www.sudzibas.lv Drogas apkalpošana

Drogās - apkalpošana

Vai drogās strādājošam personālam vienreiz nevar beigt pircējiem justies kā zagļiem, nepaspēj jau ieiet pa durvīm, kā jau konsultante nostājās priekšā un vaicā: ''Kā jums palīdzēt?''.Otra nostājās aizmugurē un neattiet ne soļa un visu laiku lūr uz pirkstiem, nedodot nekādu iespēju pircējam pašam izvēlēties preci, ieteiktu viņām strādāt kādā būvmateriālu veikalā kur gluži pretēji nevienu konsultantu pat stundām nevar sagaidīt.

E

Komentāri (5)

M mierigaa 21.05.2015

Es piekritu par Drogas veikalu, apsardze ari neatrauj acis...es saprotu.ka zog tgd nenormali...bet varetu to darit tik neuzkritowi...bet tas nav tikai Drogas veikala...mazajos veikalinjos ari nevar norm preci apskatit...

D darvish 22.05.2015

Es piekrītu jums. Vienreiz es gribēju nopirkt acu lainēri un parasti skatos cenas, apskatu produkti. Pardevēja-konsultante visu laiku stāvēja aiz manas mugures. Kad es ņemu Loreal acu laineri, viņa man jautājā - Jums ir naudas?Tas ir Loti darga produkcija.
Es pat neko nevarēju atbildēt! Tas bija liels šoks!!!

G ggggggggg 22.05.2015

Vajadzēja pateikt, ka nē, naudas nav un tu zagt atnāci :D Pārdevēja arī uz pauzes paliktu :D

Latviešu tautas 22.05.2015

darvish! Vienreiz es gribēju nopirkt acu lainēri un doties uz kruīzi apkart pasaulei!

Блин! У Вас как у японцев одно слово имеет сто значений! Лайнер в нормальных языках это либо морское, либо воздушное судно!

D dzordijs 18.10.2017

Un kā jūs domājat kur problēma? Šajā situācijā darbinieki nav pie vainas, bet gan vadība, kas liek tā rīkoties, citādi tiek atvilkts no algas. Katrs grib saņemt savu algu pilnā apmērā. Protams tā nav pareizi, bet šoreiz nav vainojami pārdevēji, bet gan drogas vadība!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes