www.sudzibas.lv 1. Biznesa radio Nekorekta attieksme pret darbiniekiem

1. Biznesa radio - Nekorekta attieksme pret darbiniekiem

Viedoklis par to , kāpēc neveicas 1.Biznesa Radio......vai tomēr āzim par dārznieku labāk nestrādāt ?

Aizritējis gandrīz gads , kopš radio frekvenc i 101 , kuru pēc Latvijas Krājbankas bankrota , nopirka īpašnieks no Krievijas . Absolūti nepārzinot radio specifiku , un investējot šajā projektā ievērojamu naudu , jaunais īpašnieks solīja Latvijā izveidot vēl nebijušu radiostaciju biznesa aprindām ( rīdziniekiem zināmajā stikla namiņā - studijā pašā Rīgas centrā ) . Sākums bija cerīgs , kautgan koncepcijas attīstības pašos pirmsākumos , presē pavīdēja jaunā īpašnieka , biznesmeņa no Krievijas nesaskaņas un konflikti ar iepriekšējo radio komandu . Atgādināšu ka Radio 101 pirms tam darbojās 2 gadus . To izveidoja radio dīdžeji Toms Grēviņš, Egons Reiters, Artis Volfs un Māris Žigats., vēlāk arī piebiedrojās dīdžeji Eduards Švāns un Gatis Terzens . Iepriekšējā komanda aizvadītā gada jūnijā tad arī sadarbību ar investoru no Krievijas pārtrauca .
Tika izveidota jauna komanda , jauni , talantīgi un pieredzes bagāti žurnālisti - rīta raidījumu vadītāji Ansis Klinstons, Kristaps Rūķītis , Līva Alksne . Biznesa intervijas vadīja pieredzes bagātā žurnāliste Velta Puriņa , ekonomikas lietu pārzinātājs žurnālists Imants Liepiņš un Inese Supe . Nepilna gada laikā , šie darbinieki iekšējo nesaskaņu dēļ attiecībā pret radioprogrammu veidošanu , un īpašnieka nekorektās rīcības dēļ solītā atalgojuma sakarā , sadarbību pārtraukuši . Amatu pametusi arī valdes priekšsēdētāja Ērika Sadovska un radio stila veidotāja producente Sendija Burka , kā arī vairāki tehniskie darbinieki. Ēterā nemitīgi tika skandēts , un joprojām tiek skandēts pieteikties konkursam „Biznesa balss „ . Nezinot tālāko , diemžēl tiek pieņemti jauni darbinieki , kuriem pastrādājot 1. Biznesa radio ēterā jāpiedzīvo vilšanās.
Ar šo viedokli , gribētu informēt sabiedrību un darba meklētājus , ka diemžēl 1.Biznesa radio būs Jums liela vilšanās , jo īpašnieks nenovērtēs Jūsu ieguldījumu ne morāli , ne materiāli .

Ar cieņu 1. Biznesa radio bijušais ziņu moderators Ainārs Ašaks

A

Komentāri (13)

K KJanis 07.04.2014

varbūt tam radio īpašnieks nemaz nebija paredzējis un plānojis pelnīt? iespējams, ka sākotnējie mērķi bija/ir pavisam citi.

Ausainītis 07.04.2014

Pirms saule bija uzlēkusi, muļķu zemē sākās liela rosība.

A amber400 12.05.2014

Izkatas ka cilveks apvainojies ka nav paņēmts darba :) Bet Ašakam nav vieta biznesa radio, bet gan bernu ballites Salatēvs .

Atļaušos piebilst, ka no šī pseidokantora nepilnz gada laikā ir aizgājuši pat vairāki desmiti radošo un tehnisko darbinieku, un tas nebūt nenozīmē ka šie cilvēki būtu idioti un stulbi radio lietās...šie cilvēki saprata, ka bez atalgojuma nav verts strādāt ...arī es pats labpratīgi pec pusgada nostrādāsanas aizgāju, un te nav nekāda sakara ar panemšanu darbā...es jau tur biju, un redzēju kā Krievijas pilsonis Vitalijs Ņikitenko un vina sieva Oksana naturāli čakarē savus darbiniekus, neizmaksā atalgojumu par padarīto darbu, un atrod iemeslus kā atrunāties...neiesaku nevienam nopietnam uzņēmējam saistities ar šo šaraškina kantori, kur eksistē arī dubultā gramatvedība...ja cilvēki to sauc par biznesu un izveidojuši biznesa radio, tad biznesu nedrīkst veidot uz darbinieku krāpšanu...

A amber400 12.05.2014

Nu gan riktigi esi apvainots, ka tā publisko vardu, ta jau ir apvainošana ...

A amber400 13.05.2014

nesen ienāca info par Ašaku, vinam alga samaksāta, tikai vairs nepagarināja sadarbību jo neatbilstība formātam, runāju sviestu ēterā.un par gramatvedību, pats sanēma aploksne un bija apmierināts, a kas nodoklus maksas, ko Ašaka kungs ...?

A ainarsaaa 13.05.2014

Piebildīšu ka daudzas radiostacijas ar kurām sobrīd sadarbojos amber 400, vai cienījamā valdes pr.ja, norēkinās par 1 reklāmu aptuveni 40 eiro...tur darbs nepilna pusstunda...stikla mājā par 20 zinu sagatavošanu, lasīšanu maksāja 2, 80 eiro stundā...tā bija labdariba no mūsu puses ...daudziem darbiniekiem, to skaitā Veltas Purinas, Līvas Alksnes un daudziem citiem kas uzskatīja par iznirgasanos...arī Argots Pakalns cik zinu tika čakarēts ar atalgojumu, Datorspeciālists Martiņš Ķirsis palika bez atlikuma 300 eiro izmaksas, zVelta Puriņa tika apvainota naudas nemšana no i tervejamiem, arī Imants Liepiņš tapat tika apvainots ka no Lemberga ņemis naudu...velreiz apliecinu, ka uz šo frekvenci par brivu pat grūti atrast kas nāk uz intervijām...diemžel...ja reportažas kautkas tika skarts negatīvi pret Krieviju, "investors " samazinaja jau ta smiekligos honorarus...ko tur apspriest..., arī NEPL vadība pec sarunas panirdza par so projektu...

A ainarsaaa 13.05.2014

Sviests ir projekta attistīšanā, nevis kā jus rakstāt ...sviests eterā no jusu puses !...30 cilvēki nepilna gada laikā uzskatīja to par idiotismu, un tāpēc aizgāja citur kur esam atalgoti un novertēti...žel tur izcukotā laika ! Nebutu pirmā producente Sendija Burka tur uztaisījusi pirmo formātu, vispār nekas tur nebutu sanacis...sviests bija pavasarī dzirdet tās ņaudošās vidusskolniecu balstiņas, kas uzrava ņirgu...tagad vismaz vecie TV veterani, kurus es ieteicu, bet par darbinieku atrašanu man ari neko nesamaksaja...neesmu taču darbinieku meklēsanas bezmaksas agents

G godigaiiisss 13.05.2014

Mazie kvekšķi rej, a karavāns iet un iet uz priekšu ..

Karavāna jau nav izkustejusies no vietas...mazie kverkški jau sen strādā daudz labak atmaksatos darbos, bet karavāna kur ir tur ir, turklāt vairs ne stikla namiņā kas bija no visa atskirigakais...vecais radio 101 ar Grēviņu, Švānu gan rullēja...

G godigaiiisss 13.05.2014

a karavāna iet un iet ...

Cik tālu karavāna tikusi no pavasara kamēr īpašnieks gozējas Spānijas villā ?

B b.mik. 27.04.2015

saņēmu epastu no it kā jaunās vadības ar jautājumu vai darbs šajā radio joprojām interesē. Pēc epasta adresātiem varēja redzēt, ka tas nosūtīts veselai kaudzei cilvēku, kuri drošvien bija kādreiz sūtījuši savus pieteikumus uz turieni. Atbildēju, ka interesētu tikai gadījumā, ja viņi apņemas maksāt adekvātu algu, kā arī piedāvāt līgumu nevis pēc 2-3-4 nedēļām, kā to bija sasolījusi Santa, bet gan UZREIZ. Vai atbildi saņēmu jau varat minēt paši... :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes