DVS Urantijas fonds - Dziedniecība

UZMANĪGI, TAUTA, SEKTA!!!

Dziedniecībā liek atteikties no kristību rituāla, ja Jums tāds tika veikts baznīcā pie mācītāja. Sludinātā patiesība- kristietība nes visas Jūsu dzīves nelaimes, no šī krusta, kas Jums uzlikts noteikti jāatsakās...

Biju šokā, ka mūsdienās legāli tādas lietas pastāv un tiek piesegtas aiz skaista plīvura.
Esiet modri! Nenoticiet un nenodariet sev vēl lielāku ļaunumu.

I

Komentāri (27)

Mamma 14.08.2009

Mana kaisliba ir tumsas puse, es maita riktiga, man sagada prieku aplikt citus un sanaidot labus cilvekus. Mani tur gaida.

V vivija 24.08.2009

Ivetas kundze! taa ir Juusu izveele vai atteiktues no ticiibas vai ne!!! Un par sho centru ir tikai labaakaas atsauksmes no manas puses, un man nebija teikts lai atsakos no ticibas, kas man ir!!!

G Guntis 13.09.2009

Par urantija.lv neko labu nevaru teikt, pēc kontakta ar vienu meiteni tiku nolikts zemāk par zāli - it kā esot demons vai kautkas tamlīdzīgs un visu ko daru esot galīgā dimbā - kautgan nodarbojos ar gaismas transformēšanu sabiedrībā un sev apkārt, pēc tikšanās man nobloķējās praktiski visi kanāli, nesapratu ko es vispār daru un kāds man dzīvers mērķis - tālāko mēnesi vispār draņīgi jutos.

Nezinu vai labi ir līst citu cilvēku informācijas laukā - vismaz sajūtas bija vairāk kā pretīgas... no manis novērsās ļoti labi draugi un cilvēki ar kuriem bija labi mērķi tautas un cilvēces labā - nu ja ne cilvēces, tad noteikti Latvijas labā - nu tas viss ir pajucis.

Protams ir palikusi pamatkomanda ar kuru pie tā strādājam, bet no tā brīža mums pilnībā neiet - kā lai ar to tiek galā nav ne jausmas, kautgan pašam viss ir pozitīvi, zinu savu attīstības mērķi - tā kā strādāju ar sevis garīgo pilnveidošanu, pārzinot ezoteriku varu teikt tikai vienu, ka rezumē šitam visam ir tas, ka urantijas cilvēki nav ne tuvu gaismas personas, jo tās tā nedara, tās palīdz cilvēkiem nevis čeko un atdala konkurentus no švakajiem...

A albis 13.09.2009

no banālās erudīcijas vidokļa nevajadzētu ignorēt paradoksālo tendeču ilūzijas, jo katras abstrakcijas menificīta ezotēriskā daba liek visiem konsekventi paradokselēties naturālajā esībā.

P pigoriite 14.09.2009

Kas Urantijā apgrozījušies un kaut ko izpratuši, visiem ir līdzīgas domas, pat nevajaga izplūst svešvārdu terminos lai to pastāstītu, viss ir vienkārši un saprotami - tur nav ko līst... :)

S sss 01.11.2009

nevis atteikties, bet nonemt piesaistes. un vel- ko labu minetas ticibas uzpiesana nodarija musu senciem?

V Vardīte 07.01.2010

Ar Urantiju viss okei, rullē! Ja dzīvē visādas cūcības sastrādātas, tad būs baigi grūti ko darīt lietas labā. Viss no mums pašiem atkarīgs. Jāsaprot, ka tagad vai nu uz augšu, vai uz leju, vidusceļa nav. Tagad uz zemes notiek sijāšana. Pastāv kosmiskie principi un likumi, un tie tiek ieviesti, spēlēšanās beigusies. Ja neko nesaprotam un nezinam tad nekā.

I Ingūna 25.02.2010

Piekrītu tiem, kas saka ar Urantiju ir viss ok. Tā tas arī ir. Augsta līmeņa dziedniecība., un Dievs dotu, lai arī citur tā būtu. Bet katram savs ceļš ejams., Parasti jau runā sliktu tie, kam pašiem ir savas problēmas, tikai ne visi to grib atzīt un saprot. Par to atteikšanos, Ivetas kdze nav "sapratusi", bet katrs cilvēks saprot savādāk. Skolā visi bērni nav vienādi, viens māk ātrāk izrēķināt matemātikas uzdevumu, citam jāmācās papildus.

D Dziedinātājs. 03.12.2010

Atcerieties! Mēs katrs runājam (rakstām) tikai par sevi - viss, kas nāk no mūsu mutēm, plūst no mums katra paša un izsaka runātāju (rakstītāju) pašu...

G Gama 31.01.2011

Gaismu nevar noslēpt aiz putekļu mākoņa ! Tā mirdzēs visur, un katra sirdī, kas gribēs to atvērt.
Laikam jau lapas nofomulējums " Sūdzības lv" kādam rada vēlmi identificēt ar sevi..
Viss man atļauts, bet ne viss man der ! Atrodies savu un esiet pozitīvi

A afrodite 01.10.2012

Ap 1992 gadu, kas Urantija sāka savu darbu, es bieži braucu uz meditācijām, apļiem, arī dziedināties.Sākumā visi bija draudzīgi, sirsnīgi, bet vēlāk jau aizgāja naudas pelnīšanā.Palika tik nepieejami, oficiāli, dārgi... Kaut kas tur nav tā, kā vajadzētu, jo atsijājušies tik daudz tolaik slavinātie( no vadītājas puses) dziednieki. Tagad palikušas trīs Aleksējevas.Māte un meitas.Nu labi, vēl divi no malas. Par vienu dziedināšanas seansu prasīja pat 50ls, acis nepamirkšķinot. Kaut ko jau tie apmeklējumi deva, vismaz paskatīties no malas uz savu dzīvi, bet dziedināšana ?! Tikai sajutu mieles un iztukšotu naudas maku.Sen neesmu tur bijusi, jo man nepatīk tā radinieku kompānija.

M Munka 29.09.2014

Diemžēl Afrodītei un Guntim ir taisnība par Urantijas fondu. Savulaik pati apmeklēju šo centru (daudz gadus pirms šis posts ir publicēts) un meditācijas apļus. Viss jau bija samērā ok, taču sākās cilvēku nomelnošana no Skaidrītes mutes un daudzi cilvēki, darbinieki novērsās. No vecajiem šobrīd laikam neviens nav palicis. Ik pa laikam Skaidrīte pin iekšā politiku - liek balsot par kādu konkrētu partiju - šai gadījumā par Sudrabas partiju "No sirds Latvijai". Tai pat laikā slavina Putinu kā gaismas nesēju.
Un jā, Afrodīt, mantkārība te sit augstu vilni! Izcenojumi... huuh. Skaidrītei gribas dzīvot ļoti labi. :)

Nu tikai akli un garā vāji cilvēki var pakļauties un sekot šitam.

M Munka 29.09.2014

Diemžēl Afrodītei un Guntim ir taisnība par Urantijas fondu. Savulaik pati apmeklēju šo centru (daudz gadus pirms šis posts ir publicēts) un meditācijas apļus. Viss jau bija samērā ok, taču sākās cilvēku nomelnošana no Skaidrītes mutes un daudzi cilvēki, darbinieki novērsās. No vecajiem šobrīd laikam neviens nav palicis. Ik pa laikam Skaidrīte pin iekšā politiku - liek balsot par kādu konkrētu partiju - šai gadījumā par Sudrabas partiju "No sirds Latvijai". Tai pat laikā slavina Putinu kā gaismas nesēju.
Un jā, Afrodīt, mantkārība te sit augstu vilni! Izcenojumi... huuh. Skaidrītei gribas dzīvot ļoti labi. :)

Nu tikai akli un garā vāji cilvēki var pakļauties un sekot šitam.

M Munka 01.10.2014

es, protams, atvainojos par tādu uzstādījumu, taču - Mosties, TAUTA!

S Samanta Lāce 09.01.2016

Diemžēl man arī nācās saskarties ar šo iestādi un ja sākumā prasīja pieticīgi un likās ka tiešām grib palīdzēt,tad vēlāk sapratu.ka naudas kāšana vien un muļķu izmantošana.

S Super beibe. 16.06.2016

Piekrītu Samantai.Un vispār katram savi putni galvā....bet kā saka:ir slikti ja tur vispār tukšums.
Un atceraties-bumeranga likums.Katrs saņems pēc nopelniem!Gan Skaidrīte,gan Dana,gan Ventis.
Tiešām-apdomājaties,pirms ''meklējat'' glābiņu Urantijā.!!!

B Baiba marhilevica 07.07.2016

ko Jūs ieteiktu apmeklēt cilvēkam, kurš no visas sirds vēlas darboties un mācīties darīt labus un svētīgus darbus apkartējo labā. Domubiedru grupā "Anastasijas sapnis "nekas nenotiek

S Sanita.S 10.10.2016

Baiba, Jums ieteiktu, aiziet uz urantiju un pashai apskatities, kas un ka tur notiek, un tad sapratisiet, vai Urantija Jus uzruna un ir intresanti, jeb tomer, ne, un turpinasiet citur savus garigos meklejumus!
Treshdienas notiek darbu grupa, kur sanak ap 30-40 cilvekiem un kopigi strada uz planetu, uz konkretam situacijam, uz katastrofam stradajam, palidzam augiem, dzivniekiem ar nodomu izteiksanu. u.c.

S Sanita.S 10.10.2016

Urantiju apmekleju nu jau ka 5g. ar partraukumiem. Tie kas raksta, ka Tur notiek naudas kashana pilnigas mulkibas.. Protams dziedinasanas seanss maksa 35 eur, bet ne 50-60 eur, ka tas ir citas vietas.. Par to, ka cilvekos ir astralie paraziti, kas manipule ar cilveku domam un ricibu, vairs nav nekads jaunums! Nu luuk, ja kadai kundzitei kam ir augsts ego, ko tadu pasaka, ka ir jastrada ar sevi, ja gribas ko mainit sava dzive, tad uz reiz iestajas- tas, nevar but, ar mani viss ir kartiba utt.. ja ar Tevi viss kartiba, tad ko ej pie dziednieka...

S Sanita.S 10.10.2016

Ir vel tadas super beibes, kas ierodas un apgalvo, ka sanemot informaciju no kosmosa, tas viss ir jauki.. ka sarunajas ar engejiem, ir cilveku glabejas utt.. bet pati nemana, ka no vinas nak nepatikama energija, tada, ka nav veleshanas atrasties cilveka tuvuma, ari dzive, ir tadi cilveki, kas piesaista, bet ir tadi, kuru tuvuma negribas atrasties. Un ja cilvekam vel patik veidot intrigas, citus aprunat, utt..
Tad kada gaismas informacija var nakt no shada cilveka!?? Un tiklidz no pasaka aci pret aci, tad atkal Urantija ir slikta, sekta, kas izkrapj cilvekiem naudu...
Tadi nu mes cilveki esam.... :)

S Sanča100 12.10.2016

Sanita-tad saki kapēc cilvēki tur iet gadiem?Kas viņiem ir mainījies?Nekas.....Pilnīgi nekas....Kā bija viņiem problēmas ,tā arī ir....Tie tur nav spējīgi nevienu dziedināt-nav..Ir pierādījumi,ir reāli cilvēki ,kuri gāja,,brauca dziedināties.tik atkal sanāca vilšanās.Paši savā starpā pin intrigas,klačojas.Atradušies dziednieki....sākot jau ar Aivi,Venta dēlu-kuru Skaidrīte necieš.
Skaisti viņi tur visi māk runāt,nenoliedzami,bet visu to info,ko viņi pasniedz piem skolā-to visu var atrast arī internetā.Un tas ka vienu un to pašu Skaidrīte stāsta vismaz trijās nodarbībās-tas vispār ir nepieņemami.Kapēc man jātērē savs laiks,nauda,par to ko es jau zinu,ko jau bija pasnieguši.Tur iet tikai tie,kuri ir tik ļoti sapinušies Urantijas tīklos,ka netiek no viņiem vairs vaļā.SEKTA IR UN PALIEK SEKTA.

S Sanita.S 16.10.2016

Tas, ka izsakiet savu viedokli, tas ir labi, jo uz dazhadam lietam mums katrams ir savs redzejums!
Uz jautajumu, kadel cilveks iet kaut kur gadiem, ir loti vienkarsh!!
Cilveks kursh ir uzsak garigo-ezoterisko sevis un pasaules izzinashanu, gadiem to dara, jo tas klust par dzives veidu, kadam tas ir budisms, kadam hinduisms, kadam ta ir baznica! Tad pajauta, kadel cilveki gadiem iet uz baznicu?!
Shadi cilveki noteikti, jocigi paskatitos un vienkarshi ietu talak... ne varbut, kads tomer kaisligi saktu stastit, par vienotibu, domu tiribu, par par Dievu un tadi ir dazadi, kads par sirds mieru, kads kas jut parmainas sevi, nesot sevi gaishumu talak cilvekos...
Tas, ka Tev nav palidzets Urantija, ir skumji, jo viss sakas tieshi ar Tevi, par to raksta Sinelnikovs, Vilma Lule u.c. Viss sakas cilveka galva, pat tirs udens var palidzet izveseloties, ja tiesham tam ticesi...
Es zinu cilvekus, kam Urantija ir palidzejusi bez zalem atbrivoties no vegitativas distonijas, no depresijas, no dazadam sapem, palidzejusi sakartot atiecibas gimene u.t.t.
To ka var dazhadu informaciju izlasit interneta, ta ir tiesa, bet Urantija ta ir vieta, kur vienkarshi sanakt, kur kopigi meklejam atbildes uz dazhadiem jautajumiem, pat globala meroga, tas parsvara notiek treshdienas grupas, un katrs izsaka savu redzejumu, savu izpratni, no dazadiem maziem gabaliniem izdodas salikt mozaikas fragmentu. Un tieshi tas ir tas, kas veido so patikamo sajutu, atkal atgriezties Urantija, jo katrs ar savu izpratni, redzejumu papildinot viens otru, kopigi nonakam pie atbildes, kopejas izpratnes par kadu no temam.. Un shis process ir loti interesants! :)

S Sanča100 12.10.2016

Labojums-nevis 30 vai 40 cilvēku,bet gan labi ja kādi 10 atkarīgies uzrodās tur!!Lūk kāda patiesība.Nevajag melot!

S Sanita.S 16.10.2016

Sanca 100, rodas sajuta, ka Jus pati nekad neesat bijusi Urantija, citadi zinatu, ka katru gadu uzsak 2 pirmie kursini rudens un ziemas, talak lidz 4 kursam kur apvienojas. Par tiem 10 cilv. ko runajat, tas ir ceturdienas meditacijas, kuras apmekle, ja ta varetu teikt "iesaceji", kas tikai sak izprats, kas ir meditacija, ka darboties ar energijam utt.. Jo parsvara lielaka dalja apmekle treshdienas darba grupas, (un pagaisha darba grupa bija 50 cilv. ) kur notiekt intresantakais darbs.

Man izraisija smaidu, ka tur iet tikai tie, kuri tik looti sapinushies Urantijas tiklos.. :)) Sava zina, ta ir taisniba :) Urantija ir forshi, ir izveidojies kopigs draugu loks, ir intresanti! Edgars vada smieklu jogu, pec kuras esam izsmejushies :D Pagaishos Saulgriezus savacamies krietns pulcins, Urantijas telpas tik daudz vienlaikus nebutu iespejams savakties, telpas par mazam bijam aptuveni 80 cilv.
Mes kopigi ari celjojam, pagaisho gadu bijam uz Indiju 35 cilv. grupa, vasara uz Sanktpeterburgu, celjojam ari pa Latvijas Svetvietam. Ari shobrid komplektejas jauna grupa braucienam uz Indiju.
Ta ka, "sapities" Urantija tiesham ir FORSHI, INTRESANTI UN AIZRAUJOSHI .. !!!
Jauku dienu visiem!!!:)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes