Pārvietojamā pirts - Attieksme

Pus gadu atpakaļ nopirku no sia Diapason pārstāvja pirti uz riteņiem. Jau nopērkot trūka detaļas. Pēc pirmās pēršanās salūza uz puņķiem pieskrūvētās lāvas, vel pēc pāris reizēm trijos gabalos salūza karstumizolējošā azbesta plāksne.Bet tas vis ir nieks, kad pavasarī koks sarāvās, bet pirti saturošās stīpas nebija iespējams savilkt! Tādus niekus kā sprūstošas stikla durvis un nost krītoš durvju rokturis pat nepieminu!Vis vairāk "" priecē"", ka pārdevējs un īpašnieks Kaspars pat nav pēc maniem neskaitāmiem e-pastiem uzskatījis par vajadzību piezvanīt un sarunāt par dfektu novēršanu!!!

K

Komentāri (2)

M Morisejs 02.08.2009

Klausies, vecīt, tas brīnums ir kaut kāds, kuru autiņam aizmugurē var pieāķēt un uz festivāliem vizināt, vai vienkārši tik šurpu turpu pavizināt. Nekad nebija dzirdēts par pirti uz riteņiem. un tad jau iznāk, ka vecenes ar pupiem vaļīgiem pa visu valsti var vākt, lai tik peras sarkanas palikdamas?

A albis 02.08.2009

pirc uz ratiem=sviesc uz metriem.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes