www.sudzibas.lv KingSMS KingSMS un vinjiem liidziigie

KingSMS - KingSMS un vinjiem liidziigie

UZMANĪBU, UZMANĪBU!!! Gan draugiem.lv, gan Inbox.lv un varbūt vēl daudzās citās Latvijas mājaslapās parādās vilinoši piedāvājumi loterijas vai kādas citas akcijas veidā it kā iegūt balvā ko īpašu, piemēram, iPhone 3GS. Nekādā gadījumā neiesaistieties šādās provokācijās!!! Kāpēc? Tāpēc, ka nāksies apmaksāt Tev sūtītās īsziņas. Viens no šādiem zemiskiem avotiem ir KingSMS(.lv), tālr. 67876349. Slēpjās zem dažādiem akciju nosaukumiem, mājas lapu adresēm, piemeram, http://www.mansphons.com/. Kā noraidīt viņu piestādītās summas pie sava mobilā operātora, nezinu. Varbūt kāds var ieteikt risinājumu. Padalieties ar savu pieredzi. Ja kas, mans e-pasts: [slēpt]@gmail.com.

A

Komentāri (27)

A Alarm 20.01.2010

Informācija gadījumam, ja vēlies cīnīties par savu taisnību: http://www.mansphons.com/noteikumi-un-nosacijumi_lv.html

B Baņkieris 21.01.2010

Kur aitas, tur cirpēji!
KAD BEIDZOT SAPRATĪSIM, KA ŠAJĀ PASAULĒ NEKAS PAR VELTI NAV!
Man nemaz nav žēl, ka šitādus lohus uzmet! Tā arī vajag, gribi haļavu? Še!

E Evuce 25.01.2010

Mans draugs tieši ar to pašu šodien saskārās kad ievadot atjaunošanas karti kredīts izgaisa nemanot, piezvanot operatoram tika saņemta atbilde ka to dara šis kantoris King SMS. Zvanu uz turieni bet vakarā neviens jau laikam tur vairs nav. Var ar īsziņu nostopēt, ja protams ir kredīts. Vajag pazvanīt un padraudēt ar tiesu, jo noteikumos es pirmkārt neredzu kur ir loterijas atļaujas numurs, vai licence un kā var rakstīt ka no 18 gadiem, ja savu tālruņa numuru viņu piedāvātajos lodziņos var ievadīt arī 5 gadīgi bērni. Naudu prota, s atpakaļ neredzēt bet pabļaut vajag uz viņiem.

M Marca 30.01.2010

Man a bija vinereiz problemas ar CLX kur vienreiz melodiju tlefonam pasutiju. Sie beigas saka sutit katru nedelu visadus atgadinajumus par jaunakajam melodijam, bet biegas piefikseju, ka viena sada iszina man makasa 0.80 Ls. Menesi diezgan paliela summa sanaca. Ta ka man ir LMT pieslegums griezos ar jautajumu ka lai rikojos sada situacija. Man pateica vai nu zvanu uz to kantori un risinu so problemu ar vieniem. Vai ari rakstu LMT operatam iesniegumu, lai man atsledz visus paaugstinatas maksas pakalpojumus, ko ari izdariju. Bet to var izdarit tikai ja ir patstavigais pielsegums.

A Anita 03.02.2010

Arī es nevarēju saprast, kāpēc ZZ kredīts tik strauji plok.Aizgāju uz Tele-2 apkalpes centru uzzināt, kas bez kādas ziņas atskaita 3.-ls nedēļā.Tā ir šī blēžu kompānija King SMS tel.Nr.67502779.Dotais telefons neatbild, acīm redzot tas domāts, lai varētu atskaitīt no mūsu telefoniem naudu.Piekrišanu neesmu devusi, izziņas neesmu saņēmusi.Sāku meklēties Google, kur uzzināju citu telefona numuru, pēc kura beidzot sazvanīju, lai varētu noskaidrot, ar kādām tiesībām tik zemiski rīkojas.Pēc mana pieprasījuma esot atslēgts šis pakalpojums.Ja kādam ir līdzīgs gadījums zvaniet pa tel.67876349-palīdzība.

V vecmeita 05.02.2010

Vai var uzzināt kas izmanto manu tel.nr. King SMS pakalpojumam? Vai varu atslēgt pakalpojumu pati?Jo esmu šokēta par mana kredīta izmantošanu:(

A Agneshka 06.02.2010

mani ari shii nelaime piemekleeja. visu laiku kaut kur mistiski pazuda sarunu krediits. tad uzzvaniiju uz zelta zivtinjas info tel. un tur man pateica ka man esot piesleegts maksas pakalpojums un ka no vinjiem man sms naakot, lai gan es nevienu sms neesmu sanjeemusi. tagad paldies Dievam netaa atradu kaa ateikties no taa pakalpojuma. nosuutiiju sms un sanjeemu ka esot atsleegts. peec briitinja gribeeju paaarlasiit to sms bet vinja vairs nav, lai gan neesmu dzeesusi aaraa. nav jau muljkji vinji, pieraadiijumus neatstaas. vairs nekad neiekritiishu uz nevainiigaam loterijaam. domaaju ja jau draugiem.lv reklamee tad jau viss ok, bet redz ka nekaa... cerams ka buushu tikusi valjaa no vinjiem

A Anita 06.02.2010

Atradusies vēl viena blēžu kompānija, kas sūc no mana kredīta naudu.Tā ir Mundome.com.Šovakar pat atnāk sms, ka man esot 6 kredīti, lai iegūtu vairāk satura mobilajam telefonam.Tika noņemti 3, -ls, bet es neesmu devusi piekrišanu, man nav vajadzīgi šie pakalpojumi.Tā ir uzspiesta patvaļa no šo blēžu puses, zagšana pilnā nozīmē.

J Jurģis 10.02.2010

Viņi vienkārši ir maitas. Jāsūdz tiesā.

L Leyla 18.02.2010

Man ari bija tads pats gadijums. Vienkarshi tvnet.lv ieraudziju loterija, ta pat vien paspaidiju atbildes un vajadzeja ievadit savu telefona numuru, laikam lai vinji varetu sazinaties par vinnetaju. Un aizmirshu par to, papildinaju ZZ nepaspeju pat nekur pazvanit, ka kredits kaut kur bija izgaisis.Pazvaniju uz Tele2INFO man pateica ka esmu pieslegta pie kaut kada KingNS maksas pakalpojumi vai vel nezin kas...Paldies Dievam ka ievadiju googe.lv to numuru ko atsutija man operators, jo vakara vinjus sazvanit nevar.Aizsutiju sms ar tekstu STOP IPHONE uz 1879, ceru ka shis shausmas partrauks.Nekad vairak nevienu loteriju neaizpildishu, telefonu nekur tadas vietas nevar uzradit!

I Ieva 10.03.2010

Man jau šķiet, ka viņi sadarbojas ar Tele 2 izkāšot naudu, jo nekas nav pasūtīts, tāpat nekādas sms nav atnākušas, kaut gan rēķinā parādās, ka bija sms. Loģiski, ka būtu redzējusi ja būtu. Kā ir iespējams piedalīties akcijā, kuru neesi pasūtījis!

B Barons22 16.03.2010

Es arī uzķēros. Aizgāju uz LMT un viņi atslēdza visus paaugstinātas maksas pakalpojumus. Interesanti gan, kādus pakalpojumus tā saucamais kingsms sniedz? Februārī man bija 8 pakalpojumi... Tās ir 8 sms, kas man maksāja vairāk kā 9Ls. Tā kā šie krāpnieki bija caur baneri draugos, tad arī draugi tagad manī nevieš absolūti nekādu uzticību. Ja draugu draugs ir nelietis, tad arī draugs tāds ir...

L Liene 19.03.2010

Es pat nezinu kurā brīdī esmu ko pasūtījusi. Taču pirms mēnešiem četriem sāka nākt kautkādas reklāmas īzsiņa WAPWorld - Klubs TOP. mēģināju paskatīties, kas tad tas par TOP. Izrādījās, ka man nav tādas pieejas. Nu ja nav tad nav. Likos mierā. Pēc tam sāku manīt, ka rēķinā parādas paaugstinātas maksas pakalpojumi. Piekam arī abiem maniem bērniem. Sākumā strīdīju bērnus, mēģināju pati atcerētie uz kurieni tad ko esmu sūtījusi. Tā arī netiku skaidrībā. Un dat jau šo īsziņu skaits sasniedza man 10 gab., vienam bērnam 10 gab., un otram bērnam 10 gab. Zvanīju uz LMT - meklēju kas tas ir. Man deva dažnedažādus telefona Nr. kur zvanīt. Galugalā nonācu līdz King SMS. Februāra vidū man telefoniski apgalvoja, ka viņi man noslēdz visus pakalpojumus. Pēc tam atnāca vēl divas īsziņas, Zvanīju atkal. Atkal man atslēdza. Neskatoties uz to īsziņas turpināja nākt. Marta sākumā vēlreiz zvanīju, strīdējos. Viņi atkal atslēdza tā saukto TOP, 10. martā atkal atnāca viena īsziņa, aizsūtīju kā King SMS ieteica STOP . Arī tas nelīdzēja, jo vakar atnāca vēl divas īsziņas TOP. Ko darīt tālāk, es tiešām nezinu. Jādomā, ka bez ekanomikas policijas jau laikam nekas nesanāks.
Vēlu visiem veiksmīgu cīņas iznākumu! :)

N NG 19.03.2010

KING SMS ir tikai starpnieki - kompanija kas apkalpo SMS maksajumu servisu. Man arī bija problemas ar to Iphone lotteriju - pazvaniju uz KINSMS - teica operators atzvanis pēc dažām minutem. Tā arī notika un man noņēma nost to pakalpojumu

I ivars 23.03.2010

VISI TE VAROŅI KAMĒR PAŠI NAV IEKRITUŠI ES ARĪ IEKRITU UN SAPRATU, KAD NEMAZ NAV JĀBŪT PĒDĒJAM LOHAM!!!
TAS VNK IR ĻOTI LABI IZDOMĀTS!!!

I ivars 23.03.2010

LIENE--ATSLĒDZIET SAVAM OPERĀTORAM VNK VISAS PAAUGSTINĀTĀS SMS VNK LAI NAV IESPĒJA NOSŪTĪT VAI SAŅEMT, JO TUR PIE VAINAS IR ARĪ LMT UN TELE2 UN BITE JO VIŅI PAŠI NOSLĒGUŠI LIGUMUS AR ŠIM BODITĒM!!

G Guna 14.05.2010

Arī es jutu, ka mobilā telefona konts kaut kā tukšojas un tad konstatēju, ka īsziņas no Wapworld par mobilo izkaidi par maksu tiek sūtītas man regulātri reizi nedēļā, kaut gan nebiju uz neko tādu parakstījusies. Piezvanīju tai firmelei un izrādās, ka i-phone izlozes akcijā esot piekritusi šādiem piedāvājumiem. Neko tādu labprātīgi neesmu pasūtījusi un tā ir vistīrākā krāpšana!

K Karina 25.07.2010

Ivars, bet tas palīdzēs? man ir tāda pata situācija =(((((

M me 27.07.2010

Es arī biju tik naiva un, pirmo reizi mūžā izdomājusi, ka varētu piedalīties kādā šādā izlozē, ar pirmo piegājienu uzķēros uz dr.lv banera par Apple datora izlozi... Uzreiz gan saņēmu īsziņu, kurā bija norādīts, ka no pakalpojuma varu atteikties, nosūtot īsziņu ar tekstu MAC STOP. Attiecīgi to nosūtīju uz numuru, no kura tā bija sūtīta - 1879. Man atnāca atbilde, ka pakalpojums atslēgts. Nu cerēsim, ka tā arī būs! Bet tos 3LVL man jau no Okartes noskaitīja... Nu paskatīsimies, kas notiks nākamnedēļ...

E edzus 15.09.2010

sveiki-palidziet, man arii kur jazvana lai tiktu vala no 1879, nespeju likt kreditu:((((sut kautkadas iszinas:((

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes