www.sudzibas.lv Betway.lv lietotāju maldināšana

Betway.lv - lietotāju maldināšana

Betway.lv ir interneta totalizators, kurš savā mājas lapā ievieto maldinošu (sagrozītu) informāciju tādā veidā krāpjot tos likmju izdarītājus "LIVE" režīmā.

A

Komentāri (19)

P papa 14.05.2009

Varbūt minēsi kādu konkrētu piemēru? :)

P Peksnis 02.02.2010

Betwey.lv rulē

J janis 16.02.2010

Kuram tur vajag piemerus???
es tev varu uzskaitit neskaitamus piemerus, kur maniem draugiem un pazinam ir bloketi konti ar naudu, kad tie uzvar un pieprasa izmaksu.
Bet man klusa aizdoma, ka Tu PAPA esi valdis, vai jevgenijs vai maris, vai andzaans, vareji nelikt savu trulo jautajumu, Tu to pats skaidri zini atbildi ;)

V Vladislavs 16.02.2010

Es arī droši varu apgalvot, ka betway nobloķēja manu kontu, kad mana likme uzvarēja un es gribēju izņemt naudu. Galvenais pat nepaskaidroja ticamu iemeslu. Sāku interesēties sīkāk par betway, un izrādās, ka viņi ne tikai Latvijā, bet arī citur, it sevišķi ausrumeiropas valstīs pastāvīgi apkrāpj klientus. Viņiem neko nevar policija izdarīt, jo viņi juridiski neatrodas Eiropas Savienībā un līdz ar to neattiecas visi likumi. Izrādās, ka neesmu vienīgais, tādu Latvijā ir simtiem apkrāpto, par citām valstīm nemaz nerunājot.

G gatis 17.02.2010

tas toc ira ta, man pasam noblokeja kontu un sledza kad gribeju iznemt vinnestu lauka, un neko nepaskaidroja ... vini ir krapnieki!!!

T toms 17.02.2010

Betway ir krapnieku kantoris kuram vispar butu jaaizliedz sadas darbibas ko vini veic nelikmigi bloke konktus atnes vinestus utt.. nevienem nekad neieteiktu saistities ar viniem..

ž žurkaKornēlija 18.02.2010

Redz kā, tagad zināšu, ka tur labāk pokeri nespēlēt, negribu savu naudiņu atdot krāpniekiem...Spēlēju pokerstarā un nekad nav problēmu bijis nekādā jautājumā, iesaku visiem!!!Pokeris rullēēē!!!

T Tarmizi 20.02.2010

Kāda starpība, kur spēlēt pokeru ?!? Tu spēlē pret citu spēlētāju, nevis pret kantori.. Jebkurš kantoris iekasē tikai savu komisijas maksu no pokera partijām. Kornēlijai žurkai neiesaku spēlēt vispār pokeru (uz naudu).. Sākumā iemācies spēlēt (beznaudas galdos) un izproti spēles noteikumus utt., un tikai tad raujies uz kādu no katoriem zaudēt vai vinnēt naudu.

ž žurkaKornēlija 20.02.2010

He, he, he...nu jau sabrauci auzās ar saviem padomiem, dārgo Tarmizi, es spēlēju pokeru jau labi sen, spēles noteikumus zinu un uz spēļu naudu man nav vajadzības spēlēt, tas etaps man jau sen ir garām:))))Es runāju par freeroliem, kad laimestus izsniedz nevis kāds konkrēts spēlētajs, bet tieši kantoris...

T Tarmizi 20.02.2010

Žurka, citēju ko Jūs rakstījāt: "...negribu savu naudiņu atdot krāpniekiem..", un tagad Jūs sakāt, ka runa ir par freeroliem jeb bezmaksas turnīriem. Freerolos Jūs neieguldāt savu naudu... Precizējiet, par ko tad īsti bija Jūsu komentārs!

A arviic 23.02.2010

Naw ko dariit un naw kur naudu likt? Naac uz BETWAY uzliec pa Madridi, Arsenaal, Dināmo, vienalga kaads buus rezultaats, buusi zaudeetaajs:)

S SiemenZc 27.01.2011

Nav tāda betway.lv :(

Kāds ir atsauksmes par betway.com? :)

P.S.
Tarmizi, iesaku rūpīgāk lasīt! :D

Z zmeja 18.04.2011

noteikumi uztaisīti tā, lai tos nevarētu saprast. kameer astronomisku summu neapgroziisi kontaa tikmeer naudu nedabuusi.

č Čoms 18.04.2011

Nožēlojami, ar azartspēļu atkarību slimi ļautiņi.

н Нил Ушаков 18.04.2011

Sveiks, Čom!

č Čoms 18.04.2011

Sveiks!Prieks tevi atkal sastapt!Ko dara tavi nedraugi?

н Нил Ушаков 18.04.2011

Guļ jau.

č Čoms 18.04.2011

Stipri šaubos, domāju, ka manējie arī drīz sāks līst laukā no visām šķirbām, kā tarakāni.

R ruda 22.06.2012

Mani apkrāpa, neizmaksāja 250GBP

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes