www.sudzibas.lv Eiropas Apavi apavu kvalitāte

Eiropas apavi - apavu kvalitāte

Iegādājos apavus kuri maksāja 42 Ls, man iedēva garantiju 2 gadi. Pēc (3)trīs nedēļām abās zolēs parādijās caurumi, protams ka uzreiz griezos veikalā, kur man laipni atbildēja ka jāveic ekspertīze.
Pēc 10 dienām saņēmu atbildi ka nepareizi ekspluatēju apavus, kaut gan braukāju tikai ar auto, pa ielu praktiski nestaigāju, bet veikala darbinieki ieteica vēl veikt neatkarīgo ekspertīzi samaksājot par to pašam.
Beigās es samaksāju vēl pie 30 latiem, apavus man nesamainija tāpēc ka nelaicīgi griezos veikalā ar sūdzību(kaut gan pagāja tikai trīs nedēļas).
Domaju ka pērkot apavus "Eiropas apavos", tie ir no plaukta uzreiz jānes uz remontu, tirgus čības neizjuktu (3)trijās nedēļās.
Vienīgā iespēja ir griezties tiesā, bet kas to darīs deļ kurpju pāra, veikals to zin...

A

Komentāri (4)

G GRAFS 08.12.2011

TRIS NEDELAS MASINA PEDALUS SPAIDI UN BRINIES KUR CAURUMI ZOLES??? VIENS NO TIEM KURS MUZIGI BRINAS. JAUNA DIAGNOZE.

G Gadiga Mate 08.12.2011

Tā jau ir, Graf, tu par daudz datora pogas spaidi - no tā caurums galvā radies un prātiņš izkūpējis! Viss portāls to pamanījis, tik tu pats nemani...Diagnoze?!

E EDAN 30.07.2015

Veikalu tīlā, , Eiropas Apavi'' iesakuku nekad nepirkt apavus .Apavi izgatavoti no ļoti zemas kvalitātes izejmaterialiem un piesolītā garantijas apaviem nav .Jebkurš defekts ir paša pircēja vaina, jo apavi tiek lietoti ., Eiropas Apavi'' kā reiz noder cilvēkiem kurus izvadāt pēdējā ceļā .Negribu iedziļināties savā gadijumā, jo visi neapmierinātīe ar šo uzņēmumu ir līdzīgi .Kam garlaicīgi dzīvot var pamēģināt nopirkt, , Eiropas Apavus'', izklaidēsieties kā nākas .

а аноним 22.07.2016

По каждой такой проблеме звоните в защиту прав потребителей и консультируйтесь со специалистом 65452554.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes