A kategorija - Apmācība

Jau biju lasījis sūdzības par šo moto skolu, bet domāju ka nebūs jau tik traki un tā kā viņiem ir labs laukums tad aizgāju. Bet nu teorijā nemāca vispār neko, tikai mazliet apstāsta par ekipējumu un pārējais ir bezjēdzīgi stāsti no dzīves kas nekādi nesagatavo priekš teorijas eksāmena. Noteikumus kas attiecas uz motocikliem bija jālasa grāmatā pašam. 3 dienas bezjēdzīgi atsēdētas. Labi tas ir sīkums, bet tā attieksme no instruktora Alda ir neciešama, ar viņu pat pa telefonu nav normāli iespējams sarunāties.

K

Komentāri (3)

N NMP_Feldseris 06.06.2015

to kristoferzz :
1. Tev ir B kategorija?...retorisks jautājums, atbildi zinu - ir!
2. Ja ir B kategorija, vaitad tev nav jāzin CSN? Respektīvi, ja tu ikdienā vadi transportlīdzekli, ko var vadīt ar B kategoriju, tad tas nozīmē ka CSN tu zini, tos kā atbildīgs pilsonis ievēro uz izpildi. Pareizi ?
3. Tieši tādēļ ir atbilstoša likumdošana, kura nosaka, ja gadījumā ir iegūta B kat., un cilvēks vēlās A kat., tad motoskolā audzēknim ir jaapmāca sekojošām lietām :
a. Motocikla uzbūve
b. Moto eķipējums
c. Droša braukšana ar motociklu (elementāras lietas, kur ir jaiegaumē un jāmēgina realizēt praktiskās apmācības laikā)

Persinīgi pazīstu instruktoru Aldi...zini, ne man, ne citiem MANIEM GRUPAS BIEDRIEM pretenziju nav bijis.
Ja tev PERSONĪGI ir kādas pretenzijas pret kādu konkretu cilvēku, tad atceries, ka vienmēr ir izvēles iespējas.
Pie tam ieteikšu nākotnei...ja tu gribi, lai tavā dzīvē viss izdotos, un tu dzīvē tikai augtu, tad risini savas problēmas "aci pret aci", nevis dirs aiz muguras.
Protams, varbūt tevi dzīve ir savadāk audzinājusi, un tev ir cita taisnība...bet tici man, cilvēki, kas kaut ko ir izdarījuši, un kaut ko sasnieguši, tevi nesapratīs!
Ceru ka esmu šo to Tev apskaidrojis.

Vēlot veiksmi nākotnē
NMP_Feldšeris.

J jmm 07.07.2015

Gadi iet, bet laikam nekas nemainās.
Un tādi Feldšeri, kas lieto izteikumus "nevis dirs aiz muguras" arī ir laikam tie audzēkņi, kuriem patīk Aldis.
Tāpēc novēlu visiem to labāko, bet Akategorijai pēc nopelniem!
Un pirms ejiet tur mācīties, izlasiet visas atsauksmes - secināsiet, ka pārāk daudz ierakstu un Jums pašiem jāatbild uz jautājumu, kāpēc tā?

K kartons 09.09.2015

Njaa ... personīgi arī gāju pie viņiem, žēl ka pirms tam neiepazinos šeit ar sūdzībām.
Tiešām piekrītu, lielākajai daļai komentāru, kuri diemžēl nav par labu Aldim.
Lelde - ir ok, bet Aldis ... pat neatkārtošu citus komentētājus.
Tikai varu citiem ieteikt, to pašu ko citi - pirms ejiet tur mācīties, izlasiet visas atsauksmes - secināsiet, ka pārāk daudz ierakstu un Jums pašiem jāatbild uz jautājumu, kāpēc tā?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes