KOLIBRI aptieka - slikta atieksme

Tas notika šodien,es stāvēju rindā pēc zālēm mani gaidīja bērni,2 un 8 gadi veci.Farmaceite sabļāva uz maniem bērniem, lai sēž pavisam klusi savādāk izdzīs viņus ārā es neko neteicu,bet kad gājām prom man vēl bļāva pakaļ.Ko tagad,lai dara?Man šī aptieka ļoti patika gāju tikai tur.

J

Komentāri (5)

V VarenaaTejkana 23.07.2014

Slikta attieksme no kuras puses?

Dodiet jau pilnu atskaiti par notikuso, ka Jūsu berni uzvedas pirms farmacetei nācas Jums aizradīt par troksni aptika uz kuru dodas vecāka gājuma slimi vecmamiņas un vectētini?

donna b 23.07.2014

Paga, kapec tad aptiekarei NAV tiesibu aizradit Jums par Jusu bernu skalu uzvedibu? Labi vel divgadniekam ir gruti iestastit ka uzvesties, bet 8 gados jau jabut prieksstatam par uzvedibu. Ja Jums ir berns(-i) tas vel nedod tiesibas uz visatlautibu. (Man pasai ari ir berni).

H Heath 23.07.2014

Aptiekārei nav tiesību bļaut un traumēt mazus bērnus. Tā ir vardarbība pret bērniem, turklāt svešiem bērniem.

J julija.v 24.07.2014

MANI BERNI NEKO NEDARIJA LIELAIS PIESKATIJA MAZO, GAIDIJA MANI.

BondsBonds 24.07.2014

Jā... Parastais stāsts, bērni svētās govs līmenī... Jebkurā gadījumā, tur kur ut esi, ir privāts īpašums un tu nenosaki, ko un kā darīt. Ja nepatīk, meklē citu aptieku!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes