BBS Autocentrs - krāpnieki

Ja galīgi nau kur likt naudu un nav žēl autiņu tad varat dzīt uz bbs autoservisu, tikai detaļas būtu prātīgi meklēt pašiem jo nereti sanāk ka viņu detaļas maksā dārgāk, kā grosā kā arī ne vienmēr tās ir jaunas. ieteiktu arī pirms remonta izmērīt riepām protektora dziļumu, jo dīvainā kārtā pēc remonta viņas parasti ir ļoti nodilušas. Galvanais pirms naudas došanas un remontkartes parakstīšanas pārbaudiet mašīnu jo pēc tam... ) UN nemēģiniet kaulēties par remonta cenām tā nau tā vieta . ...

Komentāri (16)

R rrrrr 21.04.2010

Nu, nu cik tad ilgi TEv tā mašīna bija servisā? Trīs mēnešus, ka protektoru var nobraukt????
NEko sliktu nevaru teikt par šo servisu.
Cenas - iepriekš izmaksas tiek saskaņotas. Nepatīk - dodies citur.

M Michuks 19.05.2010

Iepriekšais komentārs izskatās, ka ir no viņu pārstāviem un ir viltots.

Ar BBS Autocentru ir loti slikta pieredze. Viņi tiešām strāda negodīgi un ļoti nekompetenti. Mašīna bija remontā pie viņiem un pēc apēram 2-3 mēnešiem to ko viņi salaboja atkal sabojajas. Braucu pie viņiem, protams, ka viņi neko nezin un ne par ko neatbild. Citā servisā man paradīja un paskaidrojā, ka viss bija uztaisīts nepareizi. Ar viņiem sadarboties tas ir tas pats ka mest naudu.

L Liene 11.06.2010

Arī man ir ļoti negatīva pieredze ar šo servisu. Melo acīs skatīdamies un piesauc kvalitāti, ka viņi taisa visu super duper, bet gala rezultātā termiņus kavē un kvalitāte arī pieklibo. Tad, kad sāk aizrādīt jūs paliekat vainīgi...
Neiesaku nevienam ar viņiem sadarboties!

M Mārcis 08.07.2010

Informācija, ko ievietojis Renārs Zaļkalns nav patiesa, jo šis pilsonis nekad nav bijis servisa klients, bet gan īsu brīdi darbinieks(kas ir oficiāli pārbaudāms), kurš tika atlaists no darba par nekorektu un neētisku rīcību.Jo šādi laimes meklētāji klīst pa servisiem meklēdami patvērumu uzskatot sevi par autobūves inženieriem, bet kad viņi tiek atmaskoti viņiem visi parāda durvis.

Skarbi bet patiesība.Diemžēl.
Būšu korekts un minētā darboņa bildi nepievienošu.
Ar cieņu pārējiem lasītājiem
BBS Autocentrs
Mārcis Purviņš

A arnis 08.07.2010

Nezinu! Lasu šos pastāstus un domāju, cik no tā visa ir patiesība, cik netīra veļsas mazgāšana.Šis serviss apkalpo manu autoparku ne vairāk, ne mazāk 12 auto(apkopes, CSN bojātās firmas mašīnas) jau aptuveni trīs gadus .Tagad jautājums meklēt citu servisu, dēļ divām sūdžībām no
apmāram 500 000 +- kas pārvietojas pa Rīgu ik dienu, nu labi dēļ lielķibeles valstī mazāk.
Vienmēr jau būs kāds neapmierinātais kungs kurš pēc definīcijsas ir kapeiku drāzējs vai kāda dāma kurai īstenībā vīrieša trūkums organismā(NEKĀ PERSONĪGA).Cik mēs pašī esam godīgi un patiesi ikdienā.?!?!
Vai patīk darbs vai nē, ja ir kļūdas vai tiek novērstas tas ir galvenais, jo neviens mēs neesam bez utīm.Jautājums cik kats esam paties mirklī kad pubiskā telpā kādu vai kāda darbu noniecinam.

Un JA arī Jums tā ir gadījies, kā jūs rakstiet, piedodiet tiem puišiem ja varat un dodieties tālāk.

Kaut kā tā.:))
Arnis Bērzs

U ukte 27.01.2011

Patiesībā, Mārci, neskrūvē tie Tavi džeki tos auto sevišķi labi.Tas jau nebūtu nekas, jo visi klūdās un mainās darbinieki, u.t.t., bet, diemžēļ, par savām klūdām servis nekad nemaksā.Esmu šajā servisā taisijis auto par kādiem daudziem(varbūt 4000)latiem, bet kad viņu dēl kaut kas noplīst, tad jātiek pašam galā, jo viņi par velti savas kļūdas nelabos, paeizāksakot-neatzīs.Tik vien ir, ka Mārcis, pieņemot klientus, laipni parunā.Droši vien 10 ballu sistēmā liktu sim servisam 7 vai 8.

S ss 28.04.2011

Man nekādas problēmas nav bijušas ar šo servisu. Kas jātaisa, sataisa. Nekādas kļūdas no viņu puses pagaidām neesmu konstatējis. Cenas kā cenas Rīgā.

M MIG-1 20.01.2015

BBS Autocentrs
Mārcis Purviņš

Drausmas... sabojāja detaļas ko atstāju... neprata izdarīt darbus ko uzņēmās... un vel detaļas nozaga... strādnieki un viss servisss netīrs kā pie bomžiem...NEKAD nevediet tur remontēt auto...!

J Janis Z 30.11.2015

Dabūju vest auto trīs reizes atpakaļ, pēc remonta. Katru reizi ar pirkstu bija jārāda kas jādara. Visu laiku cenšas izlocīties. Tas ka gadījumā ja būs kādas pretenzijas no jūsu puses, dabūsiet dzirdēt savā virzienā ka esat kapeikp*sējs, tas ir ar 100% garantiju, pat ja jums būs taisnība. Šeit agrāk bija atsauksmes par rupjo izturēšanos no servisa vadītāja puses, bet ir pazudušas.
Obligāti pārbaudiet auto pirms parakstat darbu lapu, mēģinās jūs visādos veidos pierunāt to izdarīt atrāk. Pilnīgi visu arī to kas nebija jāremontēt, jo var izrādīties ka jau nestrādā kaut kas cits.

M MIG-1 22.12.2015

Vadītājs Mārcis ir urla ...tas tiešām ... staigā melnā ādas jakā ... ar maziņu zelta ķēdīti kaklā ... :-D un bravūrīgi sola visiem pa muti... :-D :-D :-D
tā tas ir ja sievas brālis strādā valdībā... laikam piesedz ... :-D ģimenes biznesu ... :-D :-D :-D

bet es zinu ka vienreiz nepareizam klientam viņš trāpījās un mēģināja patādīt cik liela zvaigzne viņš ir ... atstātai mašīnai pie viņa servisā nozaga detaļas ...vel klientam draudēja zobus izsist un mašīnu neatdot ... bet ...pēc tam strādnieki vilka aiz rociņām no peļķes Mārcīti laukā ... :-D :-D :-D ar visu melno ādas jaciņu un zelta ķēdītēm ... :-D :-D :-D

A A25 01.09.2018

Вроде хороший автосервис, два раза сдавала машину, починили что просила, цену на ремонт и замену запчасти, о поломке которой не знала (т.к. думала, что покосившийся руль связана с другой проблемой), согласовали. Цены нормальные, не завышены. В отношении предвзятости не было. Буду обращаться ещё.

J Juris M 12.10.2018

Remontēju savus auto tur jau daudzus gadus. Protams, visiem gadās kļūdas. Protams, čaļi kādreiz aizmirst kādu sīkumu sataisīt, nezinu, logu slotiņu vai lampiņu nomainīt. Bet kopumā viss ir korekti, detaļas sameklē par godīgām cenām, saremontē saprātīgā laikā un galvenais, saprot, kas autiņam zem vāka. Ir bijuši grūtāki remonti, amerikāņu autobūves brīnumiem bija bēdas ar galvu un dzesi. Vīri atrada citu dzinēju, noskrūvēja kas skrūvējams, salika iekšā visu, kas liekams, un varēju braukt tālāk. Nezinu, kurš tur ir apčakarēts. Man arī attieksme pilnībā apmierina.

Juris

G Gatis 25.08.2019

BBS Autoserviss. Nonācu šajā servisā caur 'Baltijas apdrošināšanas nams'.
7 dienas mainīja sasistu bamperu, solīja ka darbu paveiks ne vēlāk kā 4 dienās un labi zināja ka auto ir nepieciešams salabot pēc iespējas ātrāk. Kopā paliku bez auto uz 9 dienām un radīja pietiekoši lielas neērtības un zaudējumus. Lai tikai paņemtu auto uz remontu pagāja precīzi mēnesis lai gan apdrošināšana bija apstiprinājusi bojājumus un kompensāciju pirmajās 3 dienās pēc negadījuma. Turklāt būtu gaidījis nezinu cik vēl ilgi, ja nebūtu pats sācis zvanīties un uzbāzties. Komunikācija notika ar Mārci Purviņu un attieksme bija ļoti neprofesionāla, katru reizi, kad solīja atzvanīt lai noskaidrotu situāciju tā arī neatzvanija un bija jāzvana pašam atkal jau nākošajā dienā vai pēc vairākām dienām tā arī nesagaidījis nekādas ziņas. Noteikti neiesaku.

A apokalipsis_12 30.01.2020

BBS Autoserviss ставят на машины дешевые китайские аналоги - деньги возьмут как за оригинал! Когда придет время обращаться по гарантии - Вас просто пошлют Лесом! Будьте готовы!

Уже несколько раз обращался по ОЦТА/КАСКО - молодцы, приятно делают и достойно.

Дима на желтой мазде

0 0Klients0 11.11.2021

Viss sliktākā vieta kur var vest savu auto par KASKO, vispirms pašam jānovērš problēma un tad pie viņiem vest remontēt. Attieksme slikta.
Atvedu mašīnu uz defekta fiksēšanu un pierakstīšanu, pats "speciālists" nebija uz vietas,bet aizsūta melnstrādnieku ,lai piefiksē defektus.
Sliktākā vieta kas vien var būt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes