Antra Kannel WESTAhttps://www.sudzibas.lv/antra-kannel-westa-m-sunu-audzetaja-pardeveja-c36038#firstcaps M - Suņu audzētāja/ pārdevēja

Sveicināti, Lūdzu nepērciet no šīs kundzes kucēnus. Pārdeva man suņuku, teica, ka neesot nekādu veselības problēmu. Suņuks esot mierīgs un nosvērts. Kad atvedu mājās suņuks bija pārāk mierīgs. Likās aizdomīgi. Aizvedu pie Bernarda uz klīniku. Suņukam ir dažādas, nopietnas veselības problēmas. Tagad tērējam lielu naudu suņa ārstēšanai. Kā man pastāstīja vēl kāda cita suņu audzētāja, Antras kundze suņus pērk vaislei, ja tos izbrāķē, tad uzreiz pārdod. Tā nu suņus ar defektiem varēsiet pie viņas iegādāties, jo labākos mēģinās paturēt sev un izmantot kā vaisles mašīnu. Īpaši esiet piesardzīgi, kā Kane Korso audzētāju. Viņas suņiem loti izteikta ir displāzija, nepareizs sakodiens, kurš laika gaitā tomēr neveido pareizo sakodienu. Nevarēsiet suņus sapārot, būs jāveic nopietnas, dārgas operacijas. Sākumā gan Jums pastāstīs, ka sunim defektu nav, vai ir nelieli, kuri neattiecās uz nopietnām problēmām! Esiet uzmanīgi ar šo audzētāju. Īpasi piesardzigi esiet uz icilas škirnes- dārgiem suņiem. Iedzivosieties nepatikšanās. Nopirksiet lētak, bet samaksasiet pie ārstiem dārgāk, krietni dārgāk! Viņai vispār vajadzētu atņemt suņu audzētājas vārdu.

L

Komentāri (1)

N Niiikka 30.05.2016

viss pareizi.un ss.lv vispar labak nepirkt sunus.tagad ir no Vulkano tevs kane korso kuceni pa 800 eiro, vini bus slimi/ tapec ka tevam bija no bernibas problemam/ tas klubs kas atrodas zaku iela ari ir divains.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes