Lee Cooper dzinsi - Nemaina dzinsus

Esmu nopircis divus pārus džinsus lee cooper veikalā un abiem aptuveni 4mēnešu laikā parādijās izdilumi, protams nesu atpakaļ man itkā paņēma uz ekspertīzi 10 dienu laikā atbildēšot, protams atbildēja, ka tas esot no manas valkāšanas nodilums!bet piedodiet man vai tad man viņas jāiekar skapi un jāpriecājās, cik skaistas un svaigas džinsas?! domāju, ka nē! un 42Ls es neesmu gatavs maksās ik pēc 4 vai 5 mēnešim par džinsiesm! šodien saņēmu atraidijumu arī par otriem dzinsiem mainīt, tā kā tagad pats došos uz netkarīgiem ekspertiem! Pirku Spices lee cooper vaikalā godīgi sakot pārdevējas arī ļoti lecīgas! neiesaku navienam tur iegādāties dzinsus!
PS- pārdevēja abos gadijumos iedeva izziņu, ka ir konsultējušies pie neatkarīgajiem ekspertiem.Tas neko nenozīmē jo ir vajadzīgs ekspertīzes slēdziens nevis konsultācija. Tātad viņi vienkārši ķēr uz muļķi un cer, ka cilvēki neies tērēt naudu un taisīt ekspertīzi.

J

Komentāri (17)

Z zinataja 27.04.2009

NU pārdevēji jau arī nav muļķi un no zila gaisa jau neizrauj, ka tas nav brāķis.Žēl, ka neuzrakstīji, kur džinsi izdiluši varētu saprat ko vairāk.Bet bridinu, ka ekspertīze maksā 50 ls!!

L Lepi 27.04.2009

Cīnies gan. Kura vieta ir tas izdilums!!!

L lule 30.04.2009

man viram identiski, pirmkart, Lee Cooper Spicē pārdevēja bija nelaipna un likas ka mes vinju apgrutinam ar savu iepirkšanos un otkart ari esmu piefiksejusi, ka džinsenem dibengals (vnk izdilst 2-3 menešu laika... es ari uzskatu, ka tas nav normali, ja noperc oriģinalos džinsus pa 40-50 ls un pec 3 menešiem tos vari izmest. Mums jau tas ir otrs gadijums

N Netaisnība 11.05.2009

man gadijums bija tieši tads pats! un Zinātaja kas ir ievietojusi komantāru simts punkti ir pati lee coper pardevēja! jo kad izdila mani dzinsi 3mēnešu laikā un arī diben galā viņai bija tieši tāda pati atbilde - Jūs jau varat iet uz ekspertīzi, Bet bridinu, ka ekspertīze maksā 50 ls!!
UN STARPCITU GARANTIJA NAV TIKAI RŪPNIECISKIEM DEFEKTIEM! ĀĀĀĀ UN STRAPCITU ZINATAJA JA BIKSES IZDILST 3 MĒNEŠU LAIKĀ TĀ NAV KVALITĀTE TAS IR BRĀĶIS!

S Sharlote 21.05.2009

Pilnīgi piekrītu! tas pats stāsts! izdilst dibengals un viss! es nopirku pa 42 ls, draugs- pa 50 ls. es atvainojos, bet mango dzinsi pa 17 ls man 2 gadus kalpoja..

S sirsenis 06.07.2009

Ko var gribēt no tā veikala, tur tirgo Tunisijā šūtas džinsas kuras pirmajās valkāšanas reizēs nokrāso arī nedaudz zilas kājas :)
Bet jautājums kur tad Latvijā var nopirkt džinsas kas iet vismaz gadu? Man nav palaimējies vēl tādas iegādāties.

S sanny 24.08.2009

Par ekspertīzi maksā tas kurš vainīgs! ! Tātad ja tās bikses izdila, tik ātrā laikā, tas ir brāķis.Ja nešaubos ir jāiet pie kkādas kvalitātes iestādes, sastādat savas sūdzības un sūtat ar bildēm uz bez tabu!

M meiča 14.10.2009

Man laikam veicās ar džisnu iegādi, pirms 2 gadiem rimi nopirku smukas džinsenes pa 4, 49 Ls. nesen saplīsa, žēl

A Aprīlis 08.06.2010

Par ekspertīzēm runājot, 50ls par ekspertīzi varbūt arī jāmaksā, bet veikala pienākums ir atmaksāt ekspertīzes rezultātā radušos zaudējumus un protams arī par apģērbu, ja ekspertīze konstatē, ka prasība par nekvalitatīvu apģērbu ir pamatota. Mīļie pļāpātāji, ejiet vien uz ekspertīzi un nekuliet pelavas, ar muldēšanu netā vien līdzēts nebūs.

J JOns 15.06.2010

Man Lee džinsi nokalpoja 5-6 mēnešus un tad sāka dilt visās iespējamās vietās. Pirku RigaPlaza pa Ls35 akcijas laikā.
Pirms tam biju Diesel fans un laikam tāds arī palikšu. Dieseli nēsā konstanti 2 gadus un tikai tad sāk dilt... Jau nomēģināts entās reizes. Laikam jau ir vērts samaksāt divreiz vairāk vismaz modeļi normāli un kvalitāte OK. Tagad gan bišķu žēl uzreiz tik daudz naudas tērēt...

N Normunds 10.03.2011

Esmu Lee Cooper nēsātājs vairāk par 10 gadiem. Mani apmierina gan kvalitāte, gan cena. Bet rudenī Dominā nopirku Lee Cooper veikalā džinsas. Tagad pagājuši daži mēneši un bikses sāk izdilt. Samaksāju 44 latus. Esmu pārliecināts, ka tas ir viltojums. Jāgriežas ekonomikas policijā ar iesniegumu par viltojumu.

J Joske 10.03.2011

Visi normāli cilvēki, protams, kam tas ir iespējams, nepērk Latvijā apģērbus!!!
Latvijā LeeCooper mistiski dilstoši!!! Laikam Latvijas lietotājiem patīk visu laiku rīvēt pakaļas pa ruju segumu!!! :D
Sviests!!! Nez vai paši LeeCooper oficiālie sales pārstāvji to zina?!

U Uldis 26.10.2011

Es ilgu laiku pirku LeeCoper džinsus, jo bija labas kvalitātes. Kādi 2 gadi atpakaļ viņi sāka tirgot Tunisijā ražotus - pilnīgs mēsls. Neiesaku pirkt. Tagad vēl tirgo BigStar, tāds pats Polijas mēsls.

V viesis 31.01.2012

Man liekas, ka problēma nav džinsos, bet galvā.
Ja gribat lai džinsi kalpotu 2 gadus, ņemat tos kas nav apstrādāti, t.i. nav māksligi nodilināti un būs jums "nabago laime"-firmas džinsi ilgu laiku.
Māksligi novecināti džinsi bez šaubām nav vairs tik izturīgi, bet toties bezgala ērti un stilīgi.Un bez tam atceraties, ka viss ir atkarigs arī no auduma .Tas var but plānāks, biezāks, rupjāks, ar elastānu /bez elastāna, mākslīgi nodilināti /vai nē utt.
Mani personīgi apmierina Lee Cooper džinsi, jo tie loti labi "sēž"un ir loti ērti .

P.S.Džinsus pērku tikai tad, kad ir atlaides.

T tararam 12.09.2012

Jau 6 gadus nesaju Lee Cooper dzinsus, man nekas neizdilst, izdilst un plesas drosi vien tiem kam ļaškas resnas un tur jau nav atkarīgs cik bikses maksāja - tā un tā izdils :D man Spice Lee Cooper pardevejas patik - loti laipnas, bet ja jus esat parliecinats ka tas ir brakis - sutiet ekspertizei, ja brakis vini maksa par ekspertizi un atgriez jums naudu, bet ja ta ir jusu vaina, tad jums neko neatdos un busiet spiesti samaksat 50ls par ekspertizi, ta ka nevajag te baigos no sevīm korčēt, ja baidaties ka esat paši vainīgi

K koooogta 15.03.2016

Lidziga pieredze. Menesi valkajot dzinsus par 70 eur no Lee Cooper Domina, vnk aizgaja pa suvam ( nodilums uz pecpuses no augsas uz apaksu)
Izskatas ka ieved sudus un krapj mus. Tie nav lee cooper dzinsi.
Neiesaku versties veikala

P Pircēja111 07.04.2016

Man arī ir bijusi negatīva pieredze. Nopirku džinsus par 65 euro. Otrā dienā pirmo reizi uzvilku uz darbu, pēc 4 stundām sapratu, ka džinsi ir palikuši vismaz par diviem izmēriem lielāki, visi karājās un izskatās vispār ne pēc kā. Devos uz veikalu tai pašā dienā (otrā dienā pēc pirkuma veikšanas un 4 stundas pēc džinsu valkāšanas) Uzmērīju divus izmērus mazākus džinsus, sapratu, ka man vajadzēja pirkt divus izmērus mazākus, kaut gan sākumā nopirktie likās kā uzlieti. Pārdevēja sākumā teica, ka samainīs, kaut čeks man bija palicis mājās, un sarunājām, ka čeku ievedīšu nākamajā dienā un džinsus samainīs uzreiz.Nopriecājos, bet velti! Pēc pāris minūtēm pārdevēja izlēma piezvanīt veikala vadītājam, kurš teica, ka bez čeka mainīt nevarot un lai es nākot nākamajā dienā, kad vadītājs pats būs uz vietas. Pārdevēja pa telefonu vadītājam minēja, ka džinsi ir redzami izstaipījušies. Pēc sarunas sapratu, ka neviens man neko nemainīs, tāpēc netērēju savu laiku. Noraudājos un izlēmu aiznest džinsus pie šuvējas, lai iešuj. Samaksāju 2,50 euro un tagad džinsi der kā uzlieti. Uzskatu, ka pārdevēja bija nekompetenta, jo nepaskaidroja neko par to, ka džinsi pastiepsies (PAR DIVIEM IZMĒRIEM!) Stāsts par Lee Cooper t/c "Mols".

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes