www.sudzibas.lv DiamondTS sia bezatbildība un rupja izturēšanās

DiamondTS sia - bezatbildība un rupja izturēšanās

Vēlos padalīties ar savu bēdīgo pieredzi sadarbībā ar šo kompāniju! :(
2012.gada oktobrī viņu reģistrētajā mājas lapā veicu pieteikumu reisam uz Southamptonu, Lielbritānijā, lai nosūtītu paciņu ar pārtiku, garšvielām bērniem, kas tur mācās un studē. Manu pasūtījumu Dairis Dimants apstiprināja un pieņēma.
Sagatavojām sūtījumu un nodevām to firmas DiamondTS vadītājam. Par ko mums tika iedota kvīts par samaksas saņemšanu ar saņēmēja adresi un firmas vadītāja parakstu. Čeks netika iedots, tikai kvīts.
Taču tad sākās riņķa dancis. Jo Londonā, firmas DiamondTS vadītājs vienpersoniski izlēma un atdeva mūsu sūtījumu kaut kādai trešajai personai citai Anglijas pārvadājumu kompānijai, lai tā mūsu paciņu nogādātu uz Southamptonu. Man uz e-pastu tika atsūtīts mistiskais izsekošanas kods, ar kuru es ieejot tās citas kompānijas mājas lapā varētu izsekot savam sūtījumam. Taču tad mūsu nedienas tikai sākās. Paciņa nosacīti noklīda. Tā pārvadātāju noliktavā tika sabojāta un mūsu galamērķī netika nogādāta. Kad mēģināju sazināties ar sia DiamondTS vadītāju, lai palīdz lietas atrisināšanā, jo pateicoties viņu vienpersoniskajam lēmuma atdot paciņu nogādāšanai citai kompānijai, mūsu sūtījums tika nozauudēts, viņa attieksme bija vienkārši fascionējoša. Pirmā atbilde bija, "Es jums kodu iedevu, izsekojiet paši, sazinieties ar pārvadājumu kompāniju, varbūt vajag pašiem paņemt Taksi un aizbraukt uz noliktavu tai pakaļ...utt" Bet, man rodas jautājums, kapēc man tas būtu jādara? Es paciņu nodevu viņiem, es naudu samaksāju viņiem.... Kapēc man pašai tagad vēl kaut kas jāmeklē??? Viņu pienākums ir nevis tikai iekasēt naudu, bet arī nest kaut kādu atbildību par to lai viņam uzticētais sūtījums sasniegtu galamērķi. Nerunājot par to, ka ja tāda situācija radās, tad būtu kaut iesaistījušies un palīdzējuši meklēt kur palikusi paciņa un kas ar to ir noticis??? Taču attieksme bija iedomības pilna. Kad pateicu, ka ja nepalīdzēs meklēt to, ko paši nozaudējuši, tad vērsīšos attiecīgi medijos un informēšu citus klientus, lai uzmanīgi izvērtē sadarbību ar viņiem, tad man tika izteikti draudi, ka sūdzēs mani tiesā par neslavas radīšanu kompānijai utt. Bet man ir vairāki lietiskie pierādījumi, bildes no noliktavas, uz kuru manam dēlam beigās pašam bija jābrauc pakaļ paciņai un jāizlasa tā no miskastes, mūsu sarakste e-pastos utt. Tapēc, esiet uzmanīgi sadarbojoties ar šo kompāniju!!! Labi kamēr labi, bat ja būs kāds negadījums, tad atbalstu, sapratni un iecietību no viņiem nesaņemsiet! Brutāla, iedomīga un rupja attieksme gan tiks garantēta. Piedevām melos tiekam apsūdzēti mēs, viņi sevi par vainīgiem neuzskata vispār nemaz!

A

Komentāri (13)

J Juslinga 13.01.2013

Viņam (t.i. DiamondTS SIA) sen tā kā būtu laiks atbildēt par savu rīcību. Naudu viņi iekasēt ir gatavi pirmie, bet atbildību nekad nekādu neuzņemas. Cenšas visu vilkt garumā, cerībā, ka bijušais klients visu aizmirsīs un liksies mierā! Lieki pieminēt, ka manā gadījumā nekādi čeki ar netika izdrukāti. Tika iedota kaut kāda kvīts, kas visdrīzāk vēlākās atskaitēs neuzrādās. Ceru, ka par nodokļu nemaksāšanu, dubultu grāmatvedību interesi izrādīs arī VID, KNAB.

L Latio Fox 13.01.2013

VID neinteresee sie biznesmeni-pacinu paarvadaataaji, vai kaa vini sevi sauc, , logistikas speciaalisti, , !
Peedeejaa laikaa taada prakse viniem ir-atdot pacinu kaadam koleegim.Mums bija taada pati situaacija-paarvadaataajs negribeeja laikam braukt uz otru Latvijas galu-un atdeva paku vienam vieteejajam kurjeram.Muusu gadiijumaa paka nonaaca galaa-un nebija arii sabojaata!
Bildes gan izraisa neizpratni par to-cik ilgi taas tika apkaart pa pasauli vadaatas????Paartika neizskataas sen jau kaa pirmaa svaiguma!

A annijaab 13.01.2013

Tur jau tā lieta, ka ja negribēja braukt paši un izrēķināja, ka sanāk dārgāk braukt pašiem un lētāk ir atdot citam kurjeram, tad vajadzēja mūs brīdināt, pateikt, ka paši nebrauks, ka vienīgi ja mēs piekristu, tad dotu citam, bet ne jau bez mūsu ziņas. Pie tam varēja pateikt, ka nepieņem pasūtījumu, ka nevedīs, ka iznāk dārgi utt. Bet nevis apņemties un visu sabojāt. Un jā, tā paka kopš no Latvijas izbrauca, tad bērni paši tai pakaļ aizbrauca un atrada to pēc 2 nedēļām. Kaut bija jāsaņem pēc 4 dienām kopš tika no Latvijas izsūtīta. Tā, lūk. Skumji. Bet fakts.

E Egija Sudinte 14.01.2013

Man bija tieši tāda pati pieredze! Draudi, ka piesitīs ja es kaut ko nodošu tālāk. Plus zvanīja no mistiskajiem numuriem. Mantas atveda...vienkārši drausmīgi. Somas sadragātas. Ak jā un albums ar grāmatu tā arī aizbrauca atpakaļ uz LV, jo bija nozudis autobusā!!!

L Laima72 27.01.2013

Rupeklis tīrākais ir tas Dairis Dimants!!! Nekādas cieņas, galvenais tikai naudu iekasēt! Ejiet ar līkumu tam DiamondTS un www.diamondts.lv. Ceru, ka viņiem tas bizness noputēs un beidzot viņi būs spiesti atbildēt par savām izdarībām

A AleksandrR 07.04.2013

Dairis Dimants jau skolas laikā bija cilvēks ar smagām novirzēm... Cik atceros. viņš līda regulāri kauties pie mazāko klašu puikām un katru reizi dabūja pa muti.. Tad draudēja, ka nositīšot visus u.t.t...
Gurķu audzētāju un mūziķu ģimenē viņš bija kā adoptēts implants un pilnīgi nelīdzinājās saviem izglītotajiem un zolīdajiem vecākiem..

V Valdis007 07.04.2013

Tas Dairis Dibens, jeb tautā sauktais krāpniecības autoritāte ZUZE, Dairis dibendurklis, man ceļā no anglijas uz Latviju pazaudēja moci...vienkārši pateica, ka kāds to nozadzis...zajebis...3000 mocis ..plus ceļa izdevumi..
Dairi, ja Tu šito lasi...tad kādā tumšā stūrī atdosi !!!

Vēl ir informācija, ka paralēli šim sūdu kantorim Dairis Dibens tirgo gurķus..., daudzi cilvēki ir apkrāpti uz svaru un daudziem ietirgoti iepuvuši...
Dairi Tu vienreiz tiksi sodīts...

Un kāds vispār no gurķu tirgoņa var iznākt pārvadājumu speciālists...
Vienkārši cūka.

J Juris17051968 04.09.2014

Dairis Dimants (Diamondts) ir vieslielakais melis un negodigakais uznemejs. Gluzi, ka ieprieks ticis minets, vins ari manu pacinu sabojaja un neizradija ne mazako interesi lietu verst par labu. Vins sava uzruna bija agresivs.. un godigi sakot, uzvedas ka laukis. Es neiesaku nevienam izmantot vina pakalpojumus un iet Diamondts ar likumu. Ir loti daudzi pieredzejusi un labi parvadataji, kas jusu pacinas godpratigi nogadas galamerki par pusi cenas, ko prasa Dairis Dimants.

P Pelēkais 08.05.2015

No šitās bodītes labāk turēties pa gabalu. Ja saņemsiet DiamndTS piegādātu paciņu varat uzskatīt, ka esat laimējis loterijā.
Klasisks piemērs, kur taisnība nekad nav klientam, pat ja viņam ir taisnība.
Nikna uzruna "Kāpēc zvanāt šodien, ja preces mēs izdodam vakar?!" ir tālu ne izcilākā "pērle", ko nācās dzirdēt no šī brīnumainā kantora.
Ļoti silti neiesaku. Brīnos, ka tas klaunu kantoris vispār vēl eksistē.

I IgorsUK 12.05.2015

Dairis Dimants ir daunis un nekas vairaak! Tas gurku tirgonis muus uzemta uz saviem 200 euro!! Nezinu, ko vini dara ar to pacinu utt, bet museja atbrauca parpakota cita kaste un Dairis (DiamondTS) teica, ka taa esot taa pati kuraa sutija, bet neskatoties uz musu pieradijumiem vins tik un taa pravas kachaaja! Vinam vajadzeetu drizak galvu vietaa iedziit un nomest kaadus 50kg! Teftelis ibio!

V vija zauere 22.05.2015

Esmu vairākkārt sūtījusi pakas no UK uz Rīgu, retāk pretējā virzienā. Līdz šim nav nekādas sūdzības, tātad mani mazliet pārsteidza šeit pievienotās sūdzības . Par nodokļiem, melnām kasēm nevaru spriest bet kvīts vienmēr izrakstīta. Manā pēdējā sūtījumā ietilpa 13 pakas . Nebija lēti (!) bet viss ar pretīmnākšanu savākts un nogādāts bez problēmām galamērķī Rīgā . Vija

D DTSExpress_Parvadajumi 12.02.2016

Shitais klauns jau tagad tirgojas zem Diamond Transport Solutions un DTSExpress.com. Esiet uzmaniigi, godiigi biznesi taa vienkarsi nosaukumus nemaina!!

K KS12345 17.07.2017

Netērējiet laiku ar šo neprofesionālo kantori, alternatīvu ir daudz un par labāku cenu, piemēram, pakubuss.lv , livisgo.lv , parvadatajs.lv , eutransport.lv un citi.

Biju sarunājusi kādu, kas manā vietā gaidīs sūtījumu, kamēr pati biju darbā. Mājas lapā norādīto trīs stundu laikā neviens neieradās un ziņu nedeva. Pēc vēl pāris stundām mēģināju sazvanīt šoferi un noskaidrot, kas par lietu, bet sazvanīt neizdevās. Tad zvanīju uzņēmuma īpašniekam Dairim, un izrādījās, ka pie manis mājas lapā norādītajā dienā neviens braukt nemaz neplānoja. Tajā brīdī draugi bija sēdējuši jau 7 stundas, gaidīdami manu paciņu. Dairim tas nelikās svarīgi. Viņš bija rupjš un cinisks, un prasīja, kāpēc es viņam uzgāžot savas problēmas. Viņš pat neatvainojās un paziņoja, ka man pašai vajadzēja uzminēt, ka norādītie laiki ir nepareizi. Interesanti gan, ka pats Dairis savu kļūdu līdz tam nebija ieraudzījis.

Diamondts ir viena no dārgākajām pārvadājumu kompānijām, bet Daira attieksme ir neredzēti neprofesionāla. Šos pakalpojumus vairs neizmantošu un neiesaku arī citiem. Paši šoferi ir lādzīgi, un nav viņu vaina, ka uzņēmuma īpašnieks neprot ar klientiem sarunāties, taču, ja ar sūtījumu gadās problēma, variet necerēt uz Daira atsaucību. Priekš kam maksāt rupjam cilvēkam par pakalpojuma neizpildīšanu, ja ir pieejamas uzticamas kompānijas, kas izturas pret klientiem ar cieņu, pie tam maksā uz pusi lētāk.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes