www.sudzibas.lv Swedbank Kredīta iespējas

Swedbank - Kredīta iespējas

Ha,smiekliīgi,ka iespējams saņemt kredītu auto iegādei...reklamē,ka iespējams,saņemt ātri,bet nekā solīts makā nekŗīt ,jo tikko saskāros ar to....sazinājos ar swedbanku,kur jau daudzus gadus esmu klients...te alga par mazu,te galvotājs neder..un kad gribēju uzzināt ,cik tad varu sanemt..tā arī vēl gaidu,kad uzzvanīs man....
Un tieši tāpat ir ar incredit,viss ir ok...līdz atskan zvans ,ka vajag galvotāju utt....atrunas....tad kapēc reklamēt ,ka var saņemt tik ātri un tik izdevīgi....jo ja vajadzīgs galvotājs,tad tā arī norādiet...ja svarīgi ienākumi,tad pasakiet cik tie var būt....jo galu galā pirms es piesakos,es tak izvērtēju vai to varēšu izdarīt......bet nekā atduries ,bet birokrātiju....

V

Komentāri (1)

G guntix 04.01.2015

Biju pie Swedbank konsultanta (Liepājā), lai noskaidrotu par hipotēkāra kredīta iespējām. Ar ikmēneša algu 760 euro (uz rokas), bez ķīlas vairāk par 8000 euro hipotekāro nedod. Vīņa nesaredzot brīvos līdzekļus, par kuriem tiktu veikta dzīvokļa uzturēšana. Netieši tika norādīta mana kļūda, ka esmu DAUDZBĒRNU ģimenes galva. Šīs bankas klients jau 6-us gadus.
P.S. Daudzi devās uz UK, Irland, SWEDEN, lai atmaksātu savus kredītus. Bet man laikam jādodas, jo BANKA nedod kredītu (dod, bet nepietiekamu).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes