www.sudzibas.lv Key Promotions Apšaubāma kompānija

Key Promotions - Apšaubāma kompānija

Ceļojumu prezentācijā sola, ka cenā ietilpst dažādas ekskursijas, bet pēc naudas samaksāšanas un līguma noslēgšanas, paziņo, ka papildus ekskursijas būs jāapmaksā pašam

J

Komentāri (73)

J Jānis 10.07.2009

Sasola pakalpojumu cenā iekļaut ekskursijas, bet pēc līguma noslēgšanas tēlo muļķus un saka, ka nekādas ekskursijas nav paredzētas. Krāpnieki. Turkl;āt Key Promotions nav licenzes, lai varētu nodarboties ar tūrisma pakalpojumu pārdošanu.

A atslēga 19.07.2009

Jā- Key Promotions ir blēžu firma. Visdrīzāk tuvākajā laikā tiks slēgta

N nesaprotošais 27.08.2009

Key Pormotions prezentācijas - psiholoģisks uzbrukums vai izrāde ar blefa piešprici. Darbinieki - konsultanti neorientējas firmas piedāvājumā, tie vairāk pilda uzmanības novērsēju funkciju - lai klienti savā neapspriestos un ātri slēgtu līgumu un turklāt maksātu iemaksu skaidrā naudā. Aizdomīgi, ka nestrādāja bankas karšu lasīšanas iekārta, un uzbāzīgi tiek prasīts iemaksu veikt pilnā apmērā - skaidrā naudā. Piedāvātais Key Promotions standartlīguma teksts neatbilst PTA likumam. Pēc prezentācijas rīkotajā loterijā (ar zvanu par vinnestu loterijā tiek pievilināti jaunie klienti) KP darbinieki aktīvi uzmana, lai klienti neredzētu kādu balvu citi klienti izlozē.

A Anastasija 28.08.2009

Сейчас не нужна какая-либо лицензия для туристической деятельности. Латвийская Туристическая Ассоциация с 1 июля отменила закон о получении подобной лицензии. Так что тур. деятельностью может заниматься любой человек. Достаточно открыть фирму. Уважаемые клиенты-туристы, внимательно читайте бумаги, которые Вам суют на подпись. Отдых не может стоить дешево. За все надо платить. А то что предлагают за очень маленькие деньги это всего лишь сыр в мышеловке.
Кстати терминалом, который принимает карточки, пользуются далеко не все агентства. Как правило туристические услуги исчисляются в сотнях и в тысячах латов. А с этого любая компания должна платить банку комиссию. Поэтому не удивляйтесь если фирма не принимает карточки.

J Jurijs 29.08.2009

Действительно прискорбно, что люди оказываются обманутыми... И я даже не буду говорить, что надо читать то, что подписываешь - если правильно обрабатывают, даже опытный покупатель, который в принципе понимает, что "что-то тут не так", может "повестись". Сам знаю, проходил через это, несмотря на то, что все эти приемчики давно известны...

Но позволю себе не совсем согласится с мнением Анастасии. Дело в том, что за многие годы нас ПРИУЧИЛИ к тому, что определенные виды услуг стоят очень дорого и мы уже не удивляемся тому, что, например, слова "маркетинг" и " ... тысячи латов" запросто звучат в одном предложении. Точно также мы привыкли к другим определенным словосочетаниям. Например: "Турция"+"доступно"+"жара"+"...СОТ латов" или «5 звезд на Багамах»+ «эксклюзив» + «богачи» + «... ТЫСЯЧ латов». Конечно, я утрирую, но смысл, надеюсь, понятен.

Нас ПРИУЧИЛИ к этому и продолжают кормить этой информацией. И настаивают на ней, чтобы мы, не дай Бог, не узнали о том, что мировая индустрия туризма уже давно перешла на НОВЫЙ УРОВЕНЬ!

На самом деле люди уже давно путешествует без помощи турагентств. Так что откройте газа и уши и умы и вы поймете, что мир полон возможностей, которыми вы можете воспользоваться.

Тем паче, что в результате путешествие получится для вас не таким уж и дешевым, если учитывать не только гостиницу, но и перелет и «олл-инклюзив» и прочие «экстры». Единственное, что это получится дешевле по сравнению с ценам агентств.

И мы с женой и даже наши родители уже давно путешествуем без помощи агентств. Если есть желание, могу поделиться опытом.

НО БУДЬТЕ БДИТЕЛЬНЫ!
Кто бы ни занимался туристической деятельностью, он должен располагать соответствующими документами, подтверждающими его право размещать туристов в той или иной гостинице; должен платить налоги и, соответственно, должен предоставлять возможность оплатить услуги в удобной для клиента форме, будь то карточка, наличные или чек; должен предоставлять клиенту на понятном языке написанные договора и подтверждающие документы и т.п.

Будьте бдительны еще и потому, что для нашей страны ( подчеркиваю — для НАШЕЙ СТРАНЫ), это новый вид услуг и мошенники могут воспользоваться неподготовленностью потенциальных клиентов. Но ни в коем случае не ставьте жирный крест на тех, кто предоставляет подобного вида услуги — это шаг вперед по направлению к общепринятой во всем мире культуре туризма.

Давайте просто учиться переставать быть частью стада и хотя бы изредка «включать мозг». Чем быстрее мы научимся думать соответственно рыночной экономике, сменим мЫшление на мышлЕние (по Задронову), тем быстрее мы и переживем эти нелегкие времена и заживем так, как те, о которых мы думаем, тихонечко вздыхая от зависти

Прошу прощение за столь обширное повествование, просто хочется, чтобы перестали дурить простых людей. Если кому интересно — пишите и обменяемся контактами, поделимся опытом и т.п.

Юрий.

A Arnis 22.09.2009

90.gados bija tādas akcijas, kur pazvanīja un pateica, ka ir laimēts brauciens.Tikai jāizpilda dažas formalitātes.2, 5 stundu garumā Bruņinieku ielas nama zālē tika uzbāzīgi spiests iegādāties zemi Spānijā.Tikai šodien un nekad vairs par tik zemām cenām.Daži pat nepaprasot, kur īsti Spānijā jau parakstīja papīrus.Domāju, ka tas bija iecerāts pēc scenārija.Pie tam tika aizslēgtas ārdurvis.Un tāda nervoza gaisotne.Vai tad tas Key...ir vienīgie kas piedāvā Tenerifi.Uzticos pārbaudītām firmām, piemēram Impro.Un nav jādomā ne par lidmašōnām, viesnīcām, dvieļiem u.c.Bijām Norvēģijā, superīga gide, bijām Ēģiptē arī laba gide.Kolorītu piedeva vietājais gids-viņu sauc Šerifs, viņš runā arī krieviski.Un nekādu prezentāciju, nervu, pulksteņu.Neticu tām lētajām akcijām un dāvanām.Par to tāpat agri vai vēlu būs jāmaksā.Ka tik neiznāk dārgāk.

K KASPARS 02.10.2009

Nu ko vakar biju tajā, kantorī:))) jāska godīgi sākumā uzķēros, bet kad iedeva līgumu parakstīt- palasīju nu tad vismaz man viss kļuva skaidrs, vai kāds pievērsa uzmanību, ja nemaldos punktam 3.2( līgumu jau uz mājām nedeva palasīt kad teicu kad līdz rītdienai padomāšu tas jau vien likās aizdomīgi), tur bij rakstīts ka līgums stājas spēkā no tā parakstīšanas brīža-kas ir loģiski bet tālāk aiz komata ir teikts" neatkarīgi no brīža kad tiek samaksāta nauda-līgumā jau vini pasaka ka maksā kad vēlies tikai visu prezentācijas laiku sapūderē galvu ka jāmaksā uzreiz!!! vienkāŗši apmuļko tautu:))) Vai kāds ir redzējis vismaz pilnvaru kas to līgumu ir paraks'tījis:)))) ka viņam tam grieķim ir tādas tiesības??? VISS LIGUMS IR PILNĪGS SVIESTS KO PARASTI VIENKĀRŠS CILVĒKS NESAPROT JO VISU LAIKU SKAN KAUKĀDA MISTISKA MŪZIKA PIETIEKAMI SKAĻI KA TU NEVARI KONCENTŖTIES UN IEDZIĻINĀTIES TAJĀ KAS TUR RAKSTĪTS-VIENKĀRŠI VIENOS VĀRTOS!!! nu ko lai jums veicas tikai nesaprotu kur skatās tiesībsargājošās iestādes, Un KOVENTA SĒTAI tas godu nedara ka tādam blēžu kantorim iznomā telpas!!!

J Jānis 02.10.2009

Vakar biju Radisonā minētajā "prezentācijā". Ļoti profesionāli režisēts pasākums, sevišķi cilvēkiem, kuri viegli ietekmējami. Neko jaunu nepateikšu, jo tie, kuri bija, paši visu redzēja. Tie, kurus aicina - aizejiet, ja ir liekas divas stundas. Jūs redzēsiet to paņēmienu kopumu kā "razvesti lohov". Atvainojos, ka krieviski; vienkārši šajos divos vārdos ir izteikta visa pasākuma būtība.
Aizejiet gan, tikai jau iepriekš sev pajautājiet - vai tas, ko jums tagad piedāvā iegādāties ir tiešām tas, kas pašlaik ir visvairāk vajadzīgs un bez kā jūs pilnīgi nevarat iztikt un vai jūs gribat pilnīgi svešiem cilvēkiem no sava konta pārskaitīt 400 Ls !!!
Un vēl, to jau teicu arī tiem bērniņiem (meitenēm, kuras tur visu laiku deklamē iemācītu tekstu), ja man būtu tādi ienākumi, ka es varētu atļauties uzreiz neplānoti iztērēt 400 Ls, tad es nestaigātu pa šādiem pasākumiem, bet uzreiz dotos uz lidostu un apmeklētu jebkuru pasaules kūrortu jebkurā laikā.
ps Mēs ar sievu bijām vienīgais no 6 pāriem, kuri nenopirko šo "ekkluzīvo solījumu"...tas nozīmē, ka 2 stundu laikā no vienas telpas viņi dabūja ārā 2000 Ls !!!

I Iveta 12.10.2009

Patiesiba smiekli nak, par visu sito, kas rakstits, vakar atgriezos no Tenerifes, un bija pat labak, nekaa bija soliits, key promotions firma, iedeva gan labakus apartamentus- visaugstaka limena apartamentus, kadi vien bija tenerife, kaut ari liguma bija rakstits pavisam citi apartamenti, tiesa gan, atkrita mums bezmakasa ekskursijas, jo tas nak klat apartamentiem flamingo, un ari cels no lidostas idz apartamentiem bija jaapmaksa pashiem, kaut gan bija solits, ka tas buus apmaksaats. bet salidzinoshi ar to, kada limenja apartamenit mum tika iedoti, tas ir siikums! un naudas zinja mees esam tikai ieguveji, jo vinji piedava loti labas cenas, par eksluziviem apartamentiem! taka drosi celojiet un nebaidieties, ka jus esat apkrapti, jo taas ir mulkibas!
un par so firmu ir maz dzirdets, jo taa meitene kas parstaaves Tenerife sho firmu, ir tiko tik aizbraukusi, taa ari teica, ka esam vieni no prmajam gimenem kas ir ieradusies, un cilveki par so firmi shaubigi doma, jo vinja ir sakusi staradat tikai no marta, un ari meitenes kas starada biroja vel nav iepraktizeejushas sava darba, atzistot godigi, mums bija daudz neskaidribas par celojumu, jo sasolits bija daudz, bet kad zvanijam un jautajam, konkretu atbilzu nesanemam, bet esam loti apmierinati par piedavato celojumu !

E es 12.10.2009

Kāpēc Iveta lien saitā sūdzības.lv, ja viss bija tik lieliski! Mele! Azstāvi vien savu KP! Vai fotogrāfijas ir no personīgā arhīva vai no katalogiem?

I Iveta 13.10.2009

Es neaizstavu KP, vnk pirms brauciena, izlasot visu shito informaciju ko cilveki pashi izdomajushi, nav diezko patikama sajuta, tadelj ari uzrakstiju ka nav jauztraucas un viss ir kartiba, runaju par tiem, kas ir iegadajusie shos braucienus vai ari domaa.Tiesa, vinji tur nedaudz bremze, bet ar celojumu viss ir ok, un patiesam labam cenam!, ja kadam ir jautajumi, var drosi man personigi rakstit epastu, un es atbildesu, un ari bildes ir no mana personiga arhiva, domaju tas katram ir skaidrs, jo nav tik kvalitativas un tadas interneta domaju nevar atrast nevienaa kataloga!

E Els 13.10.2009

Jautājums Ivetai - vai uzturēšanās laikā Tenerifē bija tāds obligāts pasākums kā prezentācijas apmeklēšana par klubu atpūtas sistēmu un ekskursija pa hoteli?

I Iveta 13.10.2009

jaa, bija gan, tiesi tapec jau vinji piedava tadus apartamentus par tadam cenam, jo vinji prezente, un kad esi tur aizbraucis, vinji piedava vinjus nopirkt! tieshi tads jau arii ir vinju merkis, jo apartamentu var nopirkt tikai tur, ne Latija!

I Iveta 13.10.2009

Bet, ja negrasaties pirkt apartamentus, es domaju celot gribetajiem ir verts piekrist, jo par tadam cenam uz tik eksluzivu klubu iespeju aizbraukt nebus, diemzel, jo taa nav viesnica bet sleegatis klubs! katra zinja to firmu ne nolieku ne aizstavu, ar vinju ir sarezgijumu, bet ar vinju piedavajumu ne pavisam, Tur, Tenerfe, tiesham viss bija lieliski! pie vinjiem vnk vaig braukt un visu sarunat, par visam ekursijam utt, ari mums solija bezmakas ekskursijas un bezmakas transferu, bet taka mums iedevu dargaka tipa klubu, shiis akcijas mums atkrita, ari biju diezgan sahutusi, bet aizbraucot tur, liekas ka tas viss ir sikums!

E Els 13.10.2009

Jā, paldies, tātad tā ir tā saucamā Timeshare klubu reklāmas programma. Parastā prakse tomēr ir tāda, ka klusajā sezonā uz šiem klubiem tiek ielūgti pāri uz BEZMAKSAS nedēļu/divām. Klubs apmaksā uzturēšanos apartamentos (apzīmējums "apartaments" nozīmē vien tikai to, ka numurā ir pilnībā aprīkota virtuve), apmaksā transfēru no/uz lidostu. Pārējie izdevumi ir uz klienta rēķina. Izmantojot šo BEZMAKSAS piedāvājumu, klients spiests teju veselu dienu un vēl šad tad pieciest tirgoņu uzmācību - bet tā tas ir paredzēts līgumā. Kā garantija tam, ka klients pildīs šo apņemšanos iet uz prezentācijām utt., klientam, ierodoties viesnīcā, jāiemaksā drošības nauda - parasti 500 eiro. Kad klients izpilda savas saistības, kā arī ja viesnīcai nav pretenziju par bojātu inventāru utt., drošības nauda tiek ATMAKSĀTA atpakaļ. Anketas, lai pieteiktos uz šādu programmu minētajos 4 klubos - Callao Garden, El Beril, Altamira un Regency Country, bez maksas pieejamas internetā, arī Regency Club lapā tāda pieteikšanās forma ir atrodama. Un tagad matemātisks vingrinājums - kur paliek naudiņa, kas tiek samaksāta KP? :))

Saldajā sludinājums no TradeTuber lapas:

To whoever it may concern
We are a marketing company based in Latvia, Riga. We are looking for gift boxes with a pair of watches one for men one for woman. We need aproximatelly 1000 pieces per month. Can you provide me with some informations or quotes.

with regards
Giannis Typoas
general manager

I Ilona 27.10.2009

Bēdīgs kantoris. Piezvanīja manam draugam un, teicot ka viņš kaut ko vinnējis, pievilināja aiziet uz t. s. prezentāciju. Paterējām vienkārši laiku, jo pēc pāris minūtēm izrādās, ka mūsu vecums nav atbilstošs viņu piedāvājumiem (laikam tāpēc ka mēs esam pieredzējušie ceļotāji un zinam patiesas cenas). Kā to nevarēja uzreiz pa tālruni izskaidrot, lai neskatīties muļķīģi kā aita uz žogu??? Ienācot viņu prezentācijas zālē domāju ka tas ir kaut kas līdzīgs Herbalaifam, bet runājot ar "personīgo konsultantu" sapratu ka visas tas meitenes ir iemācīti muldēt "kā draugi" (kaut "mūsu Kristiāna" nemaka bez "aaa" un "eeee" skaidro domu izteikt) un ar mūziku - paņemiens kā jaunpaudžu "kalpojumos".
Lasitāji - esiet uzmanīgi it īpaši šajos grūtajos laikos - ir simts tādu krāpinieku, kuri grib pēdējo naudu izvilināt.

V v 02.11.2009

Ka tur ir ar tam izlozem, vai tiesam vini atlauj izlozet visu ko pa telefonu piedava. Vai ari tas ir sviests? Sopbrid apsveru iespeju aiziet un kautko izlozet no visa solita!

J Jānis 04.11.2009

Mani arī intervēja nejauša zvana laikā, pēc tam aicināja uz izlozi, uz kuru netiku. Neviena vārda par prezentāciju. Bet nu principā uzticamību neiedvesa saldā balstiņa. Kad izteicu savas bažas, mani centās pārliecināt, ka viss ir kārtībā, lai tik nākam. Tikai neļāva nākt vienam, obligāti kopā ar sievu. Aizdomīgas prasības, lai neteiktu vairāk. Pasākums Radissonā. Cilvēki, uzmanities no kārtējā lohotrona!

Y y 04.11.2009

Juri turi zirgam kuli

V Vanders 05.11.2009

Klau, Iveta (ja vēl te ieskaties). Bet šīs Tavas bildes pēc stila ir līdzīgas tām, kuras var apskatīt keypromotions.net lapā. Un, ja tās ir no personīgā arhīva, kādēļ tajās nav neviena cilvēka? Piemēram, kaut vai pie baseina. Kaut ko Tu te tomēr fantazē, man šķiet...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes