www.sudzibas.lv mansiphone.lv naudas izkrāpšana

mansiphone.lv - naudas izkrāpšana

Sveiki!!
http://mansiphone.lv/?9
Šī adrese ir nevis kāda veida loterija, bet apkrāpšana!
It kā izpildot tekstu jāievada telefona numurs un parole, bet beigās par to visu noņem palielu naudas summu...
Apmēram 2Ls.. Lai gan par naudas summu nekad nebija minēts!
Un šaubos vai būs kāda veida izloze, visticamāk, ka tā ir apkrāpšana..
Nāk dažādi sms un šo it kā pakalpojumu(lai gan bija minēts izloze) ir iespējams atteikt tikai pēc 2nedēļām...
Naudu nav iespējams atgriezt atpakaļ, bet negribētu, lai citi uzķertos uz šo vilinošo reklāmu!!!

A

Komentāri (6)

K Kristya. 02.11.2009

Es pati esmu redzējusi šo konkursu, un tur skaidri rakstīts apakšā:
Paralēli viktorīnai pakalpojums sevī ietver ielādējamu mobilās izklaides saturu, piemēram, zvana toņus (parastos, polifoniskos un citus), spēles, zīmējumus, fona attēlus, ekrānsaudzētājus, ziņas un citu informāciju, izmantojot tiešsaistes, SMS un WAP pakalpojumus noteiktām saderīgām mobilajām ierīcēm. Esot aktīvam abonentam Tev būs iespēja veikt 20 mobilās izklaides ielādes nedēļā. Sūtot SMS uz numuru 1879 vai tīmekļa vietnē ievadot PAROLI, kas saņemta no numura 1879, Tu pievienojies "Mansiphone.lv" abonēšanas pakalpojumam un apliecini, ka esi izlasījis un izpratis Noteikumus un nosacījumus un piekrīti tos ievērot. Tavs pakalpojumu plāns tiks pagarināts katru nedēļu, kamēr tu no tā neatteiksies.

UN APAKŠĀ IR ARĪ IZLOZES NOTEIKUMI.

H [email protected] 02.11.2009

Labdien,

ar visiem jautājumiem lūdzu sazinieties ar palīdzības dienestu [slēpt]@mansiphone.lv vai 67502779, un visas neskaidrās situācijas tiks atrisinātas. Neaizmirstiet norādīt telefona numuru, no kura tika pasūtīts pakalpojums.

Ar cieņu,

mansiphone.lv

I Ika 05.11.2009

UZMANIETIES!
3. punktā rakstīts, ka bērnam ir jāsaņem vecāka atļauja un savukārt BUJ mansiphone neuzņemas atbildību par bērnu abonementiem, kā tiek kontrolēts šis vecāku atļaušanas un neatļaušanas gadījums?
Kur tiek norādīts, ka maksas pakalpojums ir minimāli 1 nedēļa par Ls 3, 00? Vai nav jānorāda, ka piedalīšanās izlozē maksā Ls 3, 00. Neviernā no punktiem neatradām, ka minimālā maksa par pakalpojumus ir Ls 3, 00.
Protams, esmu ļoti pārsteigta par tik zemisku krāpšanu, tai skaitā - bērnu un varbūt saņemamies un censamies ar Bez Tabu starpniecību brīdinājumu iedzīvotājus!

P Pilsoniskaatbildiba 01.12.2009

Ar šo krāpniecību nodarbojas Mārtiņš Grandāns un Co, kas ietver arī draugiem.lv administrāciju. turklāt šī akcija sākusi pārādīties arī citās web lapās, piemēram, tvnet.lv, vienīgi pie informācijas Grandāns un Co ir mazliet saraustījušies, tāpec "loterijas, ptu, appi..anas" organizētājs ir nevis SIA T2R, bet gan jau Kiprā reģistrēts uzņēmums.

S sandra 02.02.2010

Šo pakalpojumu veicu kautkad pagājušā gada vasarā, sūtot kautkādu bildīti, bet acīmredzot pārsteidzos nepajokam, jo 'šis ir pakalpojums bezmazvai visam mūžam.Tad to veiksmīgi aptuŗeju un likās viss.Bet paša vecgada dienas vakarā kling klang tnāk īssziņa par veiksmīgu piedalī'šanos viktorīnā, protams par to atskaitot 1.9 no kredīta.Zvanīju, rājos, ar kādām tiesībām, bez manas piekrišanas, bet mani veiksmīgi atšuva, sakot ka mani dati bezmazvai tagad pieejami līdz mūža galām, ja reiz kādreiz esmu ko pasūtījusi.Krāpniecība un netikai!Vienīgais risinājums, kā arī daži mani paziņas darījuši mainīt nummuru, bet ko darīt tad kad to negribas mainīt.Atliek cerēt, ka liks kādu pusgadu mierā, ja nē tiešam jāgriežas pie Tautas balss

T truth 09.02.2010

Jālasa noteikumi jau ir. Bet tik un tā- šī paliek KRĀPNIECĪBA!!!. Tikpat veikli vienā dienā ar maziem burtiem jūsu tramvajā var uzrakstīt, ka šodien no Jūsu e-talona noskaitīs summu par 10 braucieniem! Un Jūs gribat teikt, ka būsiet kaut kur ar maziem burtiem rakstītu to pamanījis?! Neticu! Būsiet apkrāpts, kā i-phone gadījumā, bet Jūs redz būsiet vainīgs, ka neizlasījāt! Šajā gadījumā jau nav runa par juridisko pusi - bija rakstīts vai nebija... runa ir par UZTICĒŠANOS tam portālam, kurā šī krāpniecība ir izvietota. Ja es uzticos, ka piemēram, konkrētā portālā mani neviens nečakarē, bet ja ņem naudu no manis, tad skaidri un nepārprotami pirms tam brīdina tad es nemaz neiedomājos kaut kur kaut ko meklēt, jo es uzticos šim portālam. Tas tāpat kā veikalā: ir veikali, kutr tu aizvērtām acīm vari ņemt preci, neuztraucoties par lietosāsnas termiņu, bet it veikali, kur ļoti jāuzmanās. Tāpēc runa ir par UZTICĒŠANOS pakalpojuma sniedzējam, un portāliem, kas izvieto šādus blēžus, zūd UZTICĒŠANĀS un protam arī klienti, auditorija!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes