Ginekoloģe - Ieva Blūmfelde - Neprofesionalitāte

Sveicinātas meitenes!
Vēlējos pastāstīt savu negatīvo pieredzi pie šis ginekoloģes-Ievas Blūmfeldes. Pirmkārt jau manos uzskatos ginekologs ir tā persona, ar kuru jāspēj izrunāt visas interesējošas ginekoloģiskās kaites, bet šajā reizē tā nenotika.
Stāsts tāds, ka gāju pie viņas 4 reizes, precīzu diagnozi viņa man nevienā no šīm reizēm nevarēja uzstādīt, izrakstīja tikai entās analīzes, kuras arī nodevu, ejot pie ginekoloģes uzzināt atbildes, kas tad nu man īsti kaiš, viņa man paziņoja, ka manas analīzes kaut kur mistiskā kārtā ir pazudušas (es jau biju nodevusi trešās analīzes), un vinja man paziņo, ka man ATKAL būs jāiet nodot asinis.Tajā reizē es sapratu, ka ārsts ir savā jomā neprosesionāls un novēlot jauku dienu izgāju no kabineta.
Šī stāsta beigās vēlējot pateikt, ka mana ginekoloģiskā kaite, bija grūtniecība, ko Ieva Blūmfelde tā arī nemācēja noteikt. Smieklīgi vai ne?! Ieteiktu stipri padomāt vai doties pie šāda daktera!

S

Komentāri (1)

H Huu 22.08.2022

Hahaha, šis nu gan ir smieklīgi! Tas nobeigums. Traģiski komiski. Nuu- forši, bērniņš, bet tas, ka to nespej pateikt. Ginekologs!

P.s nesen pieteicos tieši pie viņas (vienīgā man derīgā laikā pieejamā valsts apmaksātā bez kaitnieciskās Brošas). Tad nu drīz redzēšu , ceru, ka arī man būs bebis 😁🤣🤣

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes