www.sudzibas.lv Aizdevumi krāpšana internetā ar aizdevumiem

Aizdevumi - krāpšana internetā ar aizdevumiem

Labdien!
Lūgums atsaukties tiem, kam ir bijusi "lietišķa" saskarsme ar City Credit Union.
Nekad neuzticaties šai "kompānijai", jo viņi ir kārtējie kārtējie krāpnieki.
Ja kāds jau ir samaksājis naudiņu un nav bijuši rezultāti - nav dabūts kredīts, kā viņi sola, lūdzu, uzrakstiet. Kopā mēs varbūt varēsim nolikt viņus "pie vietas" un atbildēt par saviem "solījumiem".

M

Komentāri (2)

N Noriebies 23.08.2011

Kāpēc Latvijā ir saviesušies tik daudz krāpnieku? Vai tiešām vairs neviens neprot veidot godīgu biznesu? Apnicis lasīt tos Džonu, Mariju, Marku... "zemo"procentu "aizdevumu" piedāvājumus. Saviesušies kā mušas. Meklē te lētticīgos. Laikam var atrast muļķīšus- tas nozīmē, ka mums ir daudz izmisušu cilvēku, kas ķeras pie pēdējā salmiņa.Ne par velti atuveni 400000 cilvēku ir pametuši šo valsti! Vai portāls arī nevarētu palīdzētizmisumā nonākušiem cilvēkiem un cīnīties ar šiem krāpniekiem?Cik var publicēt šīs reklāmas!

L [email protected] 24.04.2015

Labdien gribu jus tik visus informet ka neņemiet kreditu no [slēpt]@hotmail.fr jo viņa piedava kreditu ar maziem procentiem. Pate gribeju paņemt 7000 eiro bet es tik sutiju naudu un ta ar pie kredita netiku.Zaudeju 500 eiro un vairs neko esiet ludzu uzmanigi no šas kundzes neņemiet nevienu kreditu un ta ir atlantijas banka pa to viņi uzdodas.Runa ļoti parliecinoši ka pat jebkurš var tam noticet.Neticiet ja negribat ka manai ģimenei izgaja.Vai patiešam šos cilvēkus nevar kauka sodit izkrapj naudu tik vairs neko.Ja kads vel ir ar šiem cilvekiem tikts apkrapts tad ludzu palidziet atgut man savu naudu un sazinieties ar mani jo vairaki speki jo vairak izredes viņus sodit

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes