Hesburger Sigulda - darbinieki

Neejiet strādāt uz Siguldas Hesburgeru!Darbinieki mīl vērpt intrigas un izēst tevi ārā no darba!Maiņas grafiks ir pilnigi negodīgs!Divas preilenes Dace un Kristine TIKAI no rītiem strādā,jo negrib strādāt vakara un nakts maiņās,jo ir jātīra virtuve,bet pārējo bāž tikai vakara maiņās!Taisniba ir,ka nav godīgi,no 3-4 strādā pie kases,bet virtuve viens darbinieks,un tad maiņas vietnieki'' gudri'' bļauj uz darbinieku:Ātrāk nevari?normāli ne?Es jums silti iesaku neejiet uz turieni!!

Komentāri (3)

P piedavatajs 25.04.2014

Par ko un kur tu gribētu strādāt?

P Paulins 28.04.2014

Neiesaku arī uz origo iet strādāt, biju ielīdis uz 1 mēnesi pašancēt a tur vadītāja Iluta no kaut kādiem dziļajiem laukiem izlīdusi pati staigā nesakopta, kā govs slaucēja un tik brēc uz darbiniekiem. Ja nesāksi stučīt, tad ātri tevi izēdīs ārā, jo viņa tādas intrigas pat kolektīva pin mani bez maz vai par pediņu uztaisija, kaut arī tāds neesmu. Tāda cūka pati ne pirkstu nepakustinās tikai brauks augumā drēbes netīras un neakurātas. Vispār jautājums rodās vai viņai ar psihi vis kārtībā, viņai vaidzētu pārbaudīties nedaudz !

Sanita308 29.04.2014

Nu traki Tev Paulins!Laikam visas Hesburger iestades ir drausmigas!nu tada zina Siguldas hesburgera dāmas ir koptas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes