Kuldīgas autoosta

Mobile - A SIA
Adrese: Adatu iela 9,
Kuldīga
Kuldīgas nov.
Latvia - LV-3301
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 63322061
Informācija: Juridiskā adrese
Kuldīgas nov., Kuldīga,
Kaļķu iela 18, LV-3301
Kategorija: Auto / Transports  •  Sabiedriskais transports

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kuldīgas autoosta - Sūdzības un atsauksmes

Kuldīgas autoostā - Autobuss ar izbraukšanas laiku 13.06 13:40

Autobuss ar izbraukšanas laiku 13.06 13:40 Nav skaidrs kādēļ autobusa šoferim šķiet normāli aizbraukt vismaz 5 minūtes pirms norādītā laika. Kaut arī sarakstā internetā norādīts laiks, kas atšķiras par 5 minūtēm, ierados pirms autoostā precizētā laika. Paldies par sabojātu, iestrēgušu dienu ar smagām paunām. Pulkstenī tomēr vajadzētu skatīties, nevis braukt prom pēc principa "visi, kam bija jābūt, jau iekāpuši". Novēlu piedzīvot tieši to pašu.

Kuldīgas autoostā - Neprecizitāte

Neprecizitāte Starppilsētu autobuss Kuldīga - Liepāja, kam pēc saraksta jāatiet no Kuldīgas autoostas plkst. 15.05, nekad neatiet pēc norādītā laika. Šajā laikā autobuss vēl nav pat ieradies autoostā un atiet tikai ātrākais plkst. 15.20. Lūdzu, nomainiet laikus grafikā vai ievērojiet rakstītos, jo pasažieri paļaujas uz tiem, taču galapunktā ierodas pus stundu vēlāk kā norādīts. Ps. Šis nav viens gadījums, ar konkrēto autobusu šāda situācija notiek katru dienu.

Kuldīgas autoostā - 2. min pirms kāpšanas autoostā nepārdod biļeti

2. min  pirms kāpšanas autoostā nepārdod biļeti Labdien! Es vēlos sūdzēties par Kuldīgas autoostas kasieri kura nepārdeva biļeti 2017.gada 13.februārī. Man bija nauda uz kartes un pulkstenis bija 6.08 kad ierados autoostā nevarēju nopirkt biļeti. Paspēt līdz bankomātam nevarēja, bet nesaprotu kāpēc nevarēju un ar karti nopirkt biļeti ja vēl nebija 6.10

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes