Edan.lv - Nekvalitatīvs pakalpujums
Izmantoju Edan.lv pakalpojumus. Sākumā man bija vidējais komplekts Internets (20 mbit/s) + Televīzija 21 kanāls. Ar televīziju viss kārtībā problēmu nav, bet ar internetu ir pilnīgi savādāk. Internets ir nenormāli nepastāvīgs. Vēlāk kad pieslēdzu sev stiprāku internetu (līdz 100 Mbit/s). Sākās problēmas, es saprotu, ka nevar solīt visus 100, bet šinī gadījumā nav pat tuvu, ātrums DAŽREIZ atbilst 50 mbit/s. Es vēl neko neteiktu, jabūtu man tie 50, bet ja ir līdz 10 gan lejuplāde, gan augšuplāde, tad piedodiet man, par ko es maksāju, kaut vai ir mazākā cena starp provaideriem, bet kvalitāte ir mēsls. Labāk izvēlos Baltcom vai kādu citu provaideru. Tāpēc silti iesaku citiem neizvēlēties šo provaideri, jo kvalitāte neatbilst solītajam.
Izvēlies IZZI. Tas ir labākais internets pasaulē.
IZZI lielākais sūds pasaulē!
Esmu dzirdējis par IZZI arī drausmu lietas, es labāk piemetīšu kādu latiņu klāt un izmantošu Baltcom. Tā vismaz ir pārbaudīta manta.
Tas laikam atkarīgs no vairākiem faktoriem. Kad dzīvoju Latvijā mums arī bija Edan gan mājās, gan birojā un nekādu problēmu, personāls līdz 22 katru dienu strādāja, internets pazuda tikai vienu reizi dēļ vētras uz pāris stundām. Man patika, ja dzīvotu LV pastāvīgi, tad noteikti izvēlētos tieši Edan (līdz 100 Mbps).
Tagad viss liekas ir mainijies. ātrums ir ļoti dranķīgs
Es arī izmantoju Eden, viss ir ok:)
Eden ļoti slikta kvalitāte un apkalpošana, es labāk izvēlos kādu citu
Pats briesmīgākais ir tas, ka viņu piedāvātajā TV paketē ir tikai krievu kanāli vai ar krievu tulkojumu, nav ne MTV, ne kanālu angļu valodā. Un viss menu ir kirilikā. Sajūta, ka dzīvoju Krievijā nevis Latvijā.