš tāpat negrib maksāt, laikām labāk aizbraukt atpūsties kaut kur. Varbūt tālab pa burbuli aizgāja viņa klubs essential. Viennozīmīgi lai viņam neizdodas. Divkosīgs, negodīgs un mantkārīgs cilvēks.

K

Komentāri (4)

K kastasir3 27.01.2015

ja ja Mārtiņ...lasi lasi...

K Kocins 12.02.2015

Hmm pazīstama situācija :-D

K kapenav 11.09.2015

Sveiks, Mārtiņš patiešām tāds ir (divkosīgs, negodīgs, mantkārīgs ) esmu saskārusies ar šo pašu problēmu trīskārtīgi!!! Ar šo parazītu r bezjēdzīgi cīnīties. Pretīgs radījums, goda vārds!
Latvija ir maza, gan viņam nepaveiksies, un liktenis šim atmaksās!

P partaisnibu1 21.08.2016

Varu piebilst, ka nekas nav mainījies. Arī man, 2016. gada vasarā nekas vēl nav mainījies. Sāku strādāt, nostrādāju dienas 6. Es vēl grafikā nebiju, protams, mani sauca tad, kad biju vajadzīga, jo augusta grafikā es būtu stabili. Labi, man zvanīja un jautāja vai varu pastrādāt nedēļas nogalē - es atteicu, uz mani paļauties nevar, jo neesmu ne grafikā, nekur - tikai piepalīdzēju, kad pati varēju. Kopš tās reizes mani pašuva un pateica, ka tādi darbinieki, kas nevar ierasties - nav vajadzīgi, Labi, lai jau - meklēšu citu darbu. Oficiante man palūdza, lai nosūtu savu konta numuru, tas bija jūljā beigās. Vēl tagad, neesmu saņēmusi algu par nostrādāto.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes