www.sudzibas.lv Livas Livas nenodrošina labus pakalpojumus

Livas - Livas nenodrošina labus pakalpojumus

Livas internets ir ļoti nekvalitatīvs. Visu laiku pazūd un ir ļoti nestabils. Zvanot pa Livas tālruni (maksas) operators neko loģisku un pamatotu nespēj atbildēt.

Komentāri (18)

J jaunnais 23.09.2014

Muļķības, LIVAS lietoju nu jau kādu laiku, pirms tam biju Baltcom. Tagad esmu ar visu apmierināts :) runājot par maksas zvanu, ko lai saka jocīgi, vaitad tagad par vietējām sarunām latvijā ir vēl kādam jāmaksā? Es pat kad zvanīju pieteikt, man nekas par to nebija jamaksā. Bet laikam jau tā ir, kad kautkas mūsu tautieti neapmierina, tad uzreiz viss ir slikti :D Esmu priecīgs un laimīgs gan par kvalitāti, gan par pakalpojuma izmaksam :)

S Spuris 29.08.2019

Nevajag. Ne visiem mobilo operatoriem ir bezmaksas zvani piemēram uz Baltcom numuriem ... Atkarībā kāds mobilais operators ir.Ja bija Bite piemēram tad tiem maksas bija uz Baltcom numuriem,kurus lieto daudzi provaideru operatori. LMT savukārt bezmaksas uz tādiem.Tāpēc ja nezini tādas lietas tad aizver muti un dzīvo klušak par ūdeni un zemāk par zāli.

J JonisMakleods 26.05.2020

Nevajag te par "šlangu" izlikties - eksistē arī tāda lieta kā maksas numuri, zvani no kura operatora gribi, ir vienalga jāmaksā un diezgan daudz. Tā viņi cenšas nopelnīt.

R riina 23.09.2014

Labdien!Gribu no Baltcom pāriet uz Livām...Vācu informāciju par raidīšanas, apkalpošanas kvalitāti...

T trakotais 29.09.2014

Man draugam ir un viņš ar visu ir apmierināts. Viņam ir kautkāda lielā paka ar pāri par 100 kanāliem man patk

J JonisMakleods 26.05.2020

Visiem Līvas darbiniekiem ir lielās pakas un ar visu ir apmierināti.

BondsBonds 29.09.2014

Piedod, bet neko loģisku un pamatotu te arī neuzrakstīji. Tas man liek domāt ka stāstam vel ir otra daļa.

J jaunnais 01.10.2014

Droši vari pāriet pie Livas, man vispār nav problēmu

M Mierinsh 23.12.2014

ziemassveetku veciitis lieto livas internetu un man davanas pienak laika. tapec varu teikt ka internets IR SUPER PRIcigus ziemassvetkus visiem

P pandeo 09.02.2015

Livas г****компания.
Предложили попробывать свои услуги, аля супер цифравое телевиденье и интернет 100 мб! Ну что же почему и не попробовать.
Попробовал этот треш, максимум 30 мб выдавал интернет постоянно прыгая от 10 мб. Телевиденье качество флинстонов.
Поехал отказыватся, меня обо***** что это наша вина, что у нас всё так плохо и 30 мб не может быть, говорят "клиент заврался уже" ну да ладно.

После прислали счет на оплату, и поставили на счетчик за свою "бесплатнную" пробу г****качества.

Компания прошлого века, и люди к****** и быдло работают в этой компании.

T Toms Zeliksons 08.07.2020

Izmantojam viņu pakalpojumus jau 2.5 gadus, nekādu problēmu, ātrums pietiekošs, kādas 3 reizi vajadzēja zvanīt, jo zuda interneta savienojums, bet to diezgan ātri arī atjaunoja. Vienā no tām reizēm, pateica, ka kāds pārgrieza viņu kabeli, iespējams konkurenti, vai kāds nejauši gribēja atbrīvot vietu ne nezināma vada :)

M Mierinsh 25.02.2015

komentaars izklausas ka no cilveeka kursh speleet datorspeeles un vinja meitene ir vinja dators :D Lets un bezjeedziigs :D

T trakotais 20.07.2015

:D meitenes viņam viennozīmīgi nav

Z zinta lapina 04.08.2015

rēcīgi :D geimers nūģis, kā jau visi geimeri

R Redor 28.02.2018
Slikts serviss

Худший интернет в истории.Вылетает по 4-5 раз в день,по телефону рекомендуют купить услугу по дороже,врагу не пожелаешь такой интернет.Надеюсь лавочка прикроется скоро.Не вздумайте покупать ливас.

A Annija 18.03.2018
Slikts serviss

Zema interneta kvalitāte. Internets ir lēns, bieži pats no sevis atvienojas. No firmas ir braukuši labot vairākas reizes, bet nekas nemainās.

I Ivars Virsnieks 30.10.2019

Joprojām notiek tieši tas pats.
Operators neko nevar pateikt kā tikai piedāvāt meistaru no kura tāpat nekad nav jēga.

F fl281290 02.05.2020
Плохой интернет

Интернет работает отвратительно, пропадает. Операторы и мастера в один голос говорят плохой рутер, предлагают дешевый рутер фирмы меркусис ас 1200 который дальше комнаты вай фай не раздаёт. Не рекомендую связываться с этой компанией.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes