piedāvājums un maksa
Informācija par kompāniju: Lattelecom Rīga
Patiešām esmu dusmīga. Un pat ļoti. Noslēdzu līgumu par mājas komplektu - telefons, TV un internets. Maksa nav maza Ls 26. No vasaras jau nerāda TV3. Visu laiku tikai atvainojas un sola, ka ar nākamo mēnesi būs. Man patiešām neinteresē tas viņu papildus piedāvājums. Tad būtu slēgusi līgumu par paplašināto paku. Tagad jau piedāvājums skatīties tās papildus programmas līdz Jaunam gadam. Tātad arī Ziemassvētki un Jaunais gads ir sagaidāms bez TV3. Kaut kāds murgs! Kāpēc nav piedāvājums, ka par šiem mēnešiem bez TV3, samazina rēķinu attiecīgi par piedāvātajiem 4 (vai cik tur latiem)? Tagad sanāk tā - staipies pa māju papildus ar istabas antenu, slēdz TV turp un atpakaļ, lai varētu redzēt TV3, bet arī kvalitatīvi citas LTV programmas. faktiski solīto pakalpojumu un ērtības nesaņem. Tev piedāvā kaut ko nevajadzīgu. Maksāju par to, ko nesaņemu tādu kā vēlējos + par to, ko man nevajag, un neizmantoju. Absurds!
Dusmas ir par to, ka Lattelecom nemeklē risinājumu, kas būtu arī Klientam pieņemams. Manuprāt vajadzēja piedāvāt izvēli: samazinam maksu, jo nav TV3/ maksa paliek iepriekšējā, saņemat papildus programmas.