decoder.lv - Pirātisms

Šis internet portāls rupji pārkāpj autortiesību likumu, jo nodarbojas ar FILMU, MŪZIKAS, DATORPROGRAMMU un citu intelektuālo darbu pirātismu.

Šos noziedzniekus jāsauc tiesas priekšā lai atbild par saviem nedarbiem.

J

Komentāri (27)

O O_0 25.02.2009

Iedodot kaadam sawu disku cd u.c. kas ir nopirkts ar skaitaas trekns paarkaapums!

I I like 05.03.2009

Tad jau jaasudz visi Trackeri!

E Es pats 11.03.2009

:D jokdaris. Vēlviens cilvēks, kurš neko nesaprot no dzīves.
tad, kad parādijas videomagnetofoni tu arī visiem, kas mājās rakstīja filmas no tv šito borēji? :D

L labais 06.07.2009

LOL atradies te pirātisma karotājs, nez vai pašam visas programmas datorā ir oriģinālais un, vai esi kaut sava apģērba, sadzīves tehnikas... brendiem pasekojis līdzi, ka tik neatbalsti made in china ražotājus.psc būtu apdomājis un paklusējis ... nē nu man patīk, šitik pareizus cilvēkus pašus vajadzetu iztestēt uz pirātismu... 100% varu pateikt ka būtu kur pie Tevis piesieties :D

J Juris 28.12.2009

Tiešām paslims cilvēks uzrakstījis šo sūdzību! Jokdaris, kas jokdaris...

K Kārlis 27.01.2010

Tas tak ir stulbi!

E Evija 28.01.2010

Var redzēt ka trakeris būs šim cilvēkam ar kko iesālijis, jo bez iemesla jau nekas nenotiek! Tikai nesaprotu kāpēc jasniedz tāds atbildes trieciens.
Ir daudz zināmu šādu gadījumu, ka cilvēks ir izmests no trakera ratio dēļ vai kāda pārkāpuma dēļ un šis cilvēks atriebjas šādā veidā. Tas ir visai bērnišķigs gājiens.
Un Lampai šāds raksts ir kā medus maize, jo manāmi decoder.lv jau vairs nestrādā!

J Jacob 28.01.2010

Jāni! Liels fui tev! Maybe tad nopērc man to visu legālā ceļā ja esi tik bagāts! FAIL Jāni!!!

R rich 28.01.2010

Kapēc tā bija jādara galīgi garām :( Fail

A Artis 29.01.2010

Egoists! Ienistu tadus! Vai tev rausta, ko vinji dara un ko ne!? [slēpt]@ redzet tevi negribu, mana miljaka adrese uz muuzhu, rupji gribas tevi nosaukt, bet nedarishu to publiski!

A Aivars119 30.01.2010

Trakeris ir slēkts jūties laimīgs tagad :(

E enele 31.01.2010

vienaa vaarda tevi var nosaukt Jaani - LOHS!

B Bojars 01.02.2010

Jani tu esi absoluts idiots!

O Odinsh 01.02.2010

Nu gan tu esi tizlenis... Pats ganjau tur visu kačāji un sēdēji tur, kamēr tevi tur nenobanoja, un tādā veidā tu atriebies, kautvai pats tur nesen nopleniju banu, bet nu tādu te štellu nedarītu :| You are so retarded !

B Baņkieris 01.02.2010

Jāni! Pastāsti, kā Jūs domājat saukt viņus pie atbildības? Jūs šajā interneta vietnē neatradīsiet nevienu failu, kas satur autortiesības. Ar to jau Toorenti atšķirās no citiem portāliem, ka šāda veida portālos nekad neglabājas faili. Šādi portāli ir tikai kā starpnieks starp cilvēku, kam ir šāds fails un to, kurš grib sev iegūt šādu failu!
Turklāt vajag ievērot Trekeros pieņemtos noteikumus un tad nevajadzēs sūdzēties!
Jūs no decoder.lv izmeta tādēļ, ka neskatoties uz daudzkārtējiem brīdinājumiem, jūs nepalielinājāt savu ratio. Tas saucās - SKOPULIS! Jo pats lejupielādējāt to ko vēlējāties, bet citiem neļāvāt to darīt! Kur tad ir jūsu godīgums?
Kā es zinu, ka tas esat tieši jūs? Ļoti vienkārši- jusu IP adrese nodeva jūs!

A Arvis 02.02.2010

jus visi stulbi tas saits bija loti labs vareja daudz ko noderigu dabut kautvai retas lietas kas vairak vajadzigas kautvai dazas filmas lat. v. tas ta iesuka ka ir slegts sis saits es tikai parus zinu sis bija 1 no normalakajiem!!

G gatis 02.02.2010

galigs lohs tas janis idinš normals trakeris bija ne šim kaukas jadirš

M Mārcis 04.02.2010

Kur šitādi āksti rodās tu laikam esi viens no tiem kā mums klasē ja viņām nav tad lai pārējiem nav un viņš bija pediņš nu uzvedās arī kā tāds tu laikam arī esi viens no tiem cilvēkiem. Pareizais atradies laikam tevi bieži iekausta ?

S Skumbrija 05.02.2010

Cilvēki, tādu trekeru vēl ir daudz, ko jūs sev smadzenes čakarējat?

E eFFectiVe 07.02.2010

Bljec tu esi lohs? pidars apdirstais losis delj tevim trakeri SLEDZA BLJED ES TEV MUTI izardishu bled labais pipsis atradas...BLJED ES OLAS IZSPARDISU JA TEV VEL WINJAS IR LOSI BLJED SIKAA PADAUZA

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes