Finanšu sistēma Totem - Bloķēts profils

Kas par kantori ir šī firma? Pirms laika ņēmu pirmo kredītu - viss jauki, bezprocentu, kā jau pirmais, atdevu laikā. Citur (ne bankās, ne kur citur) kavētu maksājumu nav. Pēc laika vajadzēja aizņemties vēl - atteikums+bloķejusi manu profilu! Man ir nopietnas aizdomas par krāpniecību un manu datu nelikumīgu izmantošanu. Kur man vērsties?

E

Komentāri (4)

Likumsargs 18.12.2014

Par jebkurām aizdomām ir jāgriežas uzraugošajā iestādē, tas ir Patērētāju Aizsardzības Centrs.
Labāk tomēr neņemt no šiem augļotājiem!

N netaisniba 19.02.2015

Totem firma ir kolasala krapnieku grupa, panem datus es ari sudzesos, man identiska situacija!!!

T T0ha 01.06.2015

Man ir tāpat gājis, savākuši manus datus, saņēmuši 1 centu pārskaitījumu, un tad nobloķējuši manu profilu savā sistēmā. Krāpnieki.

T Tutu123 01.02.2016

Es ar diemžēl iekritu. Totem finašu sistēmas mājas lapa ir bloķēta.Ar viņiem nav iespējams pat sazināties... Līdz ar to pat apmakas grafiks nav redzams... Kredīta pamatsummu apmakāju pusgada laikā, kaut ņēmu uz gadu. Nekas no procentu daļas netiek samazināts....

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes