www.sudzibas.lv Latvijas Pasts Sūtījumu saņemšana/sīkpaka

Latvijas Pasts - Sūtījumu saņemšana/sīkpaka

Saņēmu aicinājumu no Latvijas pasta par sīkpakas saņemšanu...atnākot uz pastu, aizpildīju iesniegumu par saviem personas datiem un samaksāju par pakalpojumiem 1,23Ls, bet paciņu diemžēl neizdevās uzreiz saņemt.... izrādās nosūtītājs uz pasūtījuma norādīja tikai vārdu un numuru, bet nenorādīja uzvārdu, kā rezultātā, man bija jāgaida apstiprinājums un otrais aicinājums pēc paciņas. Protams, biju neizpratnē un nesapratu, kāpēc ir prasība ņemt līdzi personu apliecinošu dokumentu, ja šajā gadījumā viņš vispār nav nekam derīgs...pēc pases taču var noskaidrot manu uzvārdu un visu nepieciešamo informācijas atbilstību. Pasta darbiniece teica, ka vienas dienas laikā viss tiks izskatīts, un protams, jau nākamjā dienā atkal devos uz pastu un saņēmu tādu pašu atbildi...nekas, nav apstiprināts..diemžēl nevaram izsniegt.. Tas ir kkāds stulbums vnk!!! Trešajā dienā pastkastītē saņēmu jau divus aicinājumus, no kuriem vienā bija nepareizi norādīts vārds un pasūtījuma numuri vispār nesakrita...uzreiz devos uz pastu...un šoreiz biju ļoti nikna, jo saņēmu tieši to pašu, ko pirmajā un otrajā dienā...tikai nesapratu, kādā sakarā tika nosūtīti aicinājumi. Reāli tērē naudu uz kkādām entajām lapām, bet no viņam nekādas jēgas. Un, kas par darbiniekiem šo visu veic? Nepareizu informāciju norāda...
Attieksme vienkārši briesmīga...uz cilvēkiem bez maz vai bļauj un rupji izturās...(tieši pastā) Šī sistēma ir pāri visam... Kā tā vispār var darīt? Kāds ir painteresējies par klientu viedokli attiecībā pret šo sistēmu? Pats smieklīgākais jau ir tas, ka tiek prasīta nauda (1,23) par pasūtījuma saņemšanu, bet tad izrādās, ka kkas neatbilst un tas ir jāizskata...kur kkas tāds ir redzēts? Esmu ļoti mainījusi savu viedokli par Latvijas Pastu un turpmāk laikam nepažēlošu naudu un sūtīšu uz mājām, nevis kkādu pastu, kurā tāds bardaks.!!

K

Komentāri (3)

M Mara r 02.09.2015

Par sūtījumiem no Ebay un Aliexpress.
Starptautiskās sīkpakas no UK, Ķīnas pēdējā laikā vienkārši pazūd.
31.08.2015 saņēmu paziņojumu no pasta par sīkpaku ar norādi atkārtots uzaicinājums. Iepriekšējos uzaicinājumus neesmu saņēmusi . Atnākot uz Jēkabpils pastu 02.09.2015 pasta darbiniece paziņo, ka paciņa 31.08.2015 ir nosūtīta atpakaļ un paziņo, ka visas pretenzijas izsakiet pastniecei. Kas atgriezīs samaksāto naudu ? Kur rakstīt pretenzijas ?

K Klients11 22.09.2015

Jā, man bija līdzīgs gadījums no Aliexpress. Pasūtīju, bet beigās nesaņēmu..esot LV saņemts un kkur pazudusi paka. Kāds vnk labi māk darīt savu darbiņu un domāju, ka tepat LV kāds staigā ar manu jaku.

J Juta 28.10.2015

Pilnīgi tā pat notiek, vienāda situācija, Latvijas Pastam ir ārkārtīgi zems kvalitātes koeficients, neadekvāts uzcenojums, slikts personāls un ļoti, ļoti zems līmenis. Identiska situācija, jāmaksā par pakas saņemšanu, jo nav norādīts uzvārds (vārds ir) un deklarētā adrese, tieši ar to jau LP pelna... Esmu ļoti neapmierināta ar šīs iestādes nekvalitatīvo, lēno darbību!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes