Juglas Medecīnas Centrs - Ginekoloģe

Tā centra ginekoloģes vispār nav normālas.

Pagāšgad rudenī pierakstījos pie dakteres Dr. Irinas Oļeņovas, jo pēc savām domām biju apsāldējusies un dikti sāpēja mugura un vēdars, daktere mani uzgrūda uz tā gālda neko īsti pirms tam neuzzinot par sāpēm. To uztriepi viņa ņēma tik asi, ka pilnīgi sarāvos, USG viņa protams netaisija, jo vnk elementāri tāda kabinetā vispār nav. Pateica man, ka nav ko skraidīt pliku muguru, tad nekas nesapēs. Mani kopš bērnības mamma ir radinājusi pie siltuma, un tā arī es vīstos kā tāds sīpoliņš. Tā daktere neredzot pat manus analīžu rezultātus nosūtija mani uz elektrofarēzi - tajā pašā klīnikā, kur man vēl apdedzināja ādu.

Pēc pirmās procedūras man likās ka, kaut kas te nav kārtībā, un sagaidīju savu dakterīti no atvaļinājuma, šī man uzreiz uztaisija USG un aizsūtija pēc analīzēm , kuras bija pie tās Oļeņovas. Kad atnācu pēc analīzēm viņa prasijā kapēc neesmu pierakstījusies un samaksājusi, kad pateicu ka man vajag tikai manus rezultātus viņa man tos pasvieda un rezultāti nokrita uz zemes.

Kad mana daktere ieraudzija manu USG viņa apklusa, un pateica, ka man ir endometriozes cistas- izmērs bija 7x7 cm, un pateica to ka sildīt ar elektrofarēzi nekādā gadījuma nedrīkst, jo cista savādak plīsīs, un es palikšu bez bērniem.

Nekavējoties nozīmēja man plānveida laparoskopiju, un nozīmēja ārstēšanu.

Nekādā gadijumā neejiet Juglas centrā pie tiem lopu dakteriem, mani viena no viņam gandrīz bez bērniem atstāja un vēl mani par vainīgo gribēja pataisīt.

Tik nievājošu attieksmi es savā mūzā vel nebiju redzējusi, uz kurieni vispār skatās tā centra vadība.

J

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes