www.sudzibas.lv Kosmetoloģijas koledža kosmetologijas koledza

Kosmetoloģijas koledža - kosmetologijas koledza

Labdien! Velejos padalīties ar savu pieredzi. Tiku uzaicināta kā ''modele'' uz sejas procedūru Kosmetologijas koledzā 2. kursa studentem. Par studentem vidspar varu teikt tikai to labaako, ļoti rūpigas, zinošas, uzmanīgas, bet par pasniedzeeju man vienkārši palika mute vaļā. Kā var atlauties sveša cilvēka klātbūtnē pazemot, noniecinaat savu studenti. Šoreiz taa bija pasniedzeeja Baiba (nezinu, cik tur Baibas ir, bet shii bija klāt sejas procedūrā). Tā ir augstskola, kuraa studentes viņai maksā algu.. viņai ir jāmāca, protams, driikst aizrādīt, bet pa visu kabinetu manā priekšā,kameer guļu uz kušetes, kliegt : Tu nenokārtosi eksāmenu šitā! Tu ko puspudeli izteereeji? Vispaar neko nemaaki. Kaada te sausa aada, kas tu neredzi? Reaali viņa studentes noved liidz asaraam. Luudzu, koledžas vadība, sekojiet līdzi saviem pasniedzeejiem, jo es noteikti vairs kaa modele atgriesties tur neveeleetos, lai gan proceduura bija super. Tā pasniedzeeja ar savu ķērcošo balsi, klaigāšanu, pazemošanu mani reaali nokaitinaaja. Taapeec,ja Juus aicijna par modeli uz koledzu, paarliecinieties,ka neejat pie Baibas, citaadi relaksaacijas vispaar nebuus.

D

Komentāri (1)

K Karinaaaaopa 10.01.2015

Sveikas, man bija līdzīgs stāsts! Es biju modele masāžā savai draudzenei, man liekas klasiskā masāža, jo aicinot, man tā pateica... Pasniedzēja nelielā augumā, ar īsiem gaišiem matiem (pavisam īsiem), nav jauna, apalīga... Attieksme pret studentēm vienkârši šausmīga... Tāda energētika nejauka... Manā klātbūtnē atlāvās rupji izteikties un visu laiku staigāja šurpu turpu...nepatīkami... Studentiem laikam tur nav omulīgi, pa paša naudu tádu attieksmi dabūt no pasniedzējas... Traki...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes