www.sudzibas.lv Frizetava frizetāva salon VENEZIA

Frizetava - frizetāva salon VENEZIA

......Jūsu kuponā ietverta matiem nekaitīgā bioilgviļņu procedūra pēc „Paul Mitchell Texture” metodes ar revolucionāro Olivia Garden ruļļu pielietošanu skaistumkopšanas salonā „Venezia” Procedūras ilgums: 60 minūtes......
4 stundas pavadīju "salona" neka 60 min, galvu mazgāja no tējkannas, apstakli un attieksme drausmīga, rezultāts dramatisks, super speiālisti izmantoja parastus ruļļus. Paldies ka mati uz galvas paliek.

Komentāri (14)

K kazaraga 04.06.2012

Es arī iekritu uz šo ''aprakstu''! ''Meistare'' bija jauna meitene, pēc visa spriežot mācekle, nemācēja pat ruļļus ietīt un tikai tad kad sacēlu traci, atnāca ''''īstā speciāliste''!!! Ārprāc, kur skatās frizētavas saimniece, ka pieņem tādus darbiniekus?Starpcitu- latviski nieviena nemāk, mājas lapa tikai krieviski. Iesaku visiem - nekad, nekad neejiet uz šo ''salonu''!!!

B businka 19.06.2012

Тоже была в этом с боольшой натяжкой "салоне".Делалал завивку по купону.Результат тот же что и у писавшего жалобу человека.Волос не взялся у корня а посередине и на концах мочалка, да еще и сыпятся волосы сильно.делала тоже молодая мастер, тоже показалось что ученица.Вообщем ужас что получилось, хотела красоту а вышло...(((( жалко волос(( и ничего толком то и не исправить уже( Даже накрученные на бигуди они всё равно через короткое время превращаются в мочалку(((

O okkka 03.07.2012

Pāris mēnešu atpakaļ es parasta lauku meitene atbraucu uz Rīgu uz šo salonu uz "bio matu taisnošanu" . Kupons man izmaksāja 30 Ls. Nu jau kuponu ēra ir kā sērga un ir jāsaprot, ka nekas, kas pirkts kā pakalpojums kuponu akcijā, nevar būt kvalitatīvs.Šis nebija izņēmums.
Tas nekas, ka salons ir maziņš, vienkāršs, personāls runā tikai krievu valodā.
Matu procedūra ilga 3 stundas, smirdēja pēc tādaas ķīmijas, ka vārds"bio" man kā naivai meitenei vairs nebija uz mēles. Reklāma solīja, ka mati būs taisni 2-3 mēnešus, bet man viņi nebija taisni pat...vienu nedēļu. Visu laiku nācās dzirdēt replikas, ka šādi kuponi pārdoti nu jau ap simtu, un tad nu nāksies daudz strādāt, jātaupa izejmateriāli un vispār cilvēki vēlas ekskluzīvu procedūru par nieka 30 Ls. Piebildīšu, ka man mati frizētavā netika mazgāti ar šampūnu. Tā ķīmija tika izskalota ar remdenu ūdeni. Var jau būt, ka tā to prasa pats procedūras ritējums, bet mani mati pēc tam bija netīri, salipuši, smirdēja pēc ķīmijas.Tad vēl frizieres savā starpā ļoti ilgi apsprieda(nopēla, aprunāja, apsmēja) kādu savu kolēģi, kura protams tajā diena nebija darbā. Es nožēloju savu naivumu, ka ticēju, ka kuponos iegādāts kupons attaisnos savu solīto labumu. Man - meitenei no laukiem - 30 Ls bija jākrāj 3 mēnešus, jo ceļš līdz Rīgai izmaksā vēl 10 Ls abos virzienos. Katrā ziņā par šo salonu nevaru teikt nevienu pozitīvu vārdu un NEVIENAM NEIESAKU to apmeklēt!

F Fibi 06.10.2012

Согласна со всеми комментаторами, но частично, сама лично слышала, как по-латышски говорила и молодая девушка и хозяйка салона (темноволосая женщина лет 40, очень худенькая), поэтому хватит уже со своим языком, это не полит. форум. Что касается услуги...я покупала купон на биохимию Paul Mitchell, перед покупкой купона позвонила в салон и уточнила точно ли можно эту "биохимию" делать на осветленные-мелированные волосы. Мне сказали, что смело можно. Купила купон, заказала шампунь без силиконов Paul Mitchell и как и было рекомендовано в купоне, честно пропользовалась им больше месяца, и еще бальзамом без силиконов. Пришла в салон, меня взялась делать хозяйка салона, я еще раз спросила - точно ли мне на мои осветленные волосы можно делать, она заверила меня, что у меня будут шикарные локоны. Странный химозный запах растворов, долгое время держали на волосах, и когда меня стали сушить, мне чуть не стало дурно...мочалка-швабра в одном флаконе и восторженные охи и ахи хозяйки салона. Но в итоге волосы не взялись вообще, Волосы после этой "биохимии" посыпались, множество волос сломалось. Никому не советую делать эту биохимию тем-более в этом салоне.

E ezjuciite 04.12.2012

ŠIS saucamais salons ir vienkārši briesmīgs!!! nopirku zizu.lv kuponu pa 13ls krāsošana, griešana un veidošana ar paul mitchel krāsu, bet viss iepriekš nosauktais ne pa visam nebija tā! Sākumā ar optimismu devos uz Pulkveža briež ielu 33 salonfrizētavu Venezia. Man ir blondi mati, taču gribēju tumšākus, no kā mani frizieres atrunāja, tiktāl vēl normāli. tad friziere ar melniem matiem (diemžēl vai par laimi) vārdu nezinu, ielika man krāsu, par kuru teicu ka ļoti dedzina galvu uz ko viņa atcirta, ka man ir alerģija pret spirtu, kas laikam bija krāsas satāvā. Sēdēju kādas 10 min, un vairs nevarēju izturēt teicu lai mazgā ārā un tanī brīdī viņa man uzbrēca, lai es uz viņu nekliedzot, bet to tiešām nedarīju, tikai izrādīju tā brīža emociju, jo likās ka nodegs galva. Esmu latviete un visu laiku runāju latviski, taču neesmu jau stulba un krievu valdodu saprotu. Kamēr viņa man mazgāja galvu, viņa aprunāja mani krievu valodā uz ko es jutos ļoti aizvainota, un ar asarām acīs teicu, ka iešu mājās uz ko friziere atbildēja "droši". kad sāku jautāt par krāsām, izrādījās, ka viņas NEIZMANTOJA rekāmā norādīto Paul Mitchel kosmētiku, bet gan CHI, un kad pajautāju, kāpēc nav reklāmā norādītā krāsa, sekoja vēl viens atrēciens, ka viņa (šī friziere) neko inernetā nav likusi. Izskatījos pēc ķēma un ar asarām acīs, taču turējos un man pieslēdzās otra friziere, kas kaut ko man nogrieza, bet ne to ko gribēju!!!
ATTIEKSME vienkārši graujoša, man žēl to citu klientu, kas nopirkuši kuponus, neejiet, labāk samaksāt 25ls normālā frizētavā un aizejiet mājās ar smaidu, nevis asarām, kā tas bija manā gadījumā.
P.S. vēl viena kliente, kas bija nopirkusi kuponu arī bija neapmierināta, kas sēdēja tieši tanī pat brīdī kad es tur biju, jo krāsa matos neizskatījās ne pēc kā, pat ar rozīgu piesitienu.

VILŠANĀS UN NEKAS VAIRĀK!

M meitene. 05.02.2013

Miļas damas!
Ar gaišiem matiem vienmēr ir vairāk problēmas, nekā ar citiem. Tas ir fakts. Jo mati ir "tukši". Tur nas daudz pigmenta un ja vēl krāsotie, tad ko, es atvajnojos, jūs gribējat?...Vajag skatīties reāli. Blondi, krāsotie mati, bet lai uztaisa brīnumu.

D disneja 05.02.2013

Pirmo reizi es šajā salonā matus krāsoju decembra sākumā.Arī ar kuponu.
Krāsa CHI man patika, turklāt meistare, kas laikam ir salona īpašniece, ļoti veiksmīgi nogrieza labi jūtot manu stilu.
Apkārtējiem ļoti patika.
Tagad februārī atkal nopirku kuponu.
Griezums pat ļoti ok. Krāsa ... sanāca gaišāka, bet mēs laikam zem viena nosaukuma domājām katra kaut ko citu. Gribēju blondus ar platīna nokrāsu - domādama, ka tas būs pelēcīgs. Tiku pie platīnblondiem matiem. Bet izskatās labi.
Un ir nopirkts kupons vēl vienai reizei.

N Nistija 26.06.2013

Es arii taisnoju matus ar bio taisnosanu, kur kuponaa bija noradiits, ka iipashi piemerotsots blondiem matiem, bet rezultaataa, man visus matus nodedzinaaja un naacas nogiest pavisam iisus.. Nevienai, nemuuzam neieteiktu so salonu...

E elina-- 05.09.2013

ooo, mans "mīļākais" salons :) Iekopēšu savu sūdzību, kuru rakstīju kuponu pārdošanas firmai, jāsaka, ka cepuri nost, naudu apmaksāja atpakaļ.

Man ir liela vilšanās attiecībā uz pakalpojumu, nopirku kuponu https://bigo.lv/lv/home/details/2320
Matu krāsošana ar Paul Mitchell matu krāsam + griezums + ieveidošana salonā "Venezia"

Pirmkārt manu vizīti atcēla trīs stundas pirms ierašanās, kad ierados nākošajā reizē, tika izmantota cita krāsa, nekā bija solīts - Shi, speciāli pārjautāju, jo meistares bija to sataisījušas tik stipru, ka man sāka sāpēt galva, tik ļoti, ka šobrīd ir pagājušas 24 stundas un sāpes, protams, ir mazinājušās, bet tomēr jūtamas - tieši galvas āda. Es nekrāsoju matu pirmo reizi un zinu, ka kņudinoša sajūta ir normāla, bet nenormālas sāpes, kad jāsāk fantazēt visādas domas par ātro palīdzību, sen nav normāli.

Kad par to ieminējos meistarei Ksenijai, viņa atbildēja :"Bet jūs taču gribējāt gaišākus matus, mēs sataisījām stipru koncentrāciju" Jāpiemin, ka manas vēlmes nebija kļūt blondai.

Kad izmazgāja matus, tie bija divās krāsās, Ksenija teica, ka man būšot jānāk vēlreiz, ka ar vienu reizi nepietiek. Meistare Ilona gan iebilda, ka tādu cilvēku nevar laist uz ielas un tiku pārkrāsota vēlreiz. Jāsaka, ka rezultāts joprojām nav labs, mati ir divās krāsās.

Kad divas ar pusi stundas biju mocījusies, man vēl pajautāja piemaksāt piecus latus, jo esot gari mati. Mans matu garums nesniedzas pat līdz lāpstiņām un es tos neuzskatu par gariem matiem. Turklāt kuponā nav minēts, ka jāpiemaksā par gariem matiem. To jau biju atdevusi, tāpēc uz vietas nevarēju pārliecināties.

Ceru, ka atdosiet man atpakaļ naudu, jo nekas neatbilst solītajam.

I Ireena 07.10.2013

Komentaaru tik daudz un 90% negatiivi... zhel, ka nepalasiju pirms pati tur devos un uz savas aadas, t.i.- matiem izbaudiju visas shausmas :) Diivaini, ka tas kantoris veel nav "sodiits".

C cukurka 10.04.2014

Bila 4erez kupon na pokraske OMBRE. Boze takogo uzasa ja ne videla nikogda, ja lu46e bi doma sdelala sama, 4em to 4to mne sdelali. Belije prjadki . Ombre na4inajetsja 4utj li ne ot kornej. A krasila super master i hozjajka salona, kotoraja skazala 4to ona uzhe 20 let rabotaet parikhmaherom, ILONA.
Ne sovetuju tuda idti i pokupatj kakoj libo kupon, bila po zapisi, no svoju zapisj prozdala celij 4as. I sliwala kak devuwka zalovalasj na to, 4to oni neumejut zapisivatj po zapisi, ona bila na geliw zapisana i ej skazali pol4asika poguljatj.

L lietotajaRK 25.04.2014

НИКОГДА! НИКОГДА ТУДА НЕ ХОДИТЕ И В "САЛОН" ЭКЛЕКТИКА (тоже их контора) Согласна с многими комментариями. Не так давно купила купон в этот "салон" на выпрямления волос кератином фирмы Ласио. Посмотрела в на ютубе качество процедуры, отзывы самого продукта. Решилась попробовать. Впервые 10 минут я поняла что попала в Ад некомпетентности, о соблюдении шагов процедуры и речи быть не может. У меня волосы половина натуральные а половина отбеленные и закрашенные под натуральный, итог такой - половина натуральных прямые как не крути, идеально рассыпаются, только им всё также мешает другая половина которая теперь торчит в разные стороны - раньше хоть кудрявились (( вообщем эффекта нет, зато появилась перхоть на тех местах где на кожу попал сироп Ласио. Заказала шампунь у "мастера", который я не получила не по договорённому времени и по сей день(хорошо хоть деньги сразу не просят).
А о том что -" на что вы надеетесь за такую цену". Я считаю так - купон это реклама салону, так как сейчас ни то что по парикмахеру на каждого человека - сейчас по салону на каждого человека. и задача купона привлечь, проявить, и доказать - что сюда стоит ходить.

N Nadezda.8 12.05.2014

Лично мне процедура понравилась. Я делала кератиновое выпрямление волос . Волосы действительно более прямые, шелковистые. Самое главное ухоженный вид и легко укладывать. Это то что я и хотела получить от процедуры. Обязательно через 3 месяца, как сказал мастер, раньше нельзя, повторю эту процедуру. У меня пересушенный и осветлённый волос, он стал более наполненным и живым.

N Nadezda.8 12.05.2014

Да и кстати, процедуру мне сделали за два часа, как и обещали. Подруга увидела эффект и через несколько дней отправилась в салон Venezia и не разочаровалась.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes