Arvik juridiska firma - Banditi

uzmanieties no siem banditiem, si juridiska firma nodarbojas ar paradu piedzinu. karoc paliku parada vienai transporta firmai, ieradas sie banditi un draudeja, purni no devindesmitajiem, izbijusie cietumnieki. labi, paradu tad es atdevu, bet iesaku uzmanities. brauc uz majam, nezin kur dabuja manu adresi.

A

Komentāri (26)

T [email protected] 13.12.2012

Nav ko briiniities, shie tieshaam ir no devinjdesmitajiem. Valeerija Ahmetova brigaades paliekas plus jaunas asinis. Cik atceros ahmetovieshu izspieshanas metodes bija patieshaam iespaidiigas: sadurtas riepas, nodedzinaatas maajas, mashiinas, pazudushi cilveeki. Domaaju, ka tagad lielaakaa dalja bandas ir briiviibaa, legalizeejushi biznesu, peec nosaukuma jau redzams - Arvik SIA. Domaaju, ka pieredze viiriem ir uzkraata, likumi chokaa izstudeeti. Lai veicaas puishiem jaunajos laikos!

K kivra 15.04.2013

TUR IR TADS PURNS (PALIELS) KA JANIS JURMALNIEKS, STADAS KA ARVIK KONSULTANTS. VINA BILDES VAR ATRAST AR GOOGLE PALIDZIBU.

A actoj 31.01.2014

Да, методы у этой конторы конечно не самые приятные. Да, почти бандитские. Но для многих предпринимателей, которых недобросовестные клиенты пытаются кинуть на деньги, единственный выход пользоваться услугами таких сомнительных компаний по выбиванию долгов.

У нас в стране вобще стало модно вести бизнес по определённой "беспроигрышной" схеме, особенно у транспортников - открывают ООО, снимают помещение под офис, берут транспорт в аренду, через год берут ещё в лизинг, ещё год-полтора пытаются крутиться, так как долги растут и растут, перестают выходить на контакт с кредиторами, а ещё черех полгода в лурсофте обнаруживается процесс неплатёжеспособности на эту фирму, либо в владелец меняется как какого-нибудь Васю Пупкина с пропиской в селе Кукуево, Зажопинской области, Российской федерации. Итог: владелец такой чудо-компании 2-3 года живёт на обороте от потенциально убыточной фирмы, а может даже за счёт невыплаченных поставщикам долгов и на Ландкрузер успевает накопить (который конечно же будет оформлен на жену/маму/папу/бабушку/дедушку), затем фирма с громадными долгами оперативно топится, и тут же открывается другая, ну и по накатанной - офис, аренда, лизинг с поручительством Пети из Кукуево... и т.д., замкнутый круг.

А обманутые кредиторы тем временем тратят своё время и деньги на юристов, суды, судебных исполнителей и т.д., тщетно пытаясь вернуть свои вложения. Но, к сожалению, в таких схемах с неплатёжеспособной компании взять нечего, так как изначально на неё ничего и записано не было, всё в аренду, лизинг, а Васю из Кукуево и подавно не найти, А если и найти, то что с него взять?

Так это всё к чему...
Автор этой жалобы может конечно и не аферист, но раз его кредитор воспользовался услугами компании по возврату долгов, значит автор либо слишком долго "кормил завтраками", либо вобще избегал контакта и не отвечал на звонки, что часто бывает. Собственно, не нужно тут ныть про то, какие там плохие бандиты, если не выполняешь свои долговые обязательства.

К сожалению, для возврата долгов заокн в нашей стране часто бессилен и попытки воспользоваться этим законом тоэе стоят немалых денег. Поэтому один из немногих реально действенных способов - это обращаться за помощью к таким конторам, у которых свои методы, пускай и жёсткие.
Повторюсь, к сожалению, мы в стране, которая не может обеспечить должной действенной законодательной защиты. Увы.

K kivra 14.04.2014

actoj, ты походу в арвике поэтомписателем подрабатываешь? :)

G gints007 18.10.2014

Bija pie manīm arī džeki, nu neko parunājām aizbrauca, atbarauca velreiz nujau sāka draudēt, uzvilkos labi ka pa rokai bija montene, 4dzeki bija, kā jau dzīvē ar 2tiku galā uzreiz, parējie 2 aizmuka un nenāca aizstāvēt savējos, un no tās reizes klusums.Nevajaga baidīties nav jau 90, vienkāršī uz izbīli grib paņemt 4purni lai iespaidīgāk ir, bet mani tas nekrata, un tāpēc sadevu viņiem lai nelien. Sveiciens Arvik komandai no Ginta.

S sentoag 07.01.2015

SIA ARVIK kantorī nestrādā neviens sertificēts jurists, metodes ir primitīvas un bez jebkādas smalkjūtības,
neiesaku ielaisties uzreiz ziņot policijai,

M marians 11.06.2020

Vajag but godigiem un maksat to kas jamaksa un nebus problemas .sadi puisi kaa arvik ir daudziem godigiem cilvekiem labu darijusi,ta ka esat godigi un nebus problemu

A aci pret aci 07.01.2015

Ja vini atbrauks vel vienu reizi, tad es ari izmantosu vinu metodes -Aci pret aci, zobs pret zobu ! Un viniem vel vajadzetu VID uzsutit virsu jo apskatot vinu majas lapu un vina apgrozijumu un darbinieku skaitu tur jau ir pamats auditam jo nodoklus vini nemaksa, bet domaju VID zvanit lai pakrata so kaktu juridisko kantori!!!

B bonovox 12.01.2015

Нужно всем сразу писать в полицию, желательно найти настоящих полицейских, которые работали на Стабу и действительно боролись с оргпреступностью.А то Виктор Артемон хвастается, что у него родственики работают в полиции и поэтому их конторе все сойдет с рук.Вот и посмотрим

K kuplaste 07.09.2018

dolgi nado atdavatj, a ne žalovatsja

M marians 11.06.2020

paradsaistibas vajag kartot tad nebus problemu...Cilvekus nevajag uzmest...Es tikai atbalstu vinu darbibu,jo visi tie bezatbildigie cilveki savadal dzivo cepuri kuldami uzmetot kafu kas uzticas vai ari ir izpalidzejis

A Alcatraz 04.06.2015

Juristi Arvik kantorim ir, un vēl pie tam ļoti profesionāli, tāpēc iesaku pirms rakstiet savas neveiklās izdomas ievācat nedaudz kompetentas informācijas.
Bet to iepriekš sacerēto blēņu stāstītāju "varoni" Gintu 007 ielūdzu, lai šīs Rembo pasaciņās pastāsta Arvik kolektīvam acīs. Vismaz uzjautrinās čaļus. Savādāk te netā viņš tāds "parketa karalis", tikai dzīvē diemžēl šie muldoņas parasti kāpj virsū uz savu dzimumlocekli kad ir par savu teikto jāatbild. Uzraksti "varoni" Gint 007 savu telefonu vai arī savu adresi, lai varētu iedot Tev bonusā vēl vienu iespēju izklaidēties diviem ar monteni iesist tā, ka otri divi aizmuks. Tu laikam esi indiešu kinīšus pārskatījies, puis, bet nu fantazēt jau nav nevienam liegts. Un pēc Tavām gramatikas kļūdām spriežot Tev arī diez vai ir pamatskolas izglītība "varoni" Gint 007, jeb arī Tu esi garīgi atpalicis, tad Tev kā slimniekam tas ir piedodams.

M marians 11.06.2020

Piekrītu👌

R ri4y 04.06.2015

Alcatraz ir kaka

H Herberts_Cukurs 07.08.2015

Nepalieciet nevienam parādā un Jūs neviens neaiztiks. Likumdošana ir uzmetēju un zagļu pusē, tad kapēc es nevarētu uzmetējiem un zagļiem aizsūtīt bandītus? Ja civilizēti, tad civilizēti, ja ne, tad ne!!

H Herberts_Cukurs 07.08.2015

Nepalieciet nevienam parādā un Jūs neviens neaiztiks. Likumdošana ir uzmetēju un zagļu pusē, tad kapēc es nevarētu uzmetējiem un zagļiem aizsūtīt bandītus? Ja civilizēti, tad civilizēti, ja ne, tad ne!!

M marians 11.06.2020

Pilnigi manas domas...esat godigi un nebus problemu!

S smecernieks 17.09.2015

firmas Arvik stāsta episkās beigas :)

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/arzemju-uznemejus-nolaupijusi-paradu-piedzinas-uznemuma-konsultanti.d?id=46476017

Vismaz divi no vīriešiem, kas aizturēti par divu ārzemju uzņēmēju nolaupīšanu Rīgā, strādā parādu piedziņas uzņēmumā SIA "Arvik".
Divi no uzņēmuma konsultantiem - Jānis Jūrmalnieks un Mihails Višņevskis, kuru fotogrāfijas izvietotas interneta mājaslapā sadaļā "Mūsu komanda", ļoti atgādina divas personas no Valsts policijas izplatītajām fotogrāfijām, kurās redzami par nolaupīšanu aizturētie.

Iespējams, vienam no viņiem gan korporatīvo fotogrāfiju uzņemšanas dienā, gan aizturēšanas brīdī mugurā bijis viens un tas pats džemperis, liecina fotogrāfijas.

Kā liecina "Arvik" mājaslapā publicētā informācija, uzņēmums sola "infividuālu pieeju katram klientam", klientu "interešu efektīvu aizstāvēšanu ārpustiesās un citās situācijās", kā arī "aktīvu darbību piemērošanu".

Zvanot uz mājaslapā norādītajiem uzņēmuma vadības kontakttālruņiem, portālam "Delfi" neizdevās sazināties ar "Arvik" pārstāvjiem. Saskaņā ar "Lursoft" datu bāzē pieejamo informāciju vienīgais firmas īpašnieks ir Viktors Artamonovs.

Kā vēstīts, 11. septembrī Rīgā pie kādas viesnīcas vairāki vīrieši nolaupīja divus ārvalstu - Zviedrijas un Īrijas – uzņēmējus. Īsi pēc personu nolaupīšanas Valsts policija (VP) realizēja iespaidīgu aizturēšanas operāciju, kurā bija iesaistīti gan kriminālpolicijas darbinieki, gan specvienību kaujinieki.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka no aizturēto vīriešu pretlikumīgajām darbībām cietuši arī citi.

intel 17.09.2015

Viņi tagad ir nolaupijuši 2 arzemniekus.

"Pirmais konsultants pieiet lietám juridiski, otrais-fiziski, trešais-kriminàli"
http://www.arvik.lv/lv/mk/

M marians 11.06.2020

Ja nezini kapec nolaupija divus arzemniekus tad neraksti mulkibas...NEDRĪKST apkrāpt cilvēkus,par to ari saņem tādi ko ir pelnijusi...Arvik ir malači

G Genry 23.11.2015

Эта фирма помогла нам вернуть долг 50, 000€ от одного самнительного персанажа который 5-ть лет не возврошал долг но SIA ARVIK поспособствовала в этом вопросе за что и благодарны. С увожением Генри

D davis.berzinsh 31.08.2016

Limbažu pusē līdzīgas darbības izpilda Kaspars Zemītes un partneri. Viņa telefons: 27119944. ja kāds saskāries ar viņa darbībām, tad neklusējiet, bet ziņojiet policijai

K kuplaste 07.09.2018

atgrieziet pa daļām to naudu ko esiet parādā , nevis iesakiet kā cīnīties ar piedzinējiem

D davis.berzinsh 31.08.2016

Kaspars Zemītis ir pareizs vārds un uzvārds. ir jau daudz sūdzības. ziņojiet policijai: [slēpt]@vp.gov.lv

K Klients1337 24.09.2018

Bandītu kantoris, neiesaku saistīties.

U Uldis Fridenbergs 21.01.2019

paviasm vienkārši ja nevari atdod neaizņemies, ko čīksti ja esi parādnieks un pats esi krāpnieks?
pats esi bandīts esot parādā.
tizli jūs esat cilvēki - tizli.
ja jums būtu parādā jūs ar pa muti dotu ja 3mēnešus neatdod.
čīkstat ka nav 90. acīm redzot šim 21. gs arī nespējat dzīvot līdzi - parādnieku jūra. pat valsts parādā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes