www.bmg.lv - www.bmg.lv

Не связывайтесь с этим "программистом", этот горе-мастер возьмёт предоплату 50%, и больше вы ничего не получите кроме убогих картинок.
"Стандартный" договор, предложенный им оговаривает лишь интересы с его стороны.
На письма и звонки ПЕРИОДИЧЕСКИ отвечает, но не реагирует. Часто якобы болеет или не предупреждая берёт отпуск (?) и исчезает. Таким образом заказ 2 года не сдвинулся с мёртвой, едва начатой, точки, хотя по договору должен был быть законченным за 6 месяцев. Ведёт себя как маленький ребёнок, постоянно бубнит оправдываясь, пытается оттянуть время ещё на дней 5-6(и так 2 года). Деньги возвращать отказывается под предлогом того что работал, хотя результатов ЗА ДВА ГОДА НЕТ ВООБЩЕ!
На данный момент на этого человека заведён уголовный процесс, и насколько мне известно не один!

Так же рекламирует сайты: www.webmaker.lv, www.webexpert.lv. Будьте осторожны -

I

Komentāri (1)

E ezerzeme 25.07.2011

Iespējams, ka šis minētais kungs arī mani piečakarēja. Tas bija pirms kādiem 11 gadiem! :) Gribēju paslinkot un pie viņa pasūtīju bakalaura darbam nepieciešamo praktisko izstrādi. Paņēma 30 LS priekšapmaksu un ar to viss beidzās! :) Apčakarēja mani kā mazu ezi! Tagad jau pašam smiekli par sevi nāk, bet redz, izrādās, ka šis rūpals ir efektīvs u nes augļus.
Sent tas bija, varbūt kļūdos, un šis nav tas pats kungs. Bet minētie nosaukumi un uzvērdi škiet ir tie paši, kas bija kontaktos man tajā reizē!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes