Eriks Grinbergs - Krāpnieks...

Draugos liek ari darba sludin. tā es arī izlasiju, ka Eriks Grinbergs piedavā darbu kartņu izgatavotajiem un atsaucos uz piedavajumu. Darbu, protams, nesanemu ari iemaksato naudu ne un uz maniem e-pastiem ari neatbild, noslepies domaju, bet ko domajat, tagad pēc pusgada atkal lasu to pašu sludin. ar tādu pašu adresi, atkal meklē muļķus... kā ar tādiem cīnīties???

Darbu jau mums gribā visiem...

S

Komentāri (31)

D Dace 23.01.2008

Ha, es arī no viņa saņēmu darba piedāvājumu pēc jaunā gada. Tikai ss.lv., viņš bija ievietojis. Paldies Dieviņam pietika prāta saprast, ka tur kaut kas nav tīrs!

E Elii 25.01.2008

Kaadam nepaziistamajam tapat nahaljava veel maxaat naudu... nju leeticiigie mulkja cilveecinji...

I Ivita 20.02.2008

Bet tas viss ir tik ticami, ko Ēriks Grīnbergs ir uzrakstījis sludinājumā. Tas liekas cilvēkiem ticami.Es pat painteresējos par viņa uzņēmumu tur pat parādās, ka ir tāds uzņēmums un kāpēc gan cilvēkam nenoticēt.

J JogaOga 05.05.2008

Es arī šodien saņēmu no šī cilvēka ĒRIKA GRĪNBERGA e-pastu, kur it kā dikti smalki aprakstits un pat ticami, bet tas ka 200Ls nedēļā var nopelnīt ziedu līmēšanu uz kartiņām, tas rada šaubas, pie tam par to drošības naudu 15 Ls, kas jāsūta uz pasta kontu hmm... nav jau tik liela summa, bet ja 10 cilv. aizsuta-jau 150 ls viņam kabatā... Domāju tā - nenoslinkošu, tāpēc sāku meklēt internetā info par šo cilvēku un uzdūros uz Jūsu adresi un šo sadaļu. Interesanti, ka tiek uzrādīts reāls cilvēka vārds, personas kods un konts... Nekautrējieties - rakstat arī citi...

M Margita 06.05.2008

njaa...labi, ka apskatiijos tagad par viņu... man jau māte cenšās atrunāt. Tikko bija pirmā sarakte ar viņu. Jau likās man savādi, ka sākumā neatbild, viena e-pasta kastīte vispār tāda neeksistējot, un tagad pēc nedēļas man atraksta, ka bjuši cilvēki darbā pietiekami, bet šobrīd atkal mani vajagot. Vispār jau reāli gandrīz uzķēros. Labi, ka nauda pie rokas nebija. Es ar par labu viņa patiesumam ņēmu to faktu, ka viņš ir uzrādījis savu personas kodu, bet māte jau pareizi saka- to naudu es viņam dodu bez kādas vienošanas, ko varētu pierādīt-tā teikt no laba prāta. Tas teksts"No savas puses pilnigu godigumu un precizitati visa(tads esmu), sapratni, pretimnaksanu garanteju.Un varu Jums drosi teikt-Jus nevilsieties un iegusiet loti daudz." man likās aizdomīgs, jo atkārtojās.Izskatījās pēc pārliecināšanas. Un izrādās, ka daudzi ir tādi, kas uzķerās, jo pat mana brālēna draugs, kā izrādās, šādu pasākumu uz muļķu ķeršanu ir taisījis un kontā sev naudiņu dabūjis.
Vispār- man ir tāda aizdoma- vai nu viņš ir ļoti nu ļoti cūcīgs, vai arī viņam vienkārši ir šizofrēnija-personības dalīšanās. Tā gadās. Un tādi cilvēki strādā lielas bezkaunības, pēc tam paši brīnoties par itkā paša neveikto darbību sekām.
Derētu viņu dabūt pie atbildības!

M Margita 06.05.2008

Piedzīt no ĒRIKA GRĪNBERGA
nodokļa parādu Ls 1849.04
kavējuma naudu Ls 666.70
KOPĀ Ls 2515.74
piedziņu vēršot uz nodokļa parādniekam piederošo kustamo un nekustamo īpašumu.

Ja ĒRIKS GRĪNBERGS 15 dienu laikā no lēmuma saņemšanas dienas nesamaksā nodokļa pamatparāda un nokavējuma naudu kopsummā Ls 2515.74 Jūrmalas pilsētas pašvaldības budžetā, a/s “Latvijas Universālā banka”, konta Nr.10-010130127, kods UNLALV2X010, lēmumu nosūtīt Tiesu izpildītāju kantorim piespiedu izpildei.
Nodrošināt domes prasību un ierakstīt nekustamajam īpašumam - zemesgabalam Jūrmalā, Mežotnes ielā 7 un uz tā esošajām ēkām attiecīgā Jūrmalas pilsētas Zemesgrāmatas nodalījumā aizlieguma atzīmi.

...

J JogaOga 06.05.2008

Man ar izdevās atrast šo tekstu par nodokļa parādiem, tādēļ jau viņam vajadzīgi šīe "darbinieki" ar 15 Ls drošības naudu līdz 10.05.08. un vēl vienu izdevās atrast par uzaicinājumu uz tiesu par laulības šķiršanu. Apskatījos bijušo sievu draugos (ja tā bija īstā), redzamajā foto aiz muguras viņai spēļu aparāti. Kas vēl, ja tiešām būtu iespējams tik skaisti pelnīt, vai tad kāds būtu jācenšas tik dramatiski pārliecināt? Ticat man- tur pat sludinājumu nevajadzētu... Tikko draugos ar salicis veselus divus gb
Sāpīgi tik, ka pamanījies sludinājumu ielikt pat invalīdu portālā. (apeirons vai poseidons, kaut kads jocigs nosaukums bija).

: :/ 07.05.2008

Baccc..es ar gandriz uzkeros..labi ka bija prats un izdomaju pameklet vinja vardu netaa...fuu..
Tiesām zel ka cilvekus ta cakareee..

K kristy 07.05.2008

jaabriinaas par tiem naivajiem cilveekiem...!

E Elīna 07.05.2008

Njā, uz inboxu arī atnāca šāda atbilde par darba piedāvājumu.
Man jau no sākuma šķita aizdomīgi, ka atbilde ir ar gramatiskajām kļūdām, teksts ir šķībs un greizs. Otrkārt, viņš it kā ļoti centās pārliecināt, ka darbs ir ļoti viegls, labi nopelnīsim, strādāsim mājās. Darbs solīts tā, it kā es būtu vienīgais kandidāts uz amatu. Aizdomīga (pat pārāk!) bija drošības naudas iemaksāšana - ne darba līguma, nekā.
Un visu laiku tā pārliecināšana un dievošanās.
Nolēmu pameklēt internetā, un aizdomas apstiprinājās - krāpnieks.
Nu fuj vienkārši.
Negrib piepūlēties un strādāt normāli. Kauns.
ceru, ka citi neuzķersies.

J JogaOga 07.05.2008

Piekrītu Elīnai, tas teksts atbildes vēstulē bija tiešām sapinķerēts līdz pēdējam, atvainojās katrā vārda galā par to, cik neērti lūgt iemaksu.

Protams, vēl jau nav zvanīts, ka vinjsh ir taa iistaa persona, kaads varbuut izmanto kaada datus, vienigais - kaa gan viņš pastā taisās savu "drošības naudu" izņemt??? Skatijos arī, ka viņa slud. draugos jau ap 500 reizēm skatīts, kāds noteikts % būs jau uzķēries. Vai tad tiešām par to nevar sodīt?

G Ginta 10.05.2008

Ja vien man būtu bijuši tie 15 lati-būtu iekritusi šī krāpnieka tīklos.Naiva neesmu, sūtīju viņam dažādus jautājumus vismaz 3 reizes, bet uz tām bija skaistas atbildes.Jautāju, cik ilgi paiet laiks vienas kartiņas izgatavošanai-esot apmēram 15 minūtes.Visu sīki izskaitļoju, cik paies laiks 200 kartiņām, cik nopelnīšu stundā, dienā, utt.Šajos tekstos viss bija izdomāts līdz sīkumam.Viņš izrādās ir krāpnieks, kurš spastudējis to, kā psiholoģiski pastrādāt ar cilvēku psihi.Ja ir kāds apkrāptais, kurš grib tiesāties, arī es esmu saglabājusi visas e-vēstules, varbūt var noderēt!Cik žēl, ka valsts politika mūs ir tik tāl novedusi, ka uzķeramies uz tādiem blēžiem.Un kas tad uzķerās-ne jau turīgie, bet pēc kādas liekas kapeikas izmisušie!

K kkk 14.05.2008

Nu kur Latvijā rodas tik daudz naivu cilvēku??? !!!
Nesaprotu!!! Lai es kādam svešam cilvēkam bez kāda dokumentāla pamatojuma maksātu naudu... Murgs!
Tas uzaicinājums uz tiesu ir jau vairākus gadus novecojis, jo sen jau nav nekāda Universālā banka! Un arī IBAN ir jau sen.

A ally 22.04.2009

he, man arī viņš piedāvāja, un es teicu ka drošibas naudu nemaksāšu bez darba līguma, un tad tas teica ka nav nekāda darba līguma, un itkā tos sausos ziedus piegādā uz mājām.un tad es savukārt pajautāju kam gan vajag drošibas naudu ja jums ir zināma dzīvesvietas adrese? un tad viņš apklusa, bet tas kā šis centās mani apmuļķot bij nereāli smieklīgi.:D :D protams ka neko neaizsūtīju viņam.

L Lepi 22.04.2009

Kā var iet strādāt un vēl maksāt drošības naudu!!! Tas ir tas pats, kā brauc strādāt uz ārzemēm-kāda var maksāt drošības nauda!!!Man (darba ņēmējam maksā, nevis es darba devējam).Ļautiņi tuk-tuk-tuk.

V Vaards 21.10.2014

Šodien saņēmu e-pastu: http://draugiem7.tumblr.com/

Sāpes pacietīšu, bet lūdzu palīdziet izdzīvot!

Labdien!

Slimība piezogas pēkšņi un negaidīti, sagriež visu dzīvi kājām gaisā.

Tieši tā ir noticis ar mani.

Mani sauc Ēriks.Man ir 53 gadi.

Nekad nebūtu domājis, ka nonākšu tādā situācijā, ka būs jālūdz citiem palīdzība vienkārši tāpēc, lai varētu izdzīvot.Ka kļūšu tik bezpalīdzīgs, ka vienkārši nevarēšu pats tikt ar visu galā.Man ir par to bezgalīgs kauns, bet reizē es loti, ļoti, ļoti ceru uz Jūsu sapratni, atsaucību un palīdzību.Un tāpēc jau iepriekš saku Jums lielu, lielu un no sirds - PALDIES !

Fiziskās sāpes ir šausmīgas, bet tās man nāksies kaut kā paciest, bet ar materiālo pusi nu nekādi pats nevarēšu tikt galā.Un tas ir TIK NEIZSAKĀMI SĀPĪGI, ka vārdu tam trūkst.Bet tāda nu nelaime ir piemeklējusi mani.

Slimoju ar ļoti nepatīkamu slimību-kakla daļas deformējošā spondiloze.Un klāt tam a.vertebralis sindroms.Slimība nav tik reta, bet man tā ir ļoti, ļoti smagā formā un šobrīd ir burtiski tā, ka es tiešām nezinu vairs, kā dzīvot un ir ļoti, ļoti grūti izturēt šīs neaprakstāmās sāpes un reiboņus un sadzīvot ar to.Man 2 skriemeļi kakla daļā ir drusku šķībi un spiež uz asinsvadiem un nerviem, bet smadzenēm nepieplūst pietiekami asinis un skābeklis.Un tā rezultātā man nu jau 2 gadus neizsakāmi sāp un reibst galva.No sākuma sāpes bija ciešamas, bet ar katru mēnesi paliek ilgstošākas un neizturamākas un nu jau ir tā, ka tiešām nezinu, kā to pārvarēt.Reizēm burtiski nolaižas rokas un nav spēka dzīvot.Gandrīz regulāras un neizturamas galvassāpes -neaprakstāmi sāp acis un piere, deniņi, kā ar stīpu galva apjozta un ticiet-ļoti neizturamas sāpes.Bez tam to visu pavada reiboņi un vemšana.Gultā varu gulēt tikai sēdus, jo, noguļoties uz spilvena, viss griežas.Reibst tā, ka darīt nevar neko, viss griežas un paiet pat nevar-esmu neskaitāmas reizes kritis.Tad varu pārvietoties tikai ar grūtībām pa dzīvokli un visu to pavada vemšana un bez tam galva vēl neizturami sāp.Savukārt sprands sāp tā, ka vienkārši bez atbalsta ir grūti galvu noturēt.Strādāt diemžēl vispār nevaru un dzeru visas iespējamās zāles-kuras nebūt nav lētas.Bez zālēm vispār nevaru iztikt.Ārsti saka, ka šo slimību nevar izārstēt, ka var tikai īslaicīgi uzlabot stāvokli, lai ir vieglāk.Ka ir jāmācās sadzīvot ar šīm sāpēm un reiboņiem.

Nezinu, kā to visu vārdos aprakstīt-īstenībā jūtu, ka nav pat tādu vārdu, lai izteiktu, cik ļoti grūti un sāpīgi ir.Reizēm tiešām nolaižas rokas.Bet ar sāpēm es tikšu galā, jo citas iespējas jau nav.Jocīgi skan, bet cenšos pie tām pierast.Bet šobrīd neatrisināma problēma ir materiālā puse.Jo strādāt es diemžēl nevaru nekādi, bet zāles ir dārgas un bez tām vispār nevaru iztikt.Bez tam ir vēl jāmaksā par dzīvokli, pārtiku un citām sadzīves lietām.Man neko, neko lieku nevajag, nu nemaz-tikai iztikt, bet es to šobrīd nevaru.Tāpēc arī esmu spiests lūgt palīdzību.Vienkārši šobrīd jau ir kritiskā robeža un nu jau vairs NEVARU ne zāles, ne ko citu samaksāt-visas, visas iespējas ir beigušās-gan kredīti ir ņemti, gan visas iespējamās palīdzības un man ir liels kauns, bet ir jālūdz -varbūt kaut drusku, drusku varat palīdzēt, lai varu vismaz zāles nopirkt un samaksāt par dzīvokli.Es visu paciestu, bet tās ir lietas, bez kurām nevaru tiešām iztikt.

Lūdzu piedodiet, ka es uzbāžos ar savām problēmām un sāpēm, bet es izmisumā neredzu citas izejas un ceru, ka Jūs varbūt varētu man palīdzēt kaut drusku-ar vienu vai dažiem eiro-jo galvenais jau-ZĀLES TAGAD NOPIRKT-bez tām es vienkārši nevaru.Neko īpašu man nevajag-tikai pašu mazumiņu un nepieciešamo, lai iztiktu.

LŪDZU, LŪDZU, LŪDZU!!! Ja varat - lūdzu palīdziet man ! Būšu no visas sirds bezgala pateicīgs Jums! Jo esmu tiešām izmisumā un ir ļoti grūti.

Palīdzību lūdzu sūtiet uz šo Pasta PNS kontu (var sūtīt no jebkuras internetbankas, bankas vai pasta nodaļas):

Latvijas Pasts (PNS)

LV82LPNS0001002123118

Ēriks Grīnbergs

(190961-12787)

No visas sirds saku PALDIES Jums!

Lai Jums jauka diena un lai viss labais ir ar Jums!

K Kristīne 16.03.2016

man arī tāds atnāca, tiešām likās dīvaini, ka e-pasts, kas ir reģistrēts vācu mājaslapā un vēl...dīvaini e-pasta neparādās, kam viņš vēl ir sūtījis - tur parādās - saņēmējs un nosūtītājs ir viena un tā pati persona - viens un tas pats e-pasts - [slēpt]@t-online.de .

M monoya 07.11.2014

покойся с миром дядя!

A Anitaaa 08.03.2015

Es ilgus gadus pazīstu Ēriku Grīnbergu.Gribu teikt, ka savā dzīvē neesmu daudz satikusi tik gaišus un vienkārši LABUS cilvēkus.Bez tam Ēriks ir ticīgs cilvēks.Nevienu sliktu vārdu nevaru teikt.Ēriks ir ļoti izpalīdzīgs un gaišs cilvēks, kurš nekad nežēlo spēkus, lai palīdzētu citiem.Viņš ir ļoti atsaucīgs un pretimnākošs. Ēriks neatraidīs nevienu cilvēku, kas lūgs viņas palīdzīgo roku. Arī man
viņš ir palīdzējis, kad tas bija nepieciešams un pretī neko neprasīja. Ēriks arī no sirds piedalās draudzes darbā un ir ticīgs cilveks, izpalīdzigs un pats gaišākais cilvēks.

I Imants 15.04.2016

Tad sakiet! - ir viņš tik dikti slims vai nav?? Kāda invaliditātes grupa viņam ir?

A Anitaaa 08.03.2015

Ēriks Grīnbergs NAV NEKĀDS KRĀPNIEKS ! Droši vien augstāk runa iet par pavisam citu cilvēku.Bet Ēriku es sen zinu un labāku un gaišāku cilvēku grūti iedomāties.Un VIENMĒR viņš visiem spēkiem ir palīdzējis citiem.NEKĀDĀ GADĪJUMĀ Ēriks nav un nevar būt krāpnieks.Droši vien augstāk ir runāts par citu cilvēku.

R ReinisSmoļaks 19.03.2015

Pazīstu Ēriku Grīnbergu ilgus gadus.Ēriks ir goda vīrs-sirsnīgs, atsaucīgs un tiesām ļoti izpalīdzīgs-nekad nevienam neatteiks un, ja vien varēs-palīdzēs.Nevienu sliktu vārdu nevaru teikt.Gaišs un ticīgs cilvēks.Rakstā droši vien domāts kāds cits vai kā savādāk, vai ar tādu pat vārdu, bet Ēriks Grīnbergs krāpnieks nav noteikti.Drīzāk otrādi.Dusmas, ka par tiešām labu cilvēku ko tādu var rakstīt.Un bez tam Ēriks tagad cik zinu ir vēl ļoti nopietni slims.

K Kristīne 16.03.2016

Tad tas krāpnieks ir cilvēks, kurš pazīst Ēriku, jo viņam ir pieeja arī viņa personas kodam.

K Kristīne 16.03.2016

Ja jūs viņu pazīstat, tad viņš ir neglābjami slims un viņam ir nepieciešama palīdzība?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes