Autoskola Impērija - instruktori

Vienkārši viens ieteikums - neejiet uz šo autoskolu.Autoskolai galvenais ir pēc iespējas vairāk naudu iekasēt.Mans stasts ir tāds - Izgaju kursus, sākās braukšanas. līdz tam viss ok. Pec 12 braukšanām man paziņoja to ka instruktors ir aizgājis prom un būs cits instruktors. Ok, labi visādi gadās. Bet jau pēc pirmas braukšanas ar jauno instruktoru apstipronājās viss ko biju dzirdējusi par šo autoskolu. Man pateica ka viss ko macījis iepriekšējais instruktors ir vnk galīgi nepareizi un ka praktiski viss ir jāsāk no 0. Jaunajam instruktoram bija pilnīgi vienalga vai es palaizu gājēju, vai es ievēroju trajektorijas nogriežoties.. Tam pilnigi netika pieversta jebkada uzmaniba. Kaut gan tas nekas ka bez sim lietam es csdd brauksanas eksamenu vnk nenoliksu. [slēpt]@ brauksana ilgst 1.5h no ta es nobraucu labi ja 50min. (10min no sii laika instruktors nostaveja benzintankaa jo vinjam vajadzeja piipauzi lai uzpipetu un brauksanu beidzam pusstundu atrak jo vinjam neesot laika un ir kaut kur jabut, tas nekas ka man par to ir jamaksaa)Vareetu rakstit vel daudz un dikti, bet nu.. katraa zinjaa autoskolas princips ir taads - ik pec paris menesiem maina istruktorus un jaunais instruktors saka ka vecais nav iemacijis pilnigi neko un tev viss ir jasak no nulles. un atkal no jauna jaaizmet nauda.Kā arii neesmu vieniiga kurai ir sads bedigs stasts..Pirmajaa bridi autoskola ar savu leto piedavajumu loti pievilina, bet beigaas jus jebkura gadijumaa busiet zaudetaji un parmaksasiet divreiz.Skopais maksaa divreiz.

Komentāri (2)

A Aija X 16.06.2016

Nevienam neiesaku mācīties autoskolā Impērija.Ja vēlies dabūt tiesības, tad šī autoskola nav priekš tevis.

V Vasja 2016 24.10.2016

Sievietes kurās māca teoriju pilnās ****** kliedz uz klientiem dod risināt biļetes nepareizi viņus labo, kad sāc jautāt uz izteikt savu viedokli mierīgā valodā viņas sāk uzreiz kliegt,kā tādi cilvēki vispār var kaukto mācīt?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes