www.sudzibas.lv Piens Klubs Es biju gaidījis kaut ko vairāk

Klubs Piens - Es biju gaidījis kaut ko vairāk

Vienīgais kas šajā klubā ir labs - mākslīgi radītā reklāma. Viss pārējais ir garām! Tie kas tur vēl nav bijuši - grib tur nokļūt reklāmas dēļ, bet tie kas pabija labākajā gadījumā saka "Es biju gaidījis kaut ko vairāk!". Un tiešām - grūti atrast kaut ko labu klubā, kur nav vietas ne padejot, ne pačilot, kur atmosfēra ir tik samākslota, ka nesaproti - tas ir joks vai tā ir jābūt.

Smieklīgs un stulbs ir kluba feiskontrols. Briļļainais pidriks tev pateiks "tikai draugiem", ja redzēs, ka esi iznācis no konkurējošā kluba Kefīrs. Vadītāju uzstādījums - kā mazs bērns, šis ir apvainojies, ka redz viņam ir blakus konkurents uzradies un nu tagad cīnīsies pret to. Muļķīgi un sekli.

Muļķīgi un sekli - lūk ir tas vārds, kas var raksturot klubu Piens. Turklāt, klīstošajās baumās dzirdam par "normālām" cenām, kas varbūt arī bija "normālas" treknajos gados, bet priekš mūsdienām ir "nedaudz" pārspīlētas - īpaši ņemot visu augstāk aprakstītu.

Jācer, ka klubam nomainīsies īpašnieki un kaut kas mainīsies - pagaidām IZGĀŠANĀS

Komentāri (39)

M makarons 30.08.2009

piensaimniek, tu no kefīra?

M Maija 31.08.2009

galīgi šķersām!!! Piens rullē!

J juris 31.08.2009

Nu nezinu, galīgi garām, gan klubs, gan attieksme.
Neesmu ne ''kefīrnieks'', ne vispār klubu biznesā, ne arī esmu bijis Pienā, ne arī taisos kādreiz spert kāju tajā iestādē.
vnk esmu daudz dzirdējis par viņiem, gan arī "Ipašnieks'' ir zināms.Domāju ar to pietiks.

S Sandra 31.08.2009

Nepatīk neejiet... pēc tam raksta sūdzības.. man daudzas lietas nepatīk, ko tad man par visu sūdzēties..

P piensaimnieks 31.08.2009

A man nepatīk, ka cilvēki tiek čakarēti, tāpēc arī rakstu, lai citi zin!

Neesmu no kefīra. Kefīrs arī nav nekāds zelta gabaliņš - it īpaši mūzikas izvēlē, bet tur vizmas ir kur padejot un nav snobu midzenis!

A Antēns 31.08.2009

Kas par muļķībām?
Ja gribi vietu kur pačillot, ej svētdienas vakarā uz esīti!

K kate 31.08.2009

Cik es tur esmu bijusi, nonācu pie secinājuma, ka tur tusē, vai nu populārie bērnie, vai tādi, kuriem gribās pacelt savu pašapziņu ar to, ka viņi tur tusē!Īstenībā tas klubs ir mēsls, kur skan reti pretīga mūzika!

M Mario 31.08.2009

Esmu puseiropu iztusseejis un bijis uz tik daudz klubiem, bliezies, tusseejies, utt. man arii NEKAD nav bijushas probleeemas ar face control, jo esmu vienmeer stiliigi gjeerbies, ar naudu, skaistaam meiteneem, utt, BET ARĪ MAN RIEBJAS SNOBISKAAS SARUNAS, kaadas esmu dzirdeejis, kur chalji lielaas ar to ka vinji tussee studijaa, vai kur citur un ka taapeec vinji buutu kruti... - BAAC, TAS IR TIK SEKLI, bet nu no taada maala esam taisiiti...

M Marx 01.09.2009

sekla tā Latvijas sabiedrība, it kā nebūtu citu lietu vai problēmu

B bboy 01.09.2009

Jā, tas face control ir tiešām smieklīgs (tikai draugiem)

Nekad tur nebiju bijis, ar draudzenes palīdzību iegāju iekšā (otrais piegājiens)

Cilvēku bija daudz, mūzika tā neko, bet nu visi tādi kruti, kruti :D

J juris 02.09.2009

Pilnīgi piekrītu autoram! Piens sagādāja pamatīgu vilšanos!

T tusetaja 05.09.2009

Nesaprotu pec kadiem principiem notiek face control, normalus cilvēku neielaiž, bet kaut kādus dīvaiņus ielaiž iekšā.Tad nu jau cilvēkas nekas cits neatliek, kā iet uz kefīru :)

Z zhirafe 05.09.2009

BULLSHIT!! Piens ir foršs!! i cenas draudzīgs i atmosfēra super!

J juris 05.09.2009

Nu kā jūs nesaprotat, tas ir klubs dīvaiņiem, nevis normāliem cilvēkiem!

P par tīru pienu! 06.09.2009

labi gan, ka visiem nepatīk piens. tas priecē! bija jau tur par daudz kuklačku.

I ivo 07.09.2009

Piens ir izcili pretīga vieta! Neiesaku nevienam

D dela 10.09.2009

gaumes lieta. tiem, kas netiek iekšā varbūt Piens arī tāpēc riebjas..nu nez.
esmu bijusi, gan jau iešu arī vēl..bet ne tāpēc, lai kādam vakara gaitā pateiktu, ka biju tur, redzēju to un to..., bet tāpēc, ka vnk patīk. ir lietas, kuru dēļ ir vērts doties uz briāna ielu. ir lietas, kas varētu būt labākas. bet lai nu kā, viens ir panākts - cilvēki jau kuro mēnesi ir gatavi stāvēt garā rindā un gaidīt - paveiksies vai nē, lai tiktu tur iekšā. protams, iekšālaidēja metodes ir diskutējamas un interesantas, bet nu tādu politku viņi ir izveidojuši. radīja kko savādāku. cilvēki. runā. vienmēr būs atbalstītāji, vienmēr būs kritizētāji. tā ka, kam nepatīk - rīgā tomēr pietiek citas vietas, kur aiziet.

K kristine 23.09.2009

Kopsh kura laika Pienam ir kadas reklamas? Vieniga reklama ir draugu stastitais.

Vot, kefirs gan sareklamejies radio, uz taxiem :D:D:D:D

V valdis 29.09.2009

neviens uus uz to pienu nesauc nav arii nekaadas reklaamas, lai peec tam buutu par ko vilties?????? nepatiik nenaac... stulbaa latvieshu nenoviidiiba un skadiiba necik neatpaliekam no lietuvieshiem... katram savs katram savs...

U una 29.09.2009

Ja nepatīk, tad neejat. Vācaties uz saviem Esišiem, vai nu kur jūs tur mēdzat iet. Uzskatu, ka tiem kam patīk Cuba Un Pulcītis patiks tur!
Protams ir problēmas pie letes un WC, tas var pamatīgi uzskrist uz nerviem! Bet Rīgā klubi netrūkst un katrs iet kur grib.
Un man patīk tas, ka nelaiž visus iekšā... piemēram Sončiku

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes