www.sudzibas.lv I.P. Projekts Uzmetēji I.P. Projekts

I.P. Projekts - Uzmetēji I.P. Projekts

Silti neiesaku nevienam izmantot šī uzņēmuma "pakalpojumus". Sākumā tiek solīts viss iespējamais, ieskaitot pat tipveida projekta izmaiņas pēc klienta vēlmēm, piesaiste, saskaņošana utt. etc.
Beigās izrādās, ka par nenormālo naudu ko prasa iegūsiet tipveida projektu sējumu kaudzīti bez izmaiņām un par pārējo izrādās ir jāmāksā atsevišķi! Vienkārši pretīga liekuļu un divkošu attieksme un krāpnieku kantoris! Nevienam neiesaku ar viņiem sadarboties.

D

Komentāri (28)

R Rixel 14.03.2012

Absolūti piekrītu !
esmu nopircis pie I.P.Projekta pakalpojumu - tipveida māja no kataloga. Pirms vienojāmies, šie stāstija cik citiem "sūdīgi" projekti, ka citiem tikai bildes un nekā jēdzīga. Kad sāku strādāt ar IP, sākās pats interesantākais:
- ļoti nervozē kad lūdz šiem kaut ko pamainīt tipveida projektā;
- visus maksājumus ņem pa priekšu un projketu dabūn klients paskatīties, tikai kad atnācis parakstīt saskaņošanu;
- projekts reālais "Copy" - "Paste", labi ka vismaz uzvārds uz lapām ielikts;
- nekādu specifikāciju projektā nav. ej nu saproti cik tev vajadzēs betona cik stiegrojuma cik bloku un t.t. Kad jautā par specifikāciju, saka ka to visu paskaitīs celtnieki un piedāvā savus, kuri par tāmēšanu vel naudu prasa;
- sola ka būs iekšējās inženierkomunikācijas, bet reāli nelam nederīgi zīmējumi ar komentāru: ''...tur jau vienalga visu taisīs savādāk" Apkures risinājumi - fufele, elektroinstalacija- fufele.

Strādāt ar I.P.Projektu var ja ir vēlēšanās kašķēties un sūdzēties tiesā.

Iesaku ar šiem parakstīt līgumu, kur visu stingri atrunāt, arī visus solītos apjomus, darbus, sadaļas un pielikumus.

K Klients.J. 12.07.2016

Nezinu kas šo rakstījis, man jau trešais projekts I.P.projektā, perfekti, īpašniece Ilva Millere laikam ir vienīgā kura uztur šo kuģi lai tas stabili peldētu. Viņa ir cilvēks kurai reputācija nav tukšs vārds.
Ziniet ko, izskatās ka tas ir atklāts pasūtījuma teksts, jo cilvēks kas tiešām ko nopietni ir vēlējies šajā arhitektu birojā realizēt, visu ir sasniedzis!

S Skats.no.malas 07.10.2016

Kāds pasūtījuma teksts!!!??? Tas ir ievietots pirms vairāk ka 4 gadiem! Klients.J. - pamodies :), bet kritiku necieš :)

O OlesjaT 12.06.2014

Pilnīgi piekrītu.
Pēc tām kad mēs pārtraucām ar viņiem sadarbību nesagaidot nekādu rezultātu (pāris "rasējumus" par kuriem smējās būvvaldē es par rezultātu neuzskatu), Ilze zvanīja mums un solīja ka izdarīs tā lai mēs neko nekad nesaskaņotu, un draudēja ar tiesu, ja mēs nesamaksāsim pēdējo (mazāko) daļu. Kaut mēs samaksājam viņiem pietiekami, bet rezultāta nav.

K Klients.J. 12.07.2016

Varbūt jūs vienkārši nebijāt samaksājuši :)))

O OlesjaT 14.06.2014

Kļūdījos: "Ilva" nevis "Ilze".

J Juris x 05.09.2014

Ja vēlaties kvalitatīvu un pārdomātu projektu - NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NESAISTIETIES AR SIA I.P. PROJEKTS!!!

Pilnībā piekrītu iepriekšējiem komentāriem. Jāatzīst, ka Ilvas k-dze spēj pārliecināt un ieviest uzticību, taču reālajos darbos šis kantoris ir ļoti zemā līmenī. Arī mēs pēc dažām skicēm sapratām, ka pēc iespējas ātrāk jāatsakās no I.P.Projekts pakalpojumiem.

K kirsitis24 03.03.2015

Es arī neieteiktu IP Projekts biroju, jo tada sajūta, ka nerūp kā projektu realizet dzīvē, nerūp klientu būvniecības izmaksas. Nav pieredze, lai ieteiktu izdevīgākos risinājumus.
Kad būvnieki (vairāki) ieraudzīja projektu - acis uz kātiņiem. To visu varēja uzprojektēt ar daudz vienkāršākiem materiāliem, risinājumiem.
Ja nav pieredze būvniecībā, tad neiesaku. Nevar uzticēties un paļauties.

K Klients.J. 12.07.2016

Visiem viens un tas pats rokraksts, cik jūsu ir daudz :)))
Ilva nepievērsiet uzmanību, zinu ka jūsu padarītie darbi runā paši par sevi, no manis personīgais lielais paldies!

M Maijabusa 24.04.2015

Ak, ja es būtu šito izlasījusi pirms pie viņiem nokļuvu! Mēs ar vīru nolēmām ietaupīt uz projektu. Vairākus mēnešus meklējām netā gatavu projektu, kas mums derētu, jo mums vajag 4 guļamistabas. Atradu labu pie IP projekta, rakstīts, ka maksā 800Eur. kad aizgāju pie Ilvas, tiku apstrādāta pēc pilnas programmas. Viņa man iestāstīja, ka šis projekts man neder, ka mazliet jāpārtaisa, tas neko daudz nemaksāšot. Es jau biju nozombēta, piekritu, ka par 10eur m2 viņi man uztaisīs tieši to, ko man vajag. Parēķināju, ka kopā būs uz 2500eur, vīrs piekrita, viņš nav skops. Beigās uzzīmēja 2x lielāku, līdz ar to arī summa pacēlās, vēlāk izrādījās, ka cena nosaukta bez PVN. Tas jau bija par daudz. Diemžēl bijām jau samaksājuši 800eur, ko protams zaudējām. Tas trakais sievišķis vēl pateica, ka esam parādā palikuši.
Maija

B breksis24 21.05.2015

Mana pieredze ļoti līdzīga Maijas piedzīvotajam. Velk laiku, pēc tam pieprasa vairāk naudas nekā sākotnēji tika nosaukts. Tehniskās zināšanas zemā līmenī. Neiesaku sadarboties.

K Klients.J. 12.07.2016

Kā redzu šis rakstītājs "breksis24" ir tas pats kas augstāk "kirsitis24"
Super safabricēts!

N navigator 22.05.2015

Соглашусь со всеми клиентами, которые работали с компании I.P. Projekts. Слабые технические знания, работают по шаблону. Илва психически неуравновешенный человек, сейчас улыбается, через 5 минут кричит на клиента.

!!! ОБХОДИТЕ ЭТУ КОМПАНИЮ СТОРОНОЙ !!!

M maliwka 23.04.2016

Ivai jāidzen nelabais laukā...uzņēmums nav jācieš viena psihiski nelīdzsvarota darbinieka dēļ.

R Rita 24.05.2016

Pilnīgi piekrītu visam augstāk minētajam. Žēl, ka neizlasīju šo lapu iepriekš.
iepazinu IP projektu internetā, kur gatavie projekti izskatās tiešām labi, tomēr mums pietrūka vienas guļamistabas un nolēmām strādāt pie individuālā projekta.
Ilva Millere tiešām sola visu izdarīt ātri un ievieš uzticību, taču realitāte ir pilnīgi cita. Zīmē cilvēki-tikko pabeiguši skolu, vai studē, kuriem nav talanta uz personīgo ēkas redzējumu, ne funkcionalitāti. Ja klients iebilst, tad spuras gaisā. Vienojāmies ar Ilvu, bet realitātē viņa pat nepaskatās, kas tur ir sazīmēts. Tikai ņem jaunus klientus, laika nav, tad jau tā sanāk, kaut kas pa pusei.

Būkonstrukcijas ir copy paste, ar komentāru, ka celsiet jau tāpat savādāk :)
Piedāvā individālo privātmāju projektēšanu, bet tāds savārstījums vien sanāk. Kvardrātmetrus tiešām uzzīmē vairāk, nekā runāts. Varbūt nepamanīs....

Turklāt šai kundzei ir ļoti nelāgs niķis "apdirst" piedodiet par izteicienu, jebukuru kam domas atšķirās no viņas domām, tuklāt nevis sava kolektīva starpā, bet gan ar saviem klientiem. Laikam tā viņa pasvītro savu "profesionalitāti".

NIESAKAM, IP PROJEKTU KĀ SAVAS MĀJAS PROJEKTĒŠANAS KANTORI!!!
Šobrīd saskaitījām izmaksas par 200m2 mājas "individuālo" projektu esam samaksājuši 6800, bet projekts vēl nav pat izdrukāts, kur nu saskaņots.

K Klients.J. 12.07.2016

Un kā redzam šis rakstītais no "Rita" ir tas pats kas augstāk no it kā "maijabusa" viens rokraksts un viena leģenda, teksti identiski, pamainīti vārdi vietām un mazliet pārveidots.
Cienītie skauģi, cik noprotu, kā jums nav kauna ar tādām metodēm mēģināt sabojāt labam cilvēkam reputāciju, es zinu ka šis birojs darbojas un sekmīgi veic savu darbu jau gadus piecpadsmit, varu pateikt tikai labu!
ja ir kāda problēma tad to rada darbinieki, kuri uzņemas darbu, bet laikus kaut ko neizpilda, bet pats esmu redzējis kā Ilva par to pārdzīvo un dara visu lai klients būtu apmierināts!
Visi teksti šeit ir meli meli meli un vēlreiz meli!

L Lana 28.09.2016

Пришлось поработать в этоц конторке. Меня хватило на месяц. Результат-испорченные нервы, не получила зарплату и обосрала меня с ног до головы эта дамочка! Я обящательно докажу свою правоту и верну свою заслуженную зарплату!
Дорогие клиенты или будущие работника-даже не думайте сотрудничать с этоц фирмой! Вам это слишком дорого обойдется!

K Klients.J. 28.09.2016

Я очень извиняюсь, уточните пожалуйста ваше теперешнее место работы, в коком бюро Архитекторов вы работайте и кем конкретно, што вы заканчивали и какие дипломы, сертификаты имеете?
Ничего личного, хочется узнать ваш уровень профессионализма.

L Lana 28.09.2016

Ха, очень активен Klients.J., эта и есть та самая дамочка Илва!) Очень активно комментирует i.p.!! Стыдно вам должно быть!

K Klients.J. 28.09.2016

Нет, к вашему сожелению вы ошиблись, но манеры вашы не соответствуют поведению девушки, так же как и вашы ошибки в тексте, я думал в архитектуре далжны работать образованные люди.
Как я понел, вы из команды тех кто хочет очернить эту фирму, но это уже ваше личное дело и моральная ответственность.
С Богом, удачи вам!

L Lana 28.09.2016

В вашем понимании образованный, это что? Опечатка и уже не образованный? Вы явно не клиент,а очень заинтересованное лицо. Так что имейте виду,все что делается плохо,возвращается бумерангом

K Klients.J. 28.09.2016

Нет, вы снова не угадали, я за правду, честную конкуренцию и адекватную оплату труда, но при условие качествено выполненной работы. Я тоже работая в гос структуре, хочу может 300 т/евро в год. Но чем я так хорош........., штоб мне такие деньги платили и што я сам могу реально тонкого, чего немогут другие....
Вы кстати мой вопрос про место роботы и образование итд, проигнорировали, это о чом то горит.....
Как вы там сказали, што там кому возвращается и за что.....

L LindaKr 02.01.2017

IP projekts - krāpnieku banda!
Būtu izlasījusi iepriekš nebūtu samaksājusi pusi cenas gandrīz 2.000 eiro, kas netiek atmaksāts.
Viņiem nav sertificētu arhitektu - tikai studenti, kas zīmē. Mums pašiem bija viss jāplāno. Viņi ne rēķināt ne mērīt māk. Pēc vairāku mēnešu strīdēšanās prasīju arhitektu sertifikātus un Ilva atsūtīja vīra sertifikātu - viņš nemaz mūsu projektu pasmaržojis nebija.
Katru reizi kāsūtīja projektu atradu vismaz 20 kļūdas (pie 20 apstājos meklēt, lai netērētu laiku). Un kad to katru reizi teicu, Ilva izlamāja, kā es var uzskatīti, ka es esmu gudrāka par viņu arhitektiem un speciālistiem. Bet mana atbilde vienkārša - otrajā stāvā durvju aiļu augstums ielikts 1.80 cm . Mans vīrs 1.87 cm garš. Vai nu viņam ķivere jāpērk, vai jāsaliecās, lai ienāktu guļamistabā...
Arī pamatus ielika 2 metru dziļumā, bet jau no sākuma teicām, ka tankus mājā neturēsim :) Visu projektu vajadzēja pārtaisīt.
Nesadarbojaties ar šo firmu. Ir daudz citu labu ahitektu biroju Latvijā, kas zin, ko dara

A AntonsL 05.08.2017

Pēc "sadarbības" ar IPProjekts rakstīju paterētāju tiesību aizsardzības centrā, arhitektu savienībai, aprakstīju situāciju, ar ko neesam apmierināti. Viņi pateica, ka stuācija nav standarta - parasti neviens nesudzas uz tehniskajiem projektiem - būvnieki laikām gudri visi. Bet mēs samaksājam naudu un zinām, ko gribam: plastmasas nojumi gan negribam, kuru tā ieteica IPP darbinieks.
Arhitektu savienība uztaisīja "projekta" ekspertīzi. Bet ar tām visām atbildēm atkal jāiet pie laba jurista. Līgums ir ne mūsu, ne IPP pusē. Ai, jānoved to lietu būs līdz finalam, vai strupceļam.

I Irina12345 24.05.2017

Отвратительная фирма. Сделали не проект частного дома, а сарай какой-то...Вообще не разбираются, ни в конструкциях, ни в дизайне!

H haha1 25.10.2017

Bēgat, jo ātrāk, jo labāk no tās pārsauļojušās Ilvas Milleres, viņa tā apčakarēs, ka maz neliksies un piemelos pilnu galvu! Ticēt viņai nevar, melo katrā teikumā! Reāli nepaveiksies, ja sadarbosaties ar to firmeli IP projekts un to melīgo Ilvu Milleri! Fuj!

H haha1 23.07.2018

Она не умная Илва! Посмотрите в facebook ее фото и смейтесь!

H haha1 26.11.2018

Tā izsmējos lasot šos komentārus, var redzēt, ka Ilva Millere pati raksta atbildes, tas tak visiem ir skaidrs!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes