www.sudzibas.lv IK "Pie Jānīša" slikta apkalpošana un slikti pagatavots ēdiens

IK "Pie Jānīša" - slikta apkalpošana un slikti pagatavots ēdiens

Labdien!Gribēju uzrakstīt sūdzību par ēdnīcu/kafejnīcu IK "Pie Jānīša" Rēzeknē.Bārmene tikai daļēji saprot, ko Jūs sakāt viņai latviski - viņai ir nepieciešams paskaidrot krieviski, ko Jūs vēlaties.Ar latviešiem runā nicīgā tonī, dažreiz izliekas, ka neko nesaprot un 2 x gribēja par tēju likt samaksāt 0,80 euro, nevis 0,40 euro, kā bija norādīts uz cenrāža. Tēju pasniedz tikai tad, kad Jūs aizejat viņai to uzprasīt, pat, ja pasakāt, ka vēlaties viņu (tēju) uzreiz. 2 reizes arī aizgāju bez tējas, jo nācās gaidīt stundu, un pat tad neatnesa.Visi gaļas ēdieni un kartupeļi - gan frī ( ja tā viņus var nosaukt, gan kartupeļu biezenis) tiek sildīti mikroviļņu krāsnīs, kā arī pasūtot ēdienus nekad nevar zināt, ko man atnesīs, jo, piemēram, ēdienu "eskalops" katru reizi atnes ar savādākām piedevām - vienmēr ir gaļa vai kartupeļi, bet piedevas variējas no gurķiem, tomātiem, kkādiem salātiem, paprikas utt.- īsāk sakot, nekad nav noteikts, kas īsti būs porcijā.Nav jēgas pasūtīt pilno porciju, jo esmu pats redzējis, ka "mazā porcija" ir lielāka"par lielo porciju", jo dažreiz pavāri paši neatceras, ko vajag uzsiltīt mikroviļņu krāsnī.NEVIENA NEIESAKU IET UZ ŠO "KAFEJNĪCU"!

G

Komentāri (3)

G GLreal 20.08.2014

Jā, zinu šito restorānu :D
viņiem nav atsauksmju grāmatas, akd uzprasīju, sieviete pateica, ka nav un smaidīja, kā sūdā iekāpusi :D

S Sudzambibele1 20.08.2014

Krieviem UZREIZ ir JĀSIT PA MUTI! :DD

xy-files 24.08.2014

Piekriitu sudzambibele1 !!! Un nafig vispaar iet uz taadaam eestuveem un teereet laiku! Jomajo, nu kur taa var, ja stundu jaagaaida kad atnesiis teeju. Un kas zin kas tajos eedienos veel ir klaat- varbuut kaada krieva puņķi vai siekalas. Fuuuuuuu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes