www.sudzibas.lv Credibom SIA ātrie kredīti krāpšanās ar klientu naudu

Credibom SIA ātrie kredīti - krāpšanās ar klientu naudu

Kārtējais krāpnieku kantoris. Izskatot ātros kredītus viņi pieprasa par izskatīšanu iemaksāt nelielu naudas summu viņu kontā. Kredītu neizsniedz, bet naudas summu patur.
Konkrētā gadījumā situācija bija sekojoša : par kredīta izskatīšnu, jo naudu vajadzēja steidzīgi, 8 ls pārskaitīja cita persona no SEB bankas konta, jo CREDIBOM konts arī ir tikai SEB bankā, bet mans personīgais ir Norvik bankā. No CREDIBOM nekādas atbildes nebija divas dienas. Kad viņiem sāku zvanīt, tad viņu arguments bija , ka viņi izskatīt nevarot, jo ir pārskaitīts no citas personas konta, bet viņi varēšot pārskaitīt atpakaļ. Pagāja dažas dienas, nav nekā. Zvanu atkal, vajagot iesniegumu iesniegt CREDIBOM vadībai no tās personas, kas pārskaitījusi ar viņas parakstu. Labi. Viss tika uzrakstīts un parakstīts, bet iesniegt viņiem nebija iespējams , jo norādītajā adresē viņu vispār nav, bet juridiskā adrese ir Kurzemes jūrmalā, kādā privātmājā un firma ir reģistrēta ar 1 VIENA lata kapitālu. Zvanu atkal. Atbildēja ĢIRTS OZOLIŅŠ, ka var ieskanēt un nosūtīt viņīem caur e-pastu. Tika izdarīts. Tad atsūtīja viņi e-pastu, ka divu nedēļu laikā tie 8 ls tiks pārskaitīti atpakaļ. Pagāja vairāk. Piezvanīju atkal. Nevarot pārskaitīt, jo viņiem vajagot pārrunāt ar pašu personu, kurai jāpārskaita ! Ta sanāk, ka tam cilvēkam jābrauc no Latgales uz kaut kādu nezināmu privātmāju Kurzemes jūrmalā ?
CILVEKI ! BRĪDINU NEUZĶERATIES !

Komentāri (2)

Likumsargs 15.01.2014

Izpētot šīs firmas mājas lapu, uzreiz var saprast, ka tā nav nopietna kompānija, bet gan kārtējais kaktu kantoris, kas meklē muļķīšus un diemžēl arī atrod!
Tagad visu pēc kārtas:
1) Pats pirmais virsraksts "Ja citi nedod, iespējams, mēs dosim, reģistrējies un saņem jau tagad".
>>>>>Kurš normāls, sevi cienošs aizdevējs dos naudu tādam, kam ir problēmas ar atdošanu? Tikai tāds, kas ņem naudu par izskatīšanu, jau zinot to, ka atteiks! Tāpēc arī virsraksts tāds, lai "nosūknētu" naudu no naivuļiem;
----------------------------------------------------------------------
2) SIA"Credibom" web lapā izstrādāto materiālu, dizaina, vizuāli - tehniskā noformējuma, darbības aprakstu,
logotipa vai nosaukuma jebkāda veida kopēšana un izmantošana komerciālos nolūkos bez SIA "Credibom" vadības rakstiskas atļaujas ir kategoriski aizliegta.
>>>>>Interesanti, kā viņiem pašiem ir ar autortiesībām? Stipri apšaubu, vai viņi ir saņēmuši atļaujas publicēt savā lapā visus to uzņēmumu un zīmolu logotipus, kas tur atrodas! Tātad tas arī darīts lai iedrošinātu kārtējo upuri! Turklāt likumu termini minēti šajā lapā ir nepareizi.
----------------------------------------------------------------------
3) Iesaki draugam un saņem 25Ls.
>>>>>>Opā! Pat tāds milzis kā SMS Credit piedāvā tikai 5Ls par katru draugu, kurš paņem kredītu! Padomājiet, no kurienes ņem šādu naudu? Tātad kārtējais fufelis!
----------------------------------------------------------------------
4) Reģistrācijas maksa. te vispār interesanti cipari parādās! Jā puikas ir ar izdomu!
Parasti reģistrācijas maksa ir 1 santīms, nu ir kompānijas, kas prasa līdz latam, bet tā, ka reģistrācijas maksa ir atkarīga no aizdevuma summas-pirmo reizi kaut ko tādu redzu. Tātad, atkal fufelis lai izkrāptu naudu. Kāpēc? Tāpēc, ka reģistrācijas maksa parasti ir jāmaksā vienu reizi, t.i.pirmo reizi, kad ņemat kredītu. Šeit kaut kā neloģiski sanāk, ņemot 100Ls man jāsamaksā reģistrācijas maksa 5Ls, bet kad nākamajā reizē es gribēšu aizņemties 600, tad man atkal būs jāmaksā reģistrācijas maksa, jo par 600 jau prasa 7. Nav loģikas šajā visā!
---------------------------------------------------------------------
5) Tālāk vēl interesantāk!
Credibom sistēmas darba laiks: 00 - 24
Reģistrēšanās laiks: 00 - 24
Pieteikumu izskatīšana: 00 - 24
Aizdevumu izsniegšana: 00 - 24
>>>>>>Nu labi, to ka sistēma var darboties visu diennakti es saprotu, to ka reģistrēties var jebkurā diennakts laikā arī saprotu, to ka kāds tur naktī izskata pieteikumus, nuu - pieļauju, bet ka aizdevumus izsniedz visu diennakti, piedodiet-te puiši jau šauj pāri strīpai! Latvijā ar likumu ir aizliegts izsniegt aizdevumus no 23:00 līdz 7:00! Tātad atkal fufelis!
--------------------------------------------------------------------
6) Reģistrācijas Nr.42103067288
>>>>>>> Jau pēc reģistrācijas numura vien ir redzams, ka šai firmai ar kredītiem nav un nevar būt nekāda sakara.
--------------------------------------------------------------------
7) Ja radīsies grūtības ar atmaksu, mēs vienosimies, bet Jūs nekad netraucēs parādu piedzinēji.
>>>>>>>Šo te es arī nesaprotu! Lai gan var jau būt, ka viņi paši nodarbojas ar piedziņas lietām!
--------------------------------------------------------------------
8) Tagad pats galvenais, kas liecina par to, ka šis ir kārtējais kaktu kantoris:
Es izpētīju visu viņu mājas lapu, bet nekur neatradu ne licences skenējumu, ne numuru!
Bet lai nodarbotos ar aizdevumu izsniegšanu ir jāsaņem licence, ko izdod PTAC! Varbūt kāds atrada, tad pasakiet kurā vietā tā ir noslēpta! man gan šķiet, ka viņiem tādas nav!
*****************************************************
Pirms metat naudu ārā, izpētiet piedāvājumu un citas nianses ko piedāvā šī un varēs ļoti viegli saprast vai tā ir nopietna kompānija vai tikai naudas cirpēji! Protams, ja jums ir loģiskā domāšana un protat "izvilkt" visu loģisko ķēdi!

Lai veicas!

Likumsargs 15.01.2014

Krāpnieku kantoris!
Izpētiet viņu mājas lapu, ieslēdziet loģisko domāšanu un tad paši sapratīsiet!
Lūk daži piemēri:
1) Viņi savā mājas lapā raksta, ka reģistrēties, saņemt kredītu var 24 stundas diennaktī, jau pirmais fufelis. Ja reģistrēties un iemaksāt reģistrācijas maksu var un pat pieļauju, ka naktī kāds tur arī sēž un izskata tos pieteikumus, tad kredītu izsniegšana laika periodā no 23:00 - 7:00 Latvijā ir aizliegta ar likumu. Lūk jau pirmais, kas liek aizdomāties par šī kantora nopietnību!

2) Reģistrācijas maksa! Kaut kāda jocīga, lai arī pieļauju, ka tāda var būt, bet tādā gadījumā nav saprotams kāpēc reģistrācijas maksa ir atkarīga no kredīta lieluma? Parasti reģistrācijas maksu prasa, lai apstiprinātu savu bankas konta numuru, bet šeit tā ir nesamērīgi liela! Nu bet tā jau ir viņu pašu darīšana, lai gan aizdomāties ir vērts par šī kantora nopietnību.

3) Viņi sola 25Ls tam, kas atvedīs savu draugu, kurš paņems kredītu. Nu nezinu, bet pat tāds kreditēšanas milzis kā SMS Credit atļaujās maksāt tikai 5 Ls par šāda drauga atvešanu. Tas nav nopietni.

4) Viņu mājas lapā ir ļoti daudz atpazīstamu zīmolu un firmu logotipu-domāju tas arī ir lai samazinātu modrību. Viņi tur raksta par autortiesībām, bet interesanti kā pašiem ir ar tām autortiesībām? Stipri apšaubu, ka visi zīmolu īpašnieki ir devuši savu piekrišanu lai viņu logo publicētu šādā mājas lapā! Sīkums, bet uzmanību vajag pievērst!

5) Un galvenais: es neatradu kreditēšanas licences numuru, par pašu licences attēlu pat nerunāšu. Lai gan Latvijā jebkuram nebanku kreditētājam ir jāsaņem licence no PTAC! Šeit tādu neatradu!

ESIET MODRI, LASIET LIKUMDOŠANU UN LOĢISKI DOMĀJIET ! TAD TĀDU CIRPĒJU BŪS MAZĀK!
Mans viedoklis, ka šī firma nav nopietns "spēlētājs" kreditēšanas tirgu, bet gan kārtējais krāpnieks! Rīt vēl kolēģiem pajautāšu vai šī firma ir izņēmusi licenci savai darbībai!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes