Aleksandrs Potalujevs - Krāpnieks!!!!!

Šis cilvēks ir KRĀPNIEKS!!!! Mīļās sievietes lūdzu neticiet uz neviena viņa vārda!!!Viņš piedāvā darbu ofisā pa telefonu ir "aptaujas" veidā jāpiedāvā firmas Serviskom remonta pakalpojumus, šī saucamā firma ir kkāds pagrīdes kantoris kurš tiek visu laiku nezinkapēc firmas registrā pāregistrēts periodiski......Mēs trīs meitenes nostrādājām vairāk pa mēnesi un viņš vienk.pasaka algas nebūs.Šis cilvēks jūs izmantos laij jūs atrodat viņam klientus un pat par to jums nesamaksās.Ss.lv izlieks sludinājumus ar dažādiem laikiem ar dažādām adresēm, jo viņš ir tik daudz meitenes apkrāpis ka nu jau ir piesardzīgs savos lēticīgo upuru meklējumos.Mīļie cilvēki lūdzu pirms parakstat darba līgumu 100x pārlasiet vai prasat padomu kurš tajā visā saprot nekādā gadījumā ar šo Aleksandru Patalujevu pat nesarunājaties viņš tik saldi māk runāt!

S

Komentāri (5)

R Redrose17 16.05.2015

Esmu viena no tām kura cieta no viņa meliem kopā ar šīs tēmas iesācēju un vēl vienu kolēģi.

Atnākot uz interviju Aleksandrs P. jauki pateiks, ka par pirmo mēnesi algu saņemsiet 400 eiro un nākamo mēnesi 500 eiro ar papildmaksu par atrastajiem klientiem (noslēgtiem līgumiem ar šiem klientiem).
Neticiet, jo beigās viņš sāks grozīt spēles noteikumus sev par labu, algu pa mazām pamazinot, bet procentus par noslēgtajiem līgumiem palielinot.
Spiedīs uz sarunu ilgumu 4h un pat ja prasīsiet viņam, kas ir svarīgāks - Sarunāt tikšanos un visas pārējās lietišķās lietas ar klientu vai nozvanīt firmām/cilvēkiem un neko neizdarīt ? - viņa atbilde būs tikai telefonija.
Ja pat izvēlēsieties strādāt šajā krāpnieku kantorī, tad algu neredzēsiet kā savu degungalu, jo beigās izrādīsies, ka alga skaitās nevis par stundām ar noteiktu stundu likmi, bet no noslēgtajiem līgumiem t.i, ja būs viens noslēgts līgums, no peļņas ko viņš iegūs par noteikto darbu Jūs dabūsiet noteiktus procentus no šīs peļņas un tad JA VIŅŠ TO VĒLĒSIES.
Vēl pa virsu būs jābrauc pie klientiem un jārunā ar viņiem, jādara papīra darbi, kas nav jādara Jums u.c. papildus darbi, kas nav saistīt ar operatora/reklāmas konsultanta darbu.

Vienvārd sakot, brauks pa ausīm uz pilnu klapi pārprasot, vai Jūs esat šai firmai vispārīgi derīgi, lai gan būtu jāprasa viņam - vai viņa firma ir godīgu darbinieku cienīga un šis noteiktais cilvēks, kurš pārvalda šo firmu ir vispārīgi cienīgs pārvaldīt kādu firmu, pat nezinot kā to pareizi pārvaldīt un reklamēt.

Netērējiet savu laiku uz šo firmu un cilvēku - "Serviskom" / Aleksandrs Potalujevs

Labāk pameklējiet citas vakances, kur Jums šādi pa ausīm nebrauks.

Lai gan darbs šis man bija tikai otrais, tomēr visas tās padarīšanas ko viņš pasāka man likās diezgan savādas, bet nodomāju, ka varbūt viņš ir tāds cilvēks - savāds manai izprašanai.
Kā redzat es kļūdījos, bet pat ja atradāt šo sadaļu jau esot apkrāpti - ceru, ka nestrādājāt pārāk ilgi pie viņa.

un vēlreiz kā nobeigumu pateikšu

NETĒRĒJIET LAIKU FIRMAI "SERVISKOM" UN ALEKSANDRAM POTALUJEVAM, pat ja neesat darbinieks, bet potenciālais klients, kurš interesējas par šo firmu un cilvēku, atsakieties no jebkādiem līgumiem un pakalpojumiem no šī cilvēka un viņa firmas, tikai zaudēsiet visu.

I ilze.ozola 17.11.2016

Nostrādāju šajā uzņēmumā vairāk ka 4 gadus (tas bija kādu laiciņu atpakaļ), bijušas arī problēmas, daži sarežģījumi, ka jebkur citur, BET zinu sekojošo: 1. vadība vienmēr bija atbalstījusi manus panākumus, jo centos - biju attiecīgi novērtēta; 2. esmu ieguvusi neatkārtojamo pieredzi, ieskaitot Jūsu minēto disciplīnu. Īpaši neiedziļināšos, bet nākamiem darba devējiem vairāki jautājumi atkrīt automātiski, redzot manā CV - Serviskom un nostrādāto gadu skaitu. 3. Pats galvenais - nomainot vēl dažus darbus pēc Serviskom laikiem, esmu pakāpusies ļoti augstu, salīdzinoši ar sākumu. Serviskom - tā ir vienreizēja pieredze ar visiem saviem "+" un "-", kas parāda īsto darba/biznesa vīdi, kur Jūs gūstāt tik nepieciešamas iemaņas un pieredzi, turpinot karjeras gaitu.
Runājot par strādājošiem tur cilvēkiem - mēs visi zinām, kas cilvēki mēdz būt dažādi. Viens patīk, cits - nē, tas ir tikai subjektīvs viedoklis. Serviskomu vienmēr atceros ar lielāko prieku.
Mūsu direktors Aleksandrs - atbildīgs cilvēks, kas pilda savus pienākumu atbilstoši visiem noteikumiem, kas tiek prasīti no viņas, jā, viņa kādam var nepatikt, bet man liekas, kā negatīvas emocijas, tas ir katra cilvēka darīšana/nedarīšana. Un atceramies, kā vienmēr būs kāds neapmierinātais - neesam vienādi, vienādi audzināti, izglītoti, emocionāli stabili utt. Nosaucot te jebkādu citu uzņēmumu - arī atradīsies kāds neapmierinātais - tas fakts
Esmu priecīga, ka atceroties par Serviskomu, prātā nāk tikai tas labākais. Laikām esmu laimīga, ka man tik ļoti paveicas, kā arī man visu izmaksāja, pie tam laicīgi. Esmu izņēmums? Jums visiem arī novēlu tikai tas labākas emocijas, un Jums atbilstošo darba dēvēju, kas apmierinās visas Jūsu prasības.
Es palasīju intereses pēc Jūsu komentārus un izdarīju tikai vienu secinājumu: negatīvus komentārus raksta vai nu tie, kas nav tikuši ( a kādam ir patīkamas sajūtas, ja nepieņem darbā? - loģiski - nē), vai nu tie, kas nostrādā ļoti maz - neieguldot neko darba procesā, nesaprotot specifiku un kvalitātes aspektus, kā arī vārda "darbs" nozīmi ; pozītīvus - kas tiešam apjedz, ko dzīvē vēlās, saprot, kā to var sasniegt, tiecas pēc pieredzes.
Protams, katrs vēlas pēc iespējas mazāk darīt un pēc iespējas vairāk saņemt (naudas zīmes), bet tas nestrādā, vismaz šeit.
Tikai brīdināšu (pēc savas esošas pieredzes), pie esoša bezdarba līmeņa un pilnīgi neatbilstošo tām darba piedāvājumu, pavisam neliels darba devēju skaits sūtīs Jums atteikuma vēstules - tas aizņem laiku un nenes uzņēmumam peļņu. Piekrītu - tas nav labs tonis, bet tāda diemžēl ir situācija Latvijas tirgū un darba kultūrā.
Lai Jums veicās!

M marta.cepure 05.01.2017

Pilnīgi piekrītu , Strādāju jau tur vairāk kā gadu un esmu apmierināta ar darbu un attieksmi Serviskomā, Iesaku šo darbavietu vissiem, kas grib normāli strādāt un laicīgi saņemt algu, kas grib lai darba devējs maksātu nodokļus, Laipni aicināti mūsu kolektīvā.
Strādāju vairak, kā pus gadu, alga ne reizi nav bijusi zemāka par 400 euro , vienmēr laicīgi izmaksā un attieksme no vadības ir pozitīva, vismaz pret telemārketa grupām. Piekrītu, ka vadībai ir lielāka interese pret grupām, kas nes peļņu uzņēmuma, tādēļ backofis paliek ēnā.

L lana25 09.01.2017

Я сама никогда там не работала, но у меня работает там дочь уже около года. Она студентка и совмещает с учебой. В принципе-это хорошая возможность заработать и получить первый трудовой стаж. З/п её еще ни разу не обидели, коллектив нахваливает, говорит, что все молодые и понимающие. Мне спокойно, что она в современном офисе работает со всеми условиями

J Job 19.02.2018

Nu mani SERVISKOM IK apkrāpa. Šobrīd Lursoftā redzams, ka mainijis nosukumu uz TELEKOM EKSPRESS IK.
Pateica, lai vispirms izejot apmācības un par to samaksās. Par atrastajiem klientiem solija papildus bonusus. Beigās izgāju apmācības un nekas netika samaksāts. Manu apmācību līgumu, ko parakstiju saplēsa un izmeta tāpat kā darija ar citas meitenes līgumu. Viņa bezkaunībai nav robežu, jo pa telefonu pazvanija (mēnesi pēc aiziešanas no turienes) un pateica, ka tas esot sīkums, ko es tur esmu nostrādājusi un viņš par sīkumiem nemaksājot. Pats atvēra savu interneta paskastīti, kad vēl tur strādāju un lielijās cik daudz viņam darba gribētāju. Kad strādāju pie viņa neviens darbinieks tur nepalika strādāt ilgāk, visus viņš ātri atlaida un citi paši aizgāja.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes