Credo Autoskola - Instruktors

Vēlos pabrīdināt cilvēkus, ja ejat mācīties credo autoskolā, neemiet instruktoru guntaru budrecki.instruktors slikti māca, oti daudz lietas iemāca nepareizi, pārsvarā visu liek pašam mājas trenies, ja pajautā izbraukt figūras, tad atbild lai mājās trenējas, piemēram kad figru garāža, pateica lai paskatos internetā kā tā jāizbrauc pareizi... Piemēram es izbraucu ar viņu ap 30 reizēm, un ne reizi nelika izbraukt ārpus pilsētas, vai kādā veikala stāvvietā, par mašīnu arī neko nestāstija. Braukšanas virzienu paskaidroja ´"brauc pakaļ tai baltajai mašīnai" utt... Patiešām neiesaku.

L

Komentāri (1)

к комиссар 18.12.2016

И в правду никогда не берите инструктора Гунтарс Будрецкис. Правилам не учит ездил 30 раз за город не ездит на фигуры тоже ученика считает идиотом. После езды ты там и там нарушил правила когда поедим в следущий раз. Машина плохая ну деньги хорошо от клиента вытягивает.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes