Piens Klubs

Piens nu SIA
Adrese: Aristida Briāna iela 9a
Rīga
Latvia - LV-1001
(Faktiskā adrese)
Darba laiks: 11:00 - 0:00
11:00 - 0:00
11:00 - 0:00
11:00 - 3:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Naktsklubi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Piens Klubs - Sūdzības un atsauksmes

Klubs Piens - Šausmīgs serviss

Šausmīgs serviss Es ar draudzeni dancojām klubā "Piens", pēc tam aizgājām līdz dailysnack, kad atgriezāmies atpaķaļ, mūs neielaida, jo runa gāja pat kaut kādu pudeli, es jautāju apsarga vārdu un uzvārdu, viņš nespēja atbildēt, tāds ar ļoti īsu matu griezumu, vienkārši pasūtīja, maigi sakot! Es nesaprotu, kas par lietu?! Vienkārši pretīgi, neiesaku nevienam šo vietu! Nekādas cieņas! Pat nepateica savu vārdu, vienkārši pasūtīja! Neejiet tur!

Klubs Piens - klubs piens

klubs piens Klubs Piens Tik daudz stiklu lausku uz zemes, laikam nevienā klubā vēl neesmu piedzīvojis. Bārmens, kurš mani apkalpoja, vodka+energy vietā iedeva energy+ledu. Uz jautājumu, vai viņš nav aizmirsis pieliet alkoholu, sekoja atbilde, ka man pašam bija jāskatās, vai alkohols tur bija ieliets vai nē. Pēc skata puisis tāds samērā neglīts, ģērbies drēbēs, kuras es mājās neatļautos vilkt. Bet tā vieta interesanta... atpūsties var.

Klubs "Piens" - akalpošana

akalpošana Gaidot pie bāra dzērienu, nevarēja nepamanīt diezgan šķebinošu skatu, ka meitene jaucot mojito, to samaisa ar salmiņu, kuru pēc tam iebāž sev mutē, lai laikam nogaršotu kā sanācis kokteilis... Pēc tam ar to pašu salmiņu iebrauc atkal glāzē, samaisa no jauna, atkal...

Klubs Piens - Apkalpošana, personāls

Apkalpošana, personāls Gaidot pie bāra dzērienu, nevarēja nepamanīt diezgan šķebinošu skatu, ka meitene jaucot mojito, to samaisa ar salmiņu, kuru pēc tam iebāž sev mutē, lai laikam nogaršotu kā sanācis kokteilis... Pēc tam ar to pašu salmiņu iebrauc atkal glāzē, samaisa no jauna, atkal nogaršo un tad pasniedz klientam. Mīļie Piena apmeklētāji, ja Jūs tomēr izvēlaties sev kokteili šajā bārā, tad sekojiet līdzi katrai kustībai kā tas tiek gatavots.

I Ilze 13.11.2011
Komentāri 4 Naktsklubi

Klubs Piens - Es biju gaidījis kaut ko vairāk

Es biju gaidījis kaut ko vairāk Vienīgais kas šajā klubā ir labs - mākslīgi radītā reklāma. Viss pārējais ir garām! Tie kas tur vēl nav bijuši - grib tur nokļūt reklāmas dēļ, bet tie kas pabija labākajā gadījumā saka "Es biju gaidījis kaut ko vairāk!". Un tiešām - grūti atrast kaut ko labu klubā, kur nav vietas ne padejot, ne pačilot, kur atmosfēra ir tik samākslota, ka nesaproti - tas ir joks vai tā ir jābūt. Smieklīgs un stulbs ir kluba feiskontrols. Briļļainais pidriks tev pateiks "tikai draugiem", ja redzēs, ka esi...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes