Dīzeļcentrs R - Remonts

Bijuuz remontu, nelece auto aukstā laikā, teica sprauslas beigtas, nomainīja, teica sūknis, nomainīja samaksāju 700LVL bet taapat nelec un veel sliktaak iet, kautko aizdedzei reguleejuši, zobsiksnu pārlikuši. Saku tagat lai remontē par savu naudu, ka auto sabojāja, viņi tikai atbild, ka tā nav viņu vaina, ka vēk viskas jāmaina, lai gan l''idz viņu remontam viss bija daudz labāk. Man pat tāda nojausam, ka neko nav darījuši, jo pajautāju meistaram, ko rāda datorā redzamās līknes, viņš nezināja pat paskaidrot. Ir kādam ideja ko ar tādiem darīt, pagājis jau ir 1, 5 mēneši.

J

Komentāri (7)

X xxx 10.02.2010

baidos ka neko isti nepieradisi, ar servisiem loti jauzmanas... bezmazvai jastav klaat

A arnis 11.03.2010

Ko darit tiesa likt man bija lidzigs gadijums ar Rolis Bosh servissu pilnigi krapnieki man ari neleca augsta laika aizbraucu un ko vini saka nu iespejams varsti vainigi labi mainam un tad es saku ja tik daudz jajauc tad lai ari nomaina gredzenus varstu un noslipe galvu nu nelielu kapitalo uztaisa prasu cik maksa pienemeijs saka 600 ls es saku labi taisam paiet 3 dienas un peksni man suta tami 1020 ls es saku ko jus galigi jau izkukojusi braucu pie viniem un redzu kad motors izjaukts metajas man pa busu es zvanu uz reno servissu man saka kad tadus darbus vini dara par 450 ls es saku bet ziniem man motors ir izjaukts vai varu vest tadu masinu vini saka kad ne jo nu pareizi vini jau nezin kas un ka un ja nomainis to ko citi pasaka un nedarbosies, labi es saku kad maksasu tik cik sarunajam uz ko man pasaka ne pienemejs cenas saucis no galvas un tas bija aptuvenas normali, sez pie datora un saka aptuvenas .viss beidzas kad sarunajam 850 ls 4 nedelas pagaja un ko braucu pakal atbraucu sie man dod rekinu par 980 ls es saku jus jau vispar izkukojat sie man saka tad nedos masinu es ilgi nedomaju zvanu savam juristam un braucu pakal masinai atbraucu un pats prieksniek smejas saka tu samaksa juristam to pasu ko butu samaksajis man kopa es vinam saku tadi cukas esat un domajat kad man nauda svariga es tadiem ka jus krapniekiem gatavs sadot un nezelot naudu taluk bija kad dabuju masinu protams bija tik lieli nepabeigti darbi, slutenes nepieskruvetas un pac galvenais masina jau leca bet ellu eda ka negudra un ko sie saka nu par to jau mes neko nezinam tads luk remonts man izvertas Nebaidieties zvaniet juristiem lai siem cukam ari butu nelabi ap sirdi tapat ka mums pateretajiem

J jans 02.10.2011

Rolis ir bleedis un daudzi jau ceļu uz turieni aizmirsuši un labi jūtas ...dīzeļcentrs R ir otrs krapnieku kantoris cenas pasakainas un uzreiz sprauslas jamaina un sūknis 1, 500ls gatavo ...aizbraucu uz diagnostiku piereguleja sūkni un braucu piekto gadu ne sprauslas jamaina, ne sūknis ...izdariet secinajumus paši.Gribas teikt tikai to sliktako par šiem kantoriem (piedevam attieksme tik paargudra un augstpratīga, ka taisno gribas iedot diizelju guru iedomiigo daunju bars vairaak nekas )

M maris.ru 15.08.2012

Nesen biju iebraucis Dīzeļcentrā pierakstījos uz apgriezienu noregulēšanu un noregulēt uz skati!Pirmais pārsteigums pieraksts pazudis nu sūds ar visu atstāju auto aizbraucu uz darbu:)Zvanu ap četriem nu nesanāca paņemt jūsu auto:)Nu labi gadās atbraukšu atstāšu rīt!Nākošā dienā atbraucu pieņēmējs saka nu ka braucāt prom baigie dūmi palaižot tur viss beigts būs jāremontē.:)Es cilvēkam stāstu, ka autiņam max apgriezieni par lielu un teh.apsk nevar pārbaudīt dūmainību !!!Nu man vajag noregulēt max apgriezienu un noregulēt dūmainību:)Nē viņš to nevar izdarīt tāpēc, ka mehāniķis aizņemts aizmirsu piebilst, ka braucu ar 1987 gada 2 golfu, tas ir smieklīgi, ka nav cilvēka, kas nevar piegriezt skrūvīti 1.6D.Tātad secinājums man izčakarēja nedēļu četri braucieni uz servi pluss mans laiks un par dūmainību gribēja nokāst 40ls.Otrs piemērs aizbraucu uz Rencēnu ielu tur man pa 35 ls noregulēja sūkni pluss nomainīja sūknim asīti un izmazgāja izputēju no kvēpiem un bez prasīšanas nomainīja motora pārsega turētāja stiprināju, kas bij saplīsis!To visu izdarīja stundas laikā bez liekas dir--šanas.Apskati izgāju un esmu apmierināts!Nu tiem kam daudz naudas un laika var braukt uz Bukaišu ielu.Sveiciens visiem autobraucējiem!!!

G gita 000 19.12.2014

Vēlos pasūdzēties par Ziemassvētku pasākumu dzelzceļa muzejā, viss jau bija jauki skaists priekšnesums laba atmosfēra, bet kad gājām pakaļ pēc Ziemassvētku paciņas citiem bērniem klāt deva grāmatiņas, bet tās grāmatiņas jau visiem netika tai skaitā arī mums, es prasīju kāpēc visiem nedod, atbilde bija ka jānoskaitot pantiņs tad tik grāmatiņu dodot klāt, godīgi sakot tā es arī nemanīju ka kāds bērns skaitītu pantiņu.Vienkārši citi tika pie grāmatiņas citi netika, žēl tos bērniņus kas tika apdalīti, žēl ka līdz galam nav izdomāts kā pareizi sadalīt paciņas, jo katrs bērniņš bija pelnījis to grāmatiņu skumji ka tā.

R rosros 27.10.2015

С меня содрали 200 за ремонт исправных деталей в двигателе, работу не сделали. НЕ вздумайте туда ехать чиниться.

A antiservis 06.01.2017

Neizgāju TA, jo pārbaudē dīvainības koeficients bija 9.99. Aizbraucu mazgāt izputēju, pēc tam dinamiski pabraukāju un atkaļ devos uz TA. Otrajā reizē dūmainības koeficients parādīja 4.75. Pieņēmu lēmumu doties uz servisu, lai kaut kādā veidā atrisina šo problēmu. Izvēlējos Dīzeļcentrs R. Pirms brauciena pie viņiem biju pierakstījies, pa telefonu, uz ko reģistratūras dāma man painformēja par procedūru , proti veiks 3 mērījumus, maksas 45EUR, uz ko es saku ka man tikko veica tos mērījumus TA skatē un es dodos pie jums nevis mērīt, ber risināt problēmu. Šī situācija man uzreiz lika šaubīties viņu profesionalitātē. Atbraucu izstāstīju vēlreiz, sagatavoja kaut kādu dokumentu un liek parakstīties. Es - Kas tas ir?, viņa - Par diagnostiku, Es - ko tieši darīs (tāme)? Viņa - Klusē- un pēc 10 sekundēm pagriežas un izsauc "galveno". Galvenais iznāk no kabinetā un viss smuki un profesionālajā valodā izmantojot attiecīgo terminoloģiju (ko es šobrīd atkārtot nemācēšu) visu izstāstīja, proti, veiks diagnostiku tai skaitā atkaltīs izputēju + vēl kaut kādi darbi un tad pie stenda pārbaudīt dūmainiņu. Es piekrītu un parakstīju, domādams nu ja tas nepalīdz, tad jau tiešam jāveic vai nu sprauslu nomaiņu vai nu kādu citu dārgo remontu. Kamēr gaidīju, kad "galvenais" paņems manu mašīnu, izdomāju vēlreiz pārliecināties par plānoto veicamo darbību pamatojumu, un lai izslēgtu tādu pieņēmumu kā izputēja tīrīšana ar metodi, ka braucot ar 2 ātrumu 80-90 km stundā, lai visi sūdi no turienes dabūtu ārā, uzdevu ”galvenajam” jautājumu, par tāmes pozīciju - Ko nozīmē "izkaltēt izputēju" (domādams, ka viņi iedzīs servisa un veiks kaut kādas manipulācijas, piemēram, tīrīt, regulēt vai nu vel ko). Ar sniegto atbildi pārliecinājos, ka "galvenais "izmantos manu minēto metodi un piebilda, ka pēc "izputēja" kaltēšanas vizuāli noteiks vai mēris dūmainību vai nemērīs, lai es lieki nemaksātu. Manuprāt viņš bija sapratīs, ka ar mani tik vienkārši nebūs un uzreiz ieslēdzis "reversu" :). Man kļuva interesanti un piekrītu. Tas izbrauca ar manu auto un paziņoja, ka viss slikti, ka ļoti dūmo un nav ko mērīt, jo dūmaina pārsniegs atļauto. "UZ ACI"???? TIEŠĀM???. Gribu pateikt, ka pats braucu jau 7 gadus ar dīzeli un saprotu kad ir jāsāk uztraukties par dūmiem. Līdz ar to no Dizeļcentrs R aizbraucu pilnīgi pārliecināts par neprofesionālo pakalpojumu sniegšanu. Vēlams noskaidrot mana auto dumainības koeficientu mērīšanas rezultātu dinamiku aizbraucu vēlreiz nomazgāt izputēju un riktīgi izdzenāt pa šoseju ar 2 līdz 70km/st un ar 3 ātrumu līdz pat 100Km/st. un trešo reizi mēģināt iziet TA. TA rezultāts parādīja 0.8 dūmaniības koeficientu :). Dīžeļcentrs R sliecās uz to, ka vajag veikt diagnostiku, kas izmaksa 56 EUR un veikt dažus preventīvus pasākumus. Jā nepalīdz, tad saskaņojot ar mani turpināt meklēt problēmu. Pieļauju ka "problēmas" novēršanas pasākumi izvērtētos sprauslu vai turbīnas vai gredzenu maiņā, kas rezultētos 500-700 EUR apmērā
P.S tajā pašā brīdi cits paziņa citā servisā (neatceros kurā) izmaksāja 1000EUR, lai novērstu līdzīgo problēmu, jo viņam TA arī konstatēja palielināto dūmainības koeficientu. Pēc mana izstāstītā viņš jūtās apdir..s.
Vai servisa darbinieki darbojas apzināti runā par izdomātājiem problēmas cēloņiem un mēģina izspiestu naudu, mēs to nezinam. Esiet modri!!!!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes