www.sudzibas.lv Lady Taxi Супер тётки

Lady Taxi - Супер тётки

Вышел с Олимпии на стоянку такси и не посмотрев во что - сел и сразу подумал вот лоханулся - за рулём тётка, на панели гжи-пи-эс. Назвал адрес - она мило улыбнулась (тётка килограмов на 100) и защёлкала своим гжи-пи-эсником. Не знаю кто делал карты к этим гаджетам, но ехали мы такими кругалями!!! при всём при этом со стоянки Олимпии мы выезжали минуты 4, помоему она умудрилась пропустить все машины которые ехали в это время в Пардаугаву (и это за мои бабки), останавливались на каждом светофоре, дожидаясь зелёного сигнала светофора (на моргающие сигналы эта коза принципиально не ехала). Короче к концу поездки я не был удивлён, что сумма на счётчике на 2 лата превышала обычную, хорошо ещё, что чаевых не попросила (хотя надобыло оставить ей на спротзал). Так что граждане, хотите постибатся за свои деньги - ездите на доблесном Лади люкс такси...

H

Komentāri (23)

A agnese 29.09.2008

Nesaprotu, kapēc apsmiet cilvēku par viņa svaru. Izskatās, ka šis vīrietis ir gribējis redzēt blondu zaķi ar īsiem svārciņiem pie stūres!! :((
Es pati diezgan bieži izmantoju Lady Taxi pakalpojumus un teikšu godīgi esmu apmierināta - man pat ir sava šoferīte, ar kuru brauciena laikā ir feini papļāpāt...bet nu katram jau savs...es labāk braucu ar Lady Taxi, nevis nopīpējušos tēvaini, kas dragā pa ielām kā sacīkstēs!!!

D Diāna 29.09.2008

Tiešām, es arī labprētāk braucu ar Lady Taxi nekā kaadu apšaubaamu tipinju!!! Esmu arii iecienijusi šo firmu!!! Kas tā par stulbu diskrimināciju dūšīgai sievietei, iespējams vinja jūtas un ir daudz laimīgāka par to pasažieri, kurš ir neapmierināts...

J jaya 30.09.2008

Man arī patīk Lady taxi - viens no lētākajiem Rīgā un nešmaucas. Meitenes arī ļoti lādzīgas. Varbūt dzekam bija gadījusies kāda jauniņā, kam vēl nebija pieredzes šajā darbā, bet - kam negadās.

N NormundsNurks 23.10.2008

Jā, konkurenti jūt ka nu ir ziepes, viņiem min uz papēžiem! Turās, veči! Gan jums arī būs darbiņš!

F FAKTS 24.10.2008

Tos saīsinājumus nesapratu, un ja kāds Rigā dzīvojošs var nosaukt sievieti par tetku-lai brauc uz krievijas laukiem, tur būs gan tetkas, gan bābas!

K Krotow 04.11.2008

Takši ir Ok, vieni no pirmajiem, kam manīju GPS. Kamēr nebija savu riteņu, izmantoju diezgan bieži.

J Juris 17.11.2008

Es gribu šoferīti ar lielām krūtīm un ātru braucienu!

F ff 26.11.2008

Juri, bet ir tak tādas! ;)))
Bet "pasažieris" varēja arī muti pavērt un pateikt pa kādu ceļu vēlas braukt. Muļķīgi, sēdēt, klusēt un dusmoties. Un tas viss par viņa naudu! ;))) ;)))

J Juris 26.11.2008

Cik tāda šofere varētu maksāt?

A Andris 24.02.2009

Un kā tās kazas brauc!!! Tās ir šausmas!!!

E Endija 24.02.2009

Andri! Tak sēdies savā mašīnā un brauc kā gribi! Atradies sieviešu nīdējs! Vēl braukt mācīs, atradies instruktors.:(

J Juris 19.03.2009

Meitenes pārāk strauji laiž sajūgu un tad Toyota - Corolla visu laiku raustās.

E Endija 19.03.2009

Puikas gan braši brauc!Tik nevainojami, ka grāvjos vien dzīvojas ar saviem dirspiedziņas bumeriem:)))))

J Juris 19.03.2009

Meitenes tik labi brauc, ka kokiem ziemā ir jāsalst, tāpēc ka miza ir norauta pēc avārijas.

E Endija 19.03.2009

Vienu tādu brašu puiku redzēju, kas kokam mizu norāva, malacītis ar visu savu izdirsto bumeri:)))))

K Koks 25.03.2009

Brauciet tak prātīgāk, man arī ziemā salst !!!

V Veneta 06.04.2009

Tasalvis ar Juri varētu abi divi izkauties kaut kur klusiņām... Nevajg taču ēteru pied...kā viņi tur raksta...Veči, lai labāk mutes tur, ja sieviete ir gatava tādu darbu strādāt...Atradušies kritiķi!!! Un visi pārējie arī - ejiet un pamēģiniet un tad d...šiet...
Meitenes, lai Jums veicas!!!

R Rima 14.04.2009

Man ši firma patīk, jo meitenes man brīžiem dod pastūrēt mašīnā.

D Di 06.05.2009

Работаю в этой фирме, странно, но джи-пи-эса в упор не вижу у себя в машине :))) наверное, потому что БЛОНДА, гы гы :)
все в сад! Мы лучшие :)

V Vitalij 17.06.2009

UZASNAJA FIRMA!!!ne znajut ulic, za ruljom neuvereni!uzasnie tarifi!ezdil raz 9 na etoi firmi!vsjo tochno tak kak opisal paren!BOLSHE NE POEDU!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes