www.sudzibas.lv International Service Check Hе выплачивают деньги

International Service Check - Hе выплачивают деньги

Привет всем, кто знает эту компанию International Service Check? Недавно набирала персонал на сайте cvmarket.lv Предлагают работу тайного покупателя, делают заявку, а ты должен пойти и купить. По контракту выплачивают деньги за купленную продукцию + за работу, но читала на украинских сайтах, что они не выплачивают деньги вообще. Работают восновном с Макдональдсом. По логике получается, что за счет нас, они просто увеличивают покупаемость?

R

Komentāri (2)

г Геннадий 24.03.2010

Полный бред. Конкретно в этой год работал - всё платили.

M Mācos dzīvot 28.02.2015

Šogad es veicu vienu kontroles pirkumu International Service Check uzdevumā tirdzniecības centrā Spice. Par kontrolpirkumu apsolīja samaksāt (darba aprakstā bija teikts, ja jāveic "neliels" pirkums par "minimums 2 eiro") un 4 eiro solīja par darbu, kas sevī ietver aiziet uz veikalu, veikt pirkumu, rakstīt pēc tam atskaiti.
Es iegāju tajā veikalā - viss dārgi, veicu pirkumu par 7 eiro (vēl bija jāpameklē tik lētu preci no tā sortimenta), bet aizejot mājās un aizpildot internetā anketu par veikto darbu, es vienkārši nevarēju atskaiti nodot, kamēr neierakstīju "pareizo" summu par veikto pirkumu, proti 2 eiro (citādi programma neļāva pāriet uz nākamo atskaites sadaļu). Ņemot vērā, ka par darbu solīja samaksāt 4 eiro (tā ir ļoti niecīga summa, ņemot vērā, cik maksā sabiedriskais transports, lai aizbrauktu līdz Spicei), biju cerējis, ka vismaz gūšu kādu interesantu pieredzi un vēl kaut ko jauku iegādāšos. Iegādājos par savu naudu, jo viņu kantorī "minimums 2 eiro" ir arī maksimums par ko viņi maksā. Bagāts, pie viņiem strādājot, nepaliksi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes