Gesl Sia - Krāpnieki

Sia Gesl ar Vitaliju Gavrilovu mob. 29833637 priekšgala nav godīgi viri! Firma nodarbojas ar dziļurbumiem un citiem darbiem. Līgumus taisa fiktīvus. Nodokļus nemaksā. Tāmes apšaubāmas, kautkadi nēksistejosi darbi un materiāli sarakstīti utt. Sola 5 gadu garantiju ka pat darbus lagā nevar izdarīt. Kad sazinājos ar viņiem ātri bija gatavi darīt darbus!! Teica ka tehnika tepat netālu stāv cita objekta un vajag ātri vest kaukur utt. Bet izradijas ka tehnika bija diezgan patālu kad bija sanemussi 50% avansu. Nosledzam ligumu! Darbi netika uzsakti ka solija. Visu laiku vilka gumiju! Kad kautkas jau bija padarits, ieradas velu svetdienas vakara ar santazzu ja nesamaksassu parejos 50% t. I. Pilnu summu tad nevares pabeigt darbus jo avanss kautkur bija jau izterets! Bet es sezu bez udens!! Pilsetas udens nav piejams. Veca spice aizserejusi. Kad iedevu parejos 50% tad tik sakas teatris... Visadi solijumi ka tulit jau brauc utt!! Tad ir aiznemti citos objektos!! Tikai ar draudiem ka rakstisu iesniegumu vid un policijai kautka atvilkas padarit darbus!!! Tā pat bija sia gesl noligts ierikot kanalizacijas septiki!! Tie darbi arī tika viklti garuma!! Beigās 3000litru septika vieta tika ierakti 2700litru. Ollu kaudze vel sobaltdien stav setā. Un kas sazin ko vini sarakta fitraciju tunellu transejas! Dzilurbuma registracijas un atlaujas papiri veļoprojam nav iesniegti. Kautkadi garantijas papiri nav iesniegti. Darbu pienemsans un nodosanas akts nav jo Vitalijs Vienkārši sēž kaukur Latgale patstāvīgi!!!

H

Komentāri (31)

T trilo32 25.07.2015

Labdien vai no urbuma ko izurbu 90 m ūdens labs, un septiķis vācu materiāla ar zemē ierakts???:) kā maksā klients tā arī strādāju. Sākumā žmiedzās ar naudu līdz panāca 1500 eur atlaidi. To ar vajadzēja pieminēt, jauku dienu vēlot.;)

H heating 25.07.2015

7453-7165=288EUR ko es Tev nozmiedzu!!Smiekligi.

G gunars.sture 03.08.2015

Es jau divus gadus nevaru nobrīnīties kad kāds pasūdzēsies par Gesl un Vitaliju Gavrilovu. Tāds melis un krāpnieks vēl pameklējams. Jau vairākus gadus pūlos dabūt savu naudu atpakaļ. Es ticu, ka Dievs ir un tādi cilvēki kā Vitālijs saņems pēc nopelniem.

T trilo32 03.08.2015

Mani izbrīna tas, ka manā datu bazē šī vārda Gunārs Stūre nav un sūdzība ir nekonkrēta (nav pieminēti nekādi konkrēti fakti, tikai vispārējas frāzes). Godājamais Gunārs Stūre ja kas sakāms tad lūdzu te būs mans Nr 29833637

G gunars.sture 03.08.2015

Tel.man zināms, jēgu zvanīt neredzu, jau vairākus gadus naudas vietā solījumi, labāk ej strādāt un atdod parādus nevis sēdi netā. Vēl nav kauna komentēt, vienkārši apbrīnojams cilvēks.:(

H heating 03.08.2015

Domājams ka naudu neviens neredzēs ja kadrs VID ir parāda 35000 EUR !!!

D drillcos 06.08.2015

Vital'ka, tu tachu parasti Latgalee, nekadiigi nesanak dabuut tevi roka. Kad saksi atmaksat paradus un pildit solijumus ?

T trilo32 06.08.2015

Labdien par savu profisionālo darbību gribētu lūgt, lai klienti rakstiskā vai mutiskā veidā vēršaš tieši pie manis saistībā ar maniem pārkāpumiem, interešu pārkāpumiem, vai arī pretenzija par manu
pakalpojuma kvalitāti. Saskaņā ar uzdevumiem kas tika sniegti konkrēto darbu un mērķu sasniegšanai

K Kaspars Johnson 17.08.2015

Nu šitādu piparu kā Vitāliju vēl nebiju līdz šim saticis.
Visiem, kas ielaidīsies ar viņu darīšanās atcerieties, ka pazaudēsiet laiku un naudu. Kā jau te minēja vislaik ir Latgalē, katru dienu it kā braukšot uz Rīgu. Bonusā visam vēl nekautrējas draudēt ar brālēniem bandītiem :D
Izrādās ir parādā puspasaulei, arī kursabiedriem tā kā spriediet paši vai ar šito kaktu kantori iesākt ko darīt.
Rekur vēl viens pierādījums tam, ka kauna vispār viņam nav !

https://kirsuparks.wordpress.com/2015/06/07/geologiska-izpete/

H heating 26.08.2015

Tāpēc vajag iespējams visur zinot par tādiem cilvēkiem!!Pirms tam jau iecekoju netu, neviens neko nebija rakstījis!!Ja tagad ieraudzītu neta tādas sūdzības vispār nebūtu ar Vitāliju runājis kur nu vel kādas darīšanas runājis!!!Bet taa biedēšana jau sen neiet cauri muslaikos!!!:)))Ka saka viss sliktais jāaizmirst bet zel citu cilvēku ko Vitalijs plāno apkrāpt!Tapec ja ir iespējams ierakstiet visas sarunas ar Vitāliju un līdzīgajiem, pārbaudiet VID izziņas par nodokļu samaksu, creditinform vai līdzīgu kantoru ziņas, un mēģināt nemaksāt nekādus avansus!!Vitalij-ceru ka guli labi?!Akcijas vel sekos:)))

T trilo32 26.08.2015

Nav ko te skribelēt nepatiesas sūdzības, kuras pēc tam, kā izrādās tā pat nav pamatotas kā maksājam tā strādājam, vajadzētu dzēst ārā! Nākamreiz padomāsi divreiz pirms čīkstēsi te.

H heating 27.08.2015

Domāju ka vajadzētu apzināt visus kurus Vitalijs ir kautkādās veida piekrāpis un uztaisītu kopīgu iesniegumu attiecīgam iestādēm un citiem medijiem lai Tauta zina savus varoņus!
Teorētiski 5 gadus par krāpšanos varētu sakasīt!!Un plus VID prieki par nesamaksātajiem nodokļiem!
Tuvākajā laika uztaisīšu emailu kur varēsim sakopot Viatalija darbus un nedarbus!Butu labi ja ir saglabājusies slēgtie līgumi, čeki, bildes utt!

B bima 01.09.2015

Pievienošos darbu un nedarbu sarakstu taisītājiem. Vitālijs šopavasar paņēma EUR 1200 avansā par dziļurbuma ierīkošanu Siguldas novadā. Par laimi, vismaz parādzīmi parakstīja. Īpašnieks noalgoja juristu (mani) naudas atgūšanai. Neko vairāk par solījumiem - nākamās nedēļas sākumā / nākamās vidū/ tikko pabeigsim objektu - neesmu dzirdējusi. Jau sagatavoju pieteikumu tiesai, bet, ja taisnība komentētājiem par EUR 35 000 parādu valstij, tad cerības kaut ko atgūt tiešām niecīgas.

V Valdis Šakars 03.10.2015

Jau vairāk kā 10 mēnešus SIA Gesl neatnaksā sanemto avansu 15 000 Eiro apmērā. Tika noslēgts līgums par geotermālo urbumu izbūvi, sanemts avansa maksājums, bet darbi tā arī netika uzsākti. Minētos darbus beigu beigās paveica cita kompānija. Tālāk sekoja no Vitālija Gavrilova puses dažādi mednieku stāsti un bēgulošana, bet nekas vairā kā tukši solījumi nav noticis. Šī nu reiz ir krāpšana jau lielos apmēros un laikam, ka beidzot sanāks šim varonim krimināllieta. Jāpiezīmē ka ne tikai vinam, bet visai čaklajai valdes loceklu saimei ( sievai pieder 40% no Gesl dalām un vina arī ir valdes loceklis šajā lieliskajā kompānijā). Ja kādam ir vēlme šajā jautājumā sadarboties, tad mans tel. 29428394 un tas atškirībā no Gavrilova kunga tālrunja ir sasniedzams 24 stundas diennaktī.

K Krissa 23.10.2015

Kada Latgalee viinss dzivo, Riga Zentenes iela dzivo..

K Kimaskay 30.10.2015

У нас та же проблема с этой фирмой. В апреле 2015 года заключили договор с В.Гавриловым о том что он сделает работы топографии и архитектурные работы.Заплатили аванс 750 евро и больше мы его не видели.На звонки отвечает нехотя..кормит завтраками.Не документов.не денег нет.Подали заявление в полицию.Считаю что.чем больше людей пострадавших от этого человека напишет заявления в полицию.тем быстрее у него будут крупные проблемы За мошеничество.ОН БЕРЕТ ДЕНЬГИ—авансы и больше ничего не делает. Зато успевает со своей семььей сьездить в Испанию и Египет за лето 2015 года.о возврате денег почему то забывает. Мой емаил [slēpt]@inbox.lv просьба всех пострадавших от этого Гаврилова написать мне...Заявление есть в полиции..нужны еще пострадавшие люди!!!

M Marupnieks 06.12.2015

Labdien! Mani tā pat kā visus Jūs uzmeta šis pipars Gavrilovs! Paņēma avansu EUR 3000 un ne darba, nedz materiālu! Tālrunis arī atslēgts! Laikām, būtu jāmeklē ar privātdetektīvu palīdzību!

A AB Termo SIA 14.12.2015

Sveiciens Vitālijam,

Izradas Vitālijs nav nekāds džentelmenis un doto vārdu netur, māna ne tikai klientus bet arī kolēģus. Man nesamaksāto īri par tehniku (300 eur) dāvinu tev Ziemassvētkos. Labprāt pateiktu to personīgi, bet Vitālija telefons jau labu laiku kā atslēgts.

Ģaišus Ziemassvētkus vēlot, Artis Blāķis SIA, , AB TERMO, , valdes priekššēdētājs 29251774

M Munter 08.01.2016

Arī man viņš palika parādā pieklājīgu summu un mu jau otro gadu neatdod.
Ne reizi dzīve esmu pārliecinājies ka šādi cilveki labu galu neņem.
Ko lai dara jau no radītaja sodīts garīgs kroplis :)

H heating 21.01.2016

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/jurmala-aiztur-udens-spicu-krapnieku-mekle-citus-cietusos.d?id=46972033

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes