www.sudzibas.lv Tet pakalpojuma cenas

Lattelecom - pakalpojuma cenas

"Cenas tiek mainītas, lai būtu iespēja uzlabot pakalpojumu" - tas bija paskaidrojums un Pamatojums! no Lattelekom priekš pakalpojuma cenas paaugstināšanai.
Vienpusējas, bez saskaņošanas ar klientu, bez pamatojumu no Līguma pielikumā noteikumiem, Lattelekom, neskatot uz to ka 1 gadu atpakaļ, akcijas laikā viņš solīja nemainīt cenu divus gados laikā, tagad PACEL CENU, tikai tāpēc, ka Lattelekom nevar samazināt savu peļņu priekš tiklu remontam vai savai saimnieciskai darbībai! Vai tas ir normāls?

Komentāri (2)

S smīkņa 24.07.2013

Ja LTC paceļ pakalpojuma cenu, tad viņiem tev būtu jādod iespēja lauzt līgumu bez soda sankcijām. Šajā situācijā pazvani viņiem un pasaki, ka vēlies lauzt līgumu. Pēc pāris dienām tev piezvanīs LTC pārstāvis un piedāvās saglabāt līgumu par iepriekšējo abonēšanas maksu. Vismaz man tā bija. Protams, pirms tam painteresējies, vai kāds konkurents piedāvā līdzvērtīgu pakalpojumu, ja LTC tavā objektā ir vienīgais pakalpojumu sniedzējs, maz ticams, ka viņi piekritīs samazināt cenu.

S smīkņa 24.07.2013

Un vēl, lai tu pēc mēneša neskrietu uz šejieni un nesūdzētos par to, ka LTC tev piestāda nepamatotus rēķinus - līgumu ir jālauž (vai jāprasa lauzt) rakstiski.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes