www.sudzibas.lv Piens naktsklubs

Piens - naktsklubs

Sveiki!
Naktī no 30. oktobra uz 31. nolēmu, ka varētu apmeklēt Pienu. Jēē, tiku, nu tagad esmu sabiedrības krējuma dāma. Biju vien no tām laimīgajām, kas skaitījos kluba apsargu draugu pulkā. Stāvēju rindā kopā ar visiem pārējiem normālajiem mirstīgajiem, nezinu nevienu no supersvarīgā personāla, bet nostrādāja rokas pacelšana un uzsmaidīšana iekšālaidējam. Bet ne visiem gāja tik vienkārši. Citi stāvēja rindā 25 min, bet, redz, viņi nav pa draugam ar "svarīgajiem" iekšālaidējiem un viņiem nav ko pat cerēt uz iekļūšanu Rīgas superklubā. Es biju acu lieciniece, ka tiešām noplukušais apsargs bez jebkādas cieņas pret sievietēm var ar grūšanu iemest gaidītāju pūlī sievieti, kas aizstāv savējos otrpus ķēdei. Sveiciens nožēlojamajiem apsargiem- pašdēvētajiem kluba īpašniekiem. Ceru, ka iekšālaidējiem un viņu saucamajiem "draugiem" vismaz krāniņš kaut nedaudz pastiepjas par katru jūsu varoņdarbu.

Vai Piena vadībai tiešām ir vienalga, kas veido viņu pirmo tēlu?

Ar cieņu par cieņu,
Līga Deksne

L

Komentāri (6)

E eliot 31.10.2009

Ir tāds Latvijā izplatīts- "kačoku komplekss", kas īpaši izpaužas, sajūtot kaut nelielu iespējamību varas izpausmei. Arī, kā esat jau pieminējusi- "īsā krāniņa sindroms".

H Hugo Djego 31.10.2009

Iesaku apmeklēt kādus kursus un apgūt karate vai ko līdzīgu un tad parādīt apsargam, kur viņa vieta.Citādi neprot uzvesties.

A andis 31.10.2009

apsargam var mierīgi dot bietē, ja viņš nav savā teritorijā...nav jau ments bet privātstruktūra!

J juris 31.10.2009

domāju, ka tas ''klubelis'' ilgi neturēsies, kāpēc vispār jāiet uz to miskasti.

A albis 31.10.2009

vajadzēja saliet pienu azotēs un aiz apkales, tad Līga tevi toč katapultētu no turienes un nebūtu jāstāv tai draņķa rindā, un ko Tu tur vispār līdi.

B buu 26.11.2009

Man kaut kā pat nav radusies vēlme uz šo klubu iet, kur nu lai es c vvel stāvētu rindā un domātu - ielaidīs iekšā vai nē, cilvēku pazemošana...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes