arte studio - friziere

Sveicinātas.Dažas dienas atpakaļ apmeklēju jauku saloniņu " Arete studio ".Atmosvēra manpatika,tiešām jauka,visi ļoti laipni,fonā skan patīkama mūzika...Bet meistare,pie kuras biju diemžēl,nevienam neiesaku trāpīties pie jaunas tumšas meietenes vārds,ja nemaldos bij Una.Mani,jāsaka,ka viņas līmenes ir zems,ļoti,gan komunicēšanas jomā,gan frizirprasmē!Esmu ļoooti neapmierināta ar šis meistares paveikto.:( Diezgan bēdīgi,ir tas,ka priekšniecība nepievērš uzmanību,kā viņa ar mani komunicēja,kā ar sava vecuma tīni(piedodiet,nejūtos ar viņu kopā ganījusi cūkas,lai ar mani tā sarunātos svešs cilvēks) un mati ir šausmīgi,lai gan izstāstīju,ko vēlos,viņa tomēr man uzspieda savu,sakot,ka ir stiliste utt.,ka man tomēr vajag šādi,nevis citādi.Vārdu sakot izdarīja,tā,kā pati uzskatīja par vajadzīgu.Mans viedoklis nav vispār ņemts vērā.NEKAD NEIESAKU JUMS TRĀPĪTIES,PIE ŠĪS JAUNĀS UN NEPIEREDZĒJUŠĀS,UZPŪTIGĀS UN AR SEVI PĀRŅEMTĀS MEISTARES UNAS!
KO NEVARU TEIKT,PAR CITIEM MEISTARIEM,KAS STRĀDĀJA BLAKUS,GAN KOMUNICĒŠANAS JOMĀ,GAN KLIENTA VĒLMJU UZKLAUSĪŠANĀ.Noteikti apmeklēšu vēl šo salonu,jo tur ir jauka atmosfēra.Tikai noteikti pie cita meistariņa.

Komentāri (3)

E Evita Dūda 08.06.2012

Un tik daudz Jūs varējāt pateikt par šo meistaru no vienas tikšanās ar viņu?
Jāsaka godīgi, vai nu Jums ir nepārspējasmas spējas cilvēku atpazīšanā, vai arī nepārspējamas spējas pasaku rakstīšanā...
Esmu sajūsmā par šo meistaru un dadzi man piekritīs!
Mani sadusmo šāda bezkaunīga neslavas celšana. Ja reiz, tik drosmīgi, kādu varat apvainot, tad kādēļ ir jāslēpj savs vārds?
Novēlu Jums "Sievietedieviete" tomēr atrast kādu, ar ko kopā ganīt savas cūkas un atgādinu, ka skaists cilvēks paliek skaists cilvēks un to nekas nevar sabojāt.

Ausainītis 08.06.2012

Tīri foršas "razborkas "jums sanāca, vai ne?Tikai nesaprotu-kāpēc cūkas, bet ne govis vai zosis?

J Jūlija-1 16.04.2014

Man trāpījās Mārīte, taisīju frizūru izlaidumam. Dzirdēju pārmetumus, ka man esot pārak gari mati, ko lai es vēlos ar tādu garumu. Tas neesot piedienīgi. rezultāta man gandrīz izrāva matus ar tādu spēku rāva... Frizūra nevija lēta, garastāvoklis sabojats un frizūra izjuka 1 stundas laikā nepaguju pat ieiel izlaiduma zālē. Lūk tā!
Atmosfēra ie ļoti laba tam es piekrītu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes