Alberta dīķi

Makšķernieki! Nekad nebrauciet ķert zivis z/s "Alberta dīķi"! Pirmkārt zivis nav, otrkārt cenas neatbilst noradītājam bukletā: samaksājot pie iebraukšanas no jums vel pec tam paņems izbraucot pirms vartiem draudot ar apsardzi... Rupja atteiksme - garastavoklis sabojats, vairs uz Upesciemu nebrauksim!

Komentāri (30)

J Jānis 30.11.2008

Ar cenām šiem pilnīgs sviests!!! Par volejbola laukumu lauž 15, -Ls stundā. Un kādi pretekļi tur strādā, vispār nav ko teikt - reiz, kad sieva bija stāvoklī un gribēja izpeldēties, palūdzām apsargam vai var ieiet ūdenskrātuvē no Alberta dīķu puses, jo krasts tur ir lēzenāks, tak šitas krupis pateica, lai tinamies uz citu vietu!!! Gandrīz zobus neizdauzīju tam salašņam.

A Aigars 30.11.2008

Ne, tas toc Alberta dikos darit nauko, izstaigajam visus tos dikus, un zivi ta ari nenoeram, un esam dzirdejusi no parejiem copmaniem, ka zivju tur NAV, pietiks kast tautu, jus bojajat sev reputaciju.

I Ivars 12.09.2009

Forelju dikji daudz mazu lidaciju ! Musinjotajiem, ja gribat lai ko nokoz un vel samaksat 10 Ls, brauciet !

I Ivars 13.09.2009

Alberta diķi, atcerēšos uz visu mūžu!!! visu dienu nosēdējām pat neviena mazā zivtiņa neuzlēca, kurnu vēl sapņot par karpām nauda izmesta vējā! reklāma laba bet nevienas zivs!!!
Nebraucat tur makšķerēt...

S Sandra 13.09.2009

Kādus divus gadus atpakal braucu uz Albertadīķiem baudīt pirti, pirts gan tur bija vēsa, bet banketa zāle gan bija forša .

а Алекс 15.02.2010

Отношение к клиентам ужасное. Цены каждый раз разные, зависят от настроения.
Чуть что не совпадает со мнением хазяина, начинают пугать охраной.
Белье грязное, дохлые мушки, тараканы. Без одежды спать не рискнул.
Вобщем супер местечко чтобы испортить настроение себе и друзьям.

J jānis 04.07.2010

Nu labi maksa kā maksa, nekas traks, ja būtu zivis! Es vakar ar no 13.00 - 22.30 nosēdēju un nevienas zivtiņas :( pat tārpu nost nenoēda! Ne uz grūbām ne uz tārpiem, tā vien likās, ka tukšs tas dīķis :( Neiesaku nevienam uz turieni braukt!

J Jānis 22.04.2011

Nu nezinu nezinu, biju tur pagājušajā vasarā un neko sliktu nevaru pateikt. Zivis-karpas, arī saķērām diezgan daudz.Nu jā cenas tur ir trakas, bet vieta nav nemaz tik slikta.
Protams ka viņi maina dīķu ūdens līmeni ar slūžu palīdzību, lai zivis īpaši neķertos.
Esmu bijis tur tikai vienu reizi, varbūt tikai paveicās, bet sanāca diezgan laba atpūta.

R Raivis 22.05.2011

nu nezinu veči, es vakar biju alberta dīķos un dabūju 5gab līņus pa 40cm un karūsu balto uz 45cm.nezinu kā karpu dīķos bet cope ir.un samaksāju tik 3ls no rita līdz wakaram var copet

M makšķernieka sieva 19.08.2012

Esam ļoti vīlušies, bijām laikam nepareizi sapratuši, jo domājām, ka būs tur tāda makšķernieku padarīšana, bet rezultātā... vienā pusē trokšņaina jauniešu kompānija ar skaļu mūziku no džipiņa, otrā pusē laikam skaļi dziedošu vecpuišu ballite... kam sekoja sabojāts garastāvoklis, veltigi izmesti 17 Ls un pats par sevi saprotams 18 stundu laikā nevienas zivs.

M mja 19.08.2012

mja, karpu diki karpas ir, tikai nekeras. pabiju tur veselu dienu un neviens no satiktajiem neko nebija nokeris. laikam jau svaki copmani bija novakusies.

I inesekwintet 14.09.2012

Vakar 13.09.2012 bijām Alberta dīķos, pat copes nebija. Tiešām zivju tur nav. Var braukt sēņot ... :(
Attieksme no saimnieku puses arī nebija laipna :(
Kwintet kolektīvs

W we love damon! 25.11.2012

Pilnīgs sviests te sarakstīts Alberta dīķi ir superīga atpūtas vieta

W we love damon! 25.11.2012

tātad:::
pirmkārt-jūsu teksts ir galīgi greizs, un pilnīga pakaļā, un tas ir arī murgains!!!
Otrkārt:: zivis ķeras, tikai jūs nemākat tās ķert!!!
Treškārt:::kāpēc, jums nepatīk Alberta dīķi???

A artursinita 15.07.2013

Mjaaaa!!! biju domajis doties ar ģimeni uz šo vietu... pec tādas atsaucibas viss pargāja.. japlāno jauns maršruts.
Varbūt pa šo laiku šai atputas vietā, un makšķerniekam, makšķerniecēm ( iesācējiem ) ir kas mainijies...
Kādas ir atsaucības un sūdzibas šajā 2013.g.????

A artursinita 15.07.2013

Mjaaaa!!! biju domajis doties ar ģimeni uz šo vietu... pec tādas atsaucibas viss pargāja.. japlāno jauns maršruts.
Varbūt pa šo laiku šai atputas vietā, un makšķerniekam, makšķerniecēm ( iesācējiem ) ir kas mainijies...
Kādas ir atsaucības un sūdzibas šajā 2013.g.????

P pavels1978 20.08.2013

Отношение к клиентам ужасное . На слова я клиент мне ответили ты вали от сюда ты не кто. И все . Плевать им до любова клиента. Обсолютно. Цены вечно разные и как то по разному считают.такая у этого пруда репутация. Просто вся беда в том что люди как дураки едут сюда . И тут есть избалованость этого бизнеса.ценики варируються. От настроения. И прочих дел хозяина и подчиненных.домики у них берут как хотят впускают того кто им больше подуше. И дело тут уже не в деньгах.рыбу запускают через раз. Если запускает 50 кг скажет что запустил 2 тонны. Вячеслав тут есть тот вобще хамит каждому клиенту который с чем то не согласен.а сам связать слово не может не едте туда если хотите чтоб вас уважали.а я требую извенения за хамство. И не уважения к клиенту.про андиса сына хозяина сказать нечего не могу ни хорошего ни плохова. А из домика выгонят без предупреждения на основания того что кто то из друзей приезжает. Не ведитесь на цены это ерунда.

P pavels1978 20.08.2013

И рыбы там толком нету . Они практически уже не вкладывают . Для спортсменов все изчерпано толи самим хозяином толи еще кем то.

P pavels1978 20.08.2013

Нсли вас там чемто обидели то пишите есть соц. Сети есть форумы антиреклама лв. И тд. Просто обидно смотреть на такое хамство

P pavels1978 20.08.2013

Soglasen polnostju. Eto ewe ne vse

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes